Siz nasıl davranırdınız?Yardım edin lütfen..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımanladıgım kadarıyla sabırlısın ozaman kocanı kadından uzak tutmak yerıne bence daha sık bırarada olun en kolay ve guvenlı yolu bu bence supelerını dorulamanın ben senın yerınde olsam boyle yapardım hem sen yanlarındayken kafanda rahat olur raht davran caktırmadan gozlemle derım ıkısı bır aradayken daha kolay takıp edersın hatta alkollu ortamlar yarat hemde cok rahat davran alkol kontrol mekanızmasını azaltır alkolun etkısıyle daha rahat davranırlar ve sen supelerın konusunda daha cok bılgı edınırsın hatta onun esı yanınızdan ayrıldıında sende bır bahaneyle ayrıl tuvalet vs ve bekledıklerınden erken don ve gozlemle hata yapan ınsanın ılk eleverısı yuz kızarması ve yapmacık gulumsemedır

çok merak ediyorum konu sahibi epeydir girmiyo siteye..acaba son durum ne yahu açtığınız konuları bi de neticelendirseniz :)

bende merak etttim açıkçası o kadar mücedele veriyordu ki inş iyi bir sonuç almıştır....

merhaba
bende nette gezerken bulduğum yzıyı sana okutmak istiyorum

Saat Şeklinde Gizli Kameranız Olsun İstermisiniz ?

Evet Yanlış Duymadınız. Saat Şeklinde Gizli Kamera!

Mükemmel Görüntü ve Ses Kayıt Özelliği 4 GB Dahili Hafızasınla

2 Saaten Fazla Görüntü ve Ses Kaydı Yapabilirsiniz.

Daha Fazla Bilgi Ve Satın Almak İçin Tıklayın!

Teknik Özellikler

* 4 GB Dahili Hafıza
* 1-1,5 saatten fazla kesintisiz ses ve video kaydı
* Hassas Mikrofon ve Kaliteli Video Kaydı
* Kol saati fonksiyonu aktiftir. Bu karizmatik saati günlük hayatta kullanabilirsiniz.
* Kutusunda, Sıfır, Orjinal
* Usb bellek olarak kullanma imkanı
* Tek tuş ile kaydetme imkanı
* Renkli ve Sesli Video Kaydi
* Boyutlari: 14cm x 2.2cm x 1.5cm (Boy x En x Çap)
* Gerçek 3.2 MP Digital Kamera
* Ağırlık 30 gr ,
* USB 2.0 ve 1.0 Uyumlu
* Gerçek zaman AVI video formatinda süper görüntü kaydI
* Memory kapasite: 4 GB (Dahili hafiza)
* Batarya Kullanım Süresi 5 SAAT
* 4 GB dahili hafiza ile, 15-20 saat arası kadar kayit yapabilirsiniz
* Video dosya boyutu:>500KB / dakika
* Dahili Sarj edilebilir batarya tipi: Lithium-ion
* Batarya kapasitesi: 500mAh
* Adaptör: USB adaptor kablolu (USB den de sarj edebilirsiniz)

kol saati kimse bundan süphelenmez arkadaşını eşin gelmeden davet edersin
sonra eşinle beraber oturukeneşine hediye edersin lavobaya kaçarsın 5 dk bile yok olsan illaki aralarında birşey varsa konuşmalarından bile yakalarsın
umarım birşey yoktur

konu sahibi 12 hazirandan beri girmemiş siteye sanırım bi sorun var muhtemelen eşi farketti burrda yazdıklarını

galiba öle oldusenağlama

oku oku daral geldi ya bu ne ya dallas gibi
offfffffff ben bile bunaldım -tatlicadiarzu-

ee esinin ortagi yani senin bayan arkadasinin esi orda degilmiydi...:uhm:
bu nasil bi sabirdir arkadasim.....
olayin tekerrür etmesini beklemeden bayan arkadsinla konus istersen....
esin aldiris etmemis alnladigim kadariyla....
umairim sonuc düsündügün gibi olmaz....
ama bu dedigin hareketi birebir yaptiysa esin ve arkadasin pekde masum degil gibi.....:umursamaz:

Ohaa diyorum ve merak ediyorum o kadının kocası nasıl davranıyor bütün bunlar olurken
Hayret ben toplum içinde çok samimi olsak bile bi erkek varken cinsellikden falan bahsedemem
Şuram şöyle buram böyle dicemmm yokk adamın hemen aklında canlanır durum

Zaten ne kadar samimi olursak olalım benim mutlaka sınırım vardır
Oda minicikde olsa derli toplu otururum
Herkes ayağına elina sahip çıkacak o kadar

Dişi kuyruk sallamazsa erkek ne yapabilir ki .. Tüh ahlaksız kadına bak birde evli çocuklu olacak yazıklar olsun ona . Çok sinirlendim yaaa . Arkadaşım sizin göbeğiniz bir değil ya , erkeklerin işi gücü ayrıııııı sizin arkadaşlığınız apayrı şey ... Çok vakit geçmeden tavrını koy yüzünü astır hemen .. Kocanın da kravatını iyi sıkıla da zor nefes alsın ... :tomato: Çok ciddiyim canım ne çıkarsa bu pislik insanlardan çıkıyor ...

daha ortamı terketmeden ikisininde ayağını verirdim ellerine çok geç kalmışsın sen

baştan sona okudum vallahi neler oldu bende merak ettim....
boncuk belki tatile falan gitmiştir gelir yakında anlatır bize olanları...

kesinlikle git o kadına ne yapmaya çalıştığını sor ben de aynı şekilde görseydim orda patlardım büyük ihtimal...kötükedihüso

Psikoanaliz yapmak istemiyorum ama asıl sorun aldatmak ya da baştan çıkarmak değil.Kadının sorunu sizin kocanız değil sizsiniz
.Bir kadın bir kadını aşırı derecede kıskanıyorsa onun olan herşeyi elde etmek ister siz evinize kedi de alsanız onuda baştan çıkartmaya çalışır yani :))

Asıl sorun eşinizin tepkisizliği,tepkisizliği yetmiyormuş gibi birde bıyık altından sırıtması.Ben olsam arkadaşıma sıcak davranır alakayı kesmem ama gardımı alır hazırlıklarımı yaparım açığını ararım.Ayrıca eşimide arkadaşımıda gözaltı hapsine alır duruma göre tavır takınırım.Ama asla rezillik çıkarmam işi el altından temizce hallederim

kötükedihüsoikisinide cok pis oracıkta rencide ederdim.. kocasınada karının yediği haltlara bak der basar giderdim.. oldu be elin karısı kocama kur yapıcak ağzının burnunun yerini değiştirirler valla adamın.. kocamada elbet yapıcak şeylerim olurdu.. o ayacıklarını münasıp yerine monta ederdim vlla..

ya boncuks ne zamandır girmiyor kesin bişey oldu kocası falan okudu heralde yoksa kesin haber werirdi çok araştırıyordu.noldu ki ya?

bu bölümü her açtığımda hep bir heves bakıyorum boncuks dan msj varmı diye...
ben de çok merak ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…