E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU2
Bayanlar bu anlatacağım olay tekrarlanırsa bana ne yapmam gerektiği konusunda yardımcı olmanızı istiyorum.. böyle bi durumda nasıl tepkiler vermeli? ben afalladım doğrusu..orada bişey yapamadığım için hala aklıma geldikeçe sinirlerim bozuluyor..
Eşimle birlikte çalışan yani ortağı ,ailecek görüştüğümüz yaşıtlarımız olan arkadaşlarımızın evine gittik ..hani çok soğukların olduğu dönemde ewinin salonu büyük olduğu için çocukları üşümesin diye küçücük bir çocuk odasını oturma odası yapmıştı arkadaşım..tanışalı çok uzun olmadı(1,5 sene falan)ama çok sewdiğim iyi kafa uyuşturduğum kaynaştığım bir arkadaş..kaydirigubbakcemile5işin kötü tarafı çevremde başka bu kadar anlaştığım başka bir arkadaşım daha yok..neyse konuya geleyim..gittiğimiz gün eşim ve ortağı işleri gereği çalışıyorlardı o küçük odada ..ardaşımla bende mutfakta havadan sudan sohbetler edip yemek hazırlıyorduk.son hazırlıklarımızıda yapıp odaya eşlerimizin yanına gittik..onlarda çalışmaya ara verdiler..benim eşimde çok esprili bir insan olur bu tür ortamlarda..sohbet edip gülüşmeye başladık..mutfaktayken havadan sudan konuşan bu kişi nne zaman eşlerimizle bir araya geklsek lafı sürekli döndürüp dolaştırıp cinselliğe ve kendi fiziki özelliklerine getiriyor.(bu arada benim fiziğime ulaşmayı çok istediğini söyleyip duruyo.sürekli spor diyetlerle kafayı yemek üzere.baya bi kilo fazlası var.ayrıca benimkullandığım bütün kozmektikleri sorup öğrenip hemen alıyor.) arkadaşım bayacada rahat bir bayann.giydiği kazağın yakası çok açık değildi ama o küçük odada ben eşinm ve onun eşi sıralandığımız kanepenin karşısında o tekli bir puf koltuğunda bacaklarını açmış sallayarak oturken bi yandanda nedense sürekli eğilerek göğüslerini göstemeye çalışıyordu.beceriyorduda neredeyse eşim ve ben göğüs uçlarına kadar gördük.:1shok:
sonrada bi baktım ki ayakalarını sürekli sıkılmadan eşime doğru uzattığı için herhalde..eşimin ayağı onun ayağının üzerinde.. .kafamçokkarıştı:çok üzgünüm:hani yanlışkla olsa bile insan çeker ama ikiside bundan memnunmuşçasına öylece en az bi yarım saat oturdular.eşim bu hareketi bana yaklaşmak istediği ama kalabaklık ortamlarda yaklaşamadığı zamanlarda yapar.ayağıyla ayağımı sever yani..(bu arada eşim biraz alkollüydü ama bilinci yerindeydi.ayrıca çok çekici ve yakışılklı bir erkek hiç deil.hatta hala benim onu nasıl beğenip ewlwndiğime hayret eden akrabalarım var.ama çok sıcak kanlı sewimli,espirili bir insan ..gönül bu işte ..ben çokk sewiyorum kocamı yaa..bunuda belirteyim)ben çok rahatsız oldum tabii bu durumdan ama nasıl bir tepki vereceğimi o anda bilemedeim .çok affalladım yani. belki size göre ne var canım bunda diyebilirsiniz,önemsiz olduğu yada benim kıskançlıktan abarttığımı sanabilirsiniz ama gerçekten ben hiç kıskanç biri değilimdir.ama hareketlerin tamamına şöyle uzaktan bi bakıncada aklıma kötü şeyler geliyor.ama ne arkadaşıma nede eşime konduramıyorum..arkadaşımın ne maksatla yapğtığını gerçekten anlamış değilim..bundan uzun bi zaman ikisinede bahsetmedim, ama geçen gün konuyu eşime anlattım Allah alah ne zaman ya ben hiç öyle bişey hatırlamıyıyorum dedi bıyık altındanda sırıtarak.
o zamandan beri bir araya fazlaca gelmemeye dikkat ediyorum en azından eşimle birlikte..ama tamamen görüşmememiz imkansız çünki eşlerimiz birimizin ewinde bir araya gelip çalışmak zorundalar..ne olur bunlardan siz ne anladınız,benim göremediğim birşeylermi var,nasıl tepki veriirdiniz ,tekraralanırsa ne yapmalıyım yazın lütfen..öneri ve görüşlerinizi bekliyorum..:Saruboceq:
Eşimle birlikte çalışan yani ortağı ,ailecek görüştüğümüz yaşıtlarımız olan arkadaşlarımızın evine gittik ..hani çok soğukların olduğu dönemde ewinin salonu büyük olduğu için çocukları üşümesin diye küçücük bir çocuk odasını oturma odası yapmıştı arkadaşım..tanışalı çok uzun olmadı(1,5 sene falan)ama çok sewdiğim iyi kafa uyuşturduğum kaynaştığım bir arkadaş..kaydirigubbakcemile5işin kötü tarafı çevremde başka bu kadar anlaştığım başka bir arkadaşım daha yok..neyse konuya geleyim..gittiğimiz gün eşim ve ortağı işleri gereği çalışıyorlardı o küçük odada ..ardaşımla bende mutfakta havadan sudan sohbetler edip yemek hazırlıyorduk.son hazırlıklarımızıda yapıp odaya eşlerimizin yanına gittik..onlarda çalışmaya ara verdiler..benim eşimde çok esprili bir insan olur bu tür ortamlarda..sohbet edip gülüşmeye başladık..mutfaktayken havadan sudan konuşan bu kişi nne zaman eşlerimizle bir araya geklsek lafı sürekli döndürüp dolaştırıp cinselliğe ve kendi fiziki özelliklerine getiriyor.(bu arada benim fiziğime ulaşmayı çok istediğini söyleyip duruyo.sürekli spor diyetlerle kafayı yemek üzere.baya bi kilo fazlası var.ayrıca benimkullandığım bütün kozmektikleri sorup öğrenip hemen alıyor.) arkadaşım bayacada rahat bir bayann.giydiği kazağın yakası çok açık değildi ama o küçük odada ben eşinm ve onun eşi sıralandığımız kanepenin karşısında o tekli bir puf koltuğunda bacaklarını açmış sallayarak oturken bi yandanda nedense sürekli eğilerek göğüslerini göstemeye çalışıyordu.beceriyorduda neredeyse eşim ve ben göğüs uçlarına kadar gördük.:1shok:

Son düzenleyen: Moderatör: