• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz nasıl davranırdınız?Yardım edin lütfen..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım yaaa, ben en çok şuna takıldım: ben ölüyorum desem gelmezsin iş güç bahane ederek!

acaba eşin kankası için mi bu kadar fedakar? diyeceğim ama kankasının karısının ayağı üzerine da ayak konulmaz yanikötükedihüso

ay iyi düşüneyim diyorum yok olmuyor yaa:1no2:

tatlım, annenden filan bulabilirsen biraz para al, kocana şunu alacağım bunu alacağım de fiyatları abartarak para biriktir.

salon oturma odası neresi olursa orta sehba çiçekliği içinde gizli kamera oluyor. satılıyor internette. bunu yerleştir iki odadan birine.

sonra eşin evde olacağı vakit ama kankası gelemeyecek durumda iken kadını size oturmaya çağır.

biraz hoşbeşten sonra onları odada yalnız bırakacaksın. bir bahane uydur atıyorum wc ye filan gitmek gibi. ama en az 15 dk duracaksın.

bunu en az 2,3 defa tekrarla.

sonra kayıtları izlersin bitanem.

varsa kesin çıkar bence.

çok kötü bir durum ya, var mı yokmu bilememek yıkar insanı.

psikolijine dikkat et bu arada.:teselli::1hug:

eşine akşam şöyle de:

kirli olan kıyafetlerini yıkarken mecburen cebine bakıyorum, cebine bakmadan kıyafet yıkanırmı? de.

sen üste çık. eşin resmen üste çıkmış.

çok kırıldım de, kıskançlıktan değilde üzülmüşsün gibi.

vallahi cnm snein bu olayı cozmen lazım cunku eşlerinz arkadaşlar ve omur boyu boyle bilmediğin şupheleneceğin durumlar olcak boyle yaşanmaz.

kamera olayı bana fena fikir gibi gelmedi ama gerçekten cok dikkatli olmak lazım ayrıca bence o kadını eşsiz nasıl getirebilcek bence gelmez o kadın.senin eşin evdeyken onun eşi de evdedir o niye yalnız gelsin!

buarada hala sizin siteye taşinmayı düşünüyorlarsa muhakkak engel ol.bizde ilk fırsatta taşincaz sevmioz burayı gibilerinden.

bi de kankisinin evi ile iş yerinin arası ne kadar yarım saatlik bi yol mu bez için getirtebilcek kadar kısa mı işten.

Son düzenleme:
acaba başka bi mail uzerinden mi mailleşiyorlar buna hayatta atmaz diyip sildi.öff paranoya sardık iyice o kadını nasıl bir evire çevire dovesim var.

canım yaaa, ben en çok şuna takıldım: ben ölüyorum desem gelmezsin iş güç bahane ederek!

acaba eşin kankası için mi bu kadar fedakar? diyeceğim ama kankasının karısının ayağı üzerine da ayak konulmaz yanikötükedihüso

tatlım, annenden filan bulabilirsen biraz para al, kocana şunu alacağım bunu alacağım de fiyatları abartarak para biriktir.

salon oturma odası neresi olursa orta sehba çiçekliği içinde gizli kamera oluyor. satılıyor internette. bunu yerleştir iki odadan birine.

sonra eşin evde olacağı vakit ama kankası gelemeyecek durumda iken kadını size oturmaya çağır.

biraz hoşbeşten sonra onları odada yalnız bırakacaksın. bir bahane uydur atıyorum wc ye filan gitmek gibi. ama en az 15 dk duracaksın.

varsa kesin çıkar bence.

Bencede iyi bir fikir şakkıdı en azından bunu yap ailenden alamasanda çocuğunun eksik bişeyini uydur para biriktir al bişekilde alkaydirigubbakcemile5 valla şu zamana kadar bu şekilde nasıl uyuyosun nasıl duruyosun anlamadımm ben elinden geleni ardıma koymazdım valla ya çok sabırlısın yada bişeyleri sonuçlandırmak istemiyorsun şu ana kadar bir çok fikir verdik sana bi şekilde değerlendir ve bişeyler yap :oklava:

Ay bu nasıl birşey ve siz bu kadar şeye hala sesinizi çıkarmadınız mı benneyaptımki
Ben çoktan o ortamı terk erder eşime de ağızının payını verirdim..
Ne demek ayağının üzerine ayağını koyacak eşim de tepki vermeyecek...:kızgın:

aynen katılıyorum

buarada kızlar o kalem tarzı kameralar sadece goruntu kaydediyordur buyuk olaslık bence arkadaşin ihtiyacı olan ses kayıt cihazı olmalı.

Aklıma gelmişken soylim dedim.

o kadar çok ki bu teşhirci kadınlar artık çevremizde :kızgın:bu kadına dikkat etsem yada eşim bu kadına kanmadı diyelim; hangi birine ben dikkat edicem, hangi birine eşim hayır dicek ..erkek sonuçta..belki bu söyliyeceğime çok tepki göstereceksiniz ama böyle bişey olmasınıda asla tasvip etmiyorum tabikii fakat erkek yapar derler, duramaz yaradılış falan derler ya hadi haberim olmadan cinsel olarak aldattı aldatıyor diyelim.benim bundan daha çok korktuğum birşey var..küçük yaşta evlendiğimiz için duygusal anlamda birşeyler yaşaması daha kötü koyar bana ..yaşından daha küçük, olgun olmayan bazı davranışlar sergiliyor çünkü.. çarşı yada pazara bile çıktığımızda sizde dikkat etmişsinizdir muhakkak herkesin gözü herkesin her yerinde geziyo..adam çok çekici de ve yakışıklı değil ama şeytan tüyü var sankii.yine iş kocamda bitiyo galiba..Allah saptırmasın..:Saruboceq::Saruboceq:teşhircilerride ıslah etsin inşallah:kızgın: hepimizin başına gelebilir.. öyle bi zamnda yaşıyoruz ki aldatmak çok doğal karşılanır olmuş..:çok üzgünüm:

Sana tamamen katılıyorum canım sanki benim eşimi anlatmışsın buna benzer bir olayı çok yakından yaşadım ilk başta sadece eşimi uyarmakla kaldım karşı tarafa bir şey söyleyemedim senin gibi ama bizimki akraba idi yani çok yakın yıllardır eşime gerek davranışları ile gerek giyimi ve sözleri ile etmediği taciz kalmadı sonra neler oldu neler aslında başlık açmayı çok istiyordum ama şu an kendimde o gücü bulamıyorum benim sana tavsiyem asla sessiz kalma ne olursa olsun bir kadın şüpheleniyorsa gerçeklik payı vardır.

varsa kesin çıkar bence.

buarada kızlar o kalem tarzı kameralar sadece goruntu kaydediyordur buyuk olaslık bence arkadaşin ihtiyacı olan ses kayıt cihazı olmalı.

kesinlikle süper ve işe yarar bi fkir yalnız yatıyorum demen dikkat çeker ww.c. ye git oyalan mutfakta bisey dök sil falan basbasa kalmalrını dikkat çekmeden sağla allah yardımcın olsun :Saruboceq:

Sana tamamen katılıyorum canım sanki benim eşimi anlatmışsın buna benzer bir olayı çok yakından yaşadım ilk başta sadece eşimi uyarmakla kaldım karşı tarafa bir şey söyleyemedim senin gibi ama bizimki akraba idi yani çok yakın yıllardır eşime gerek davranışları ile gerek giyimi ve sözleri ile etmediği taciz kalmadı sonra neler oldu neler aslında başlık açmayı çok istiyordum ama şu an kendimde o gücü bulamıyorum benim sana tavsiyem asla sessiz kalma ne olursa olsun bir kadın şüpheleniyorsa gerçeklik payı vardır.

canım üzüldüm senin durumun daha kötüymüş..:çok üzgünüm::teselli:hemde akraba hee..:1shok:sonardan bişeyler çıktımı otaya yani kocanının akılını çelmeyi başarıp muradına erdimi edepsiz kadınn:kızgın::kızgın:seni incetecekse soruyu sormadım farzet..:teselli:

şüphelerin çoğu doğru çıkıyo demi..mafoldumbenmafoldumben

eşine akşam şöyle de:

kirli olan kıyafetlerini yıkarken mecburen cebine bakıyorum, cebine bakmadan kıyafet yıkanırmı? de.

sen üste çık. eşin resmen üste çıkmış.

çok kırıldım de, kıskançlıktan değilde üzülmüşsün gibi.

canım zaten aynen böyle deimde uzatmadan yazdım sadece kendi sözlerimi..büütn mesajlarım çok uzun ve ayrıntılı oluyo.sizide sıkmak istemiyorum..a.s.

oda zatn her zaman bakıp yıkadığımı bildiği halde ,dicek bişeyi yok ya üste çıkmak için ordan dem vuruyo..:kızgın:
walşla kırılmışım üzülmüşüm çokta umrunda,o her konuda haklı yaa benim boştan yere kendi kendini üzmem, ona göre psikolojik bi sorun ve sadece canım sıkıldığı için böyle şeylerle huzur bozmak..:kızgın:

acaba başka bi mail uzerinden mi mailleşiyorlar buna hayatta atmaz diyip sildi.öff paranoya sardık iyice o kadını nasıl bir evire çevire dovesim var.

canım zaten geçenlerde turkcellden hattına gelen bi mesajda fatura bilgileriniz şu mail adresine gönderilmiştir gibi bvişey yazıyodu.ve o mail adresi benim bildiğim adresinden sadece bi harf değişikliği vardı.sordum yeni mailmi aldın diye.yo yanlış yazmışlar dedi.benim bildiğim bu servis mesajları kayıtlara göre otomatik yollanıyo ..yanlışlık olması neredeyse imkansız dedim.ne bileyim ben şimdi niye beni sorguluyosun diye sesini yükseltti..:kızgın::kızgın:

bu mailini on un kullanabileceği tüm sifrelerle denedim.şifreyi çözemedim.ama böle bi mail adresi var kıslar..CADIARZU:oklava:

canım zaten geçenlerde turkcellden hattına gelen bi mesajda fatura bilgileriniz şu mail adresine gönderilmiştir gibi bvişey yazıyodu.ve o mail adresi benim bildiğim adresinden sadece bi harf değişikliği vardı.sordum yeni mailmi aldın diye.yo yanlış yazmışlar dedi.benim bildiğim bu servis mesajları kayıtlara göre otomatik yollanıyo ..yanlışlık olması neredeyse imkansız dedim.ne bileyim ben şimdi niye beni sorguluyosun diye sesini yükseltti..:kızgın::kızgın:

bu mailini on un kullanabileceği tüm sifrelerle denedim.şifreyi çözemedim.ama böle bi mail adresi var kıslar..CADIARZU:oklava:
msn şifresi kırmayı bilen birinden öğrenebilirsin canım sonrada hiç sesini çıkarma kırdığını söleme bakalım ne yapcak ama bunun sonu yokki yeni bir msn almak 5dk. almaz daha net deliller bulmalısın

Keşke ona sormadan direk mail adresiyle uğraşsaydın o mailde yazılar varsa silmiştir çoktan

durumunuzu baştan sona akdar okudum gercekten üzücü bir durum yorum yapmaya cesaretim olmadı bu zmana kadar çnkü evli olmadıgım için cekindim ve haddim olmaya seylere karışmak istemedm ama gereckten çok üzüldüm sizin için ltfen kendinize dikkat edin.msn adresi olayını okuyunca yazmak istedm bütün sifreleri denediniz halde olmadıysaa gizli sorusu vardır onu öğrenin o soruy cvp veriebilirseniz dgru sekilde sifre sıfırlanır siz keendizn bi şifre yazabilirnisz

tam bir günümü o kameraları araştırmak için harcadım canlarım...kalem kameralardad ses ve görüntü olayı var..ve en ucuz yöntem bu ..alıcam karar verdim...yanlız nereye yerleştireceğime karar veremedim.

kadının vestiyerinin en üstüne yerleştireyim diyom gidince..ama temizlik falan yaparken bulursa bide onu tekrar ordan alıp kayıtları izlemem gerekecek..tehlikeli yani..ama net bi çözüm olurdu direk kapıdan girenleri koridoru çekecek..hemde sesli.

bide arabaya koyayım diyorum ama.arabayı çok kullanıyo eşim arabanın içinde yaptığı tel. konuşmaları.binen inen..kankisiyle işe giderken konuştukları vs.. öğrenmiş olacağım..sorun şuki arka koltuk aralarına yerleştirebilirim.hafta sonları eşim bizzat kendi ince ince temizliyo arabasını bulusa..bide 3-4 saat çekim süresi...O aRABAYI HAREKET ETTıRMEDEN ÇALIŞTIMAK GEREKıYO CAMERAYI...EVDEN ÇIKMADAN ÖNCE BENıM ARABAYA GıRMEM ONU TEDıRGıN EDECEK..BıDE CAMIN ÖNÜNE BıRı OTURUR DA ÇEKıM GERÇEKLEŞMEZ DıYE ENDıŞEM VAR.koltuk altlarına koysam inanın oraSI daha kötü..eşim ikide bir paspaslarını silkeliyo.on saatt yerleştiriyo.görür o bilardo topu gözleriyle..:1shok:sırnaşık şey:mymeka:

dediğiniz gibi benim ewe kadın yanlız gelmez kızlar ..bana gündüz gelse eşim evde olmuyo ..izinli gününde çağırsam.niye eşi evdeyken çağıtrıyo olacak.şüphe çekecekki.eşim kesinlikle anlar.benim izinli günümüzü dışlarıda yanlız geçeirmek istediğimi bilir çünkü..hafta sonuda zaten kendi kocasıda ewde gelirlerse birlikte gelirler..:sm_confused:

SıZ SÖYLEYıN BEN PARAYI DENKLEŞTıRENE KADAR NEREYE KOYAYIM KAMERAYI?yerimseniben:delphin:

Son düzenleyen: Moderatör:
msn şifresi kırmayı bilen birinden öğrenebilirsin canım sonrada hiç sesini çıkarma kırdığını söleme bakalım ne yapcak ama bunun sonu yokki yeni bir msn almak 5dk. almaz daha net deliller bulmalısın

YA BUNUDA ÖĞRENDİ HİÇ BİŞEY KAÇMIYO BUNDAN..ŞEKLİNDE BİR İFADESİ OLDU O GÜN..BENCE ARTIK O ADRESİNİ KULANMIYO ARTIK.YENİ ALMIŞ OLABİLİR.DEDĞİN GİBİ HİÇ ZOR BİŞEY DEİL.HER ALDIĞI ADRESİ ÇÖZMEYE ÇALIŞIRSAM PC BAŞINDAN KALKAMAM ..NASIL TAKİBE GİDİCEM.EV İŞLERİ KALDIMI NAPTIN BÜTÜN GÜN DİYE DE SORGULAR BAŞLIYO ZATEN..:kızgın::kızgın:

KESİN VE KOLAY ÇÖZÜM CAMERA BENCE KIZLAR..:lepi:YANLIZ PARAYI DENKLEŞTİRMEK BENİM İÇİN ZOR OLACAK.ALTIN SETİMİ SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM:a015:(oda baya ince ve beyaz bakalım ne kadar tutacak..)nereye gitti set sorusunada bi kılıf hazırlamak lazım tabii:mymeka:kafamçokkarıştı

hıı bide kızlar şu konu var çözemediğim..yardım pilissss...:utangac:

hiç ikinci çocuk istemeyen adam birden ikinci çocuğu istemeye başladı?anlamadım..nedeni ne olabilir ki?:uhm:

bu sıralar çevremizde bir çocukla olmaz hata yapıyosunuz diyen büyüklerimiz oldu ama..daha öncede diyenler oluyodu .önemsemiyodu.:uhm:ben istiyodum bazen ama o istemiyodu yaa..:1no2:

canım üzüldüm senin durumun daha kötüymüş..:çok üzgünüm::teselli:hemde akraba hee..:1shok:sonardan bişeyler çıktımı otaya yani kocanının akılını çelmeyi başarıp muradına erdimi edepsiz kadınn:kızgın::kızgın:seni incetecekse soruyu sormadım farzet..:teselli:

şüphelerin çoğu doğru çıkıyo demi..mafoldumbenmafoldumben

Çok kısa bir süre, bir kaç gün çelmeyi başardı o olaydan sonra eşinden ayrıldı ama sebep eşim değildi öyle karışıkki ama akrabam olduğu için sonra o bir kaç günlük aralarında geçen konuşmanın sonucunda ben suçlandım akrabalarıma söylemedim diye böyle bir şey sırf şüphe üzerine nasıl söylenirki demi çektiğim acıya mı üzüleyim yoksa çok yakınım olan insanlar tarafından suçlandığıma mı neyse canım benim olay daha kötü üstelik eşim asla boşanmayı kabul etmiyor

cocuk ıstemesı senın takıplerıden bunalıp senı bi şekilde öyle birşey olmadığını ınandırmaya calışmak olabilir...
camerayı da bakkala gidiom diip anahtarını calıp gızlıce koyabilirsin arabasına...

Back
X