Siz kabul edermiydiniz

O yüzden de net bir cevap veremedi bugün yarın tekrar ararlar

Düşüncesi o ama ben izin vermedim sonuçta kendi ailesi kendisi söylesin onların kötü enerjilerini kaldıramam durduk yere
Valla eşine beni bahane ederek çıkma ortaya de. Sana ayrı türkü oraya ayrı türkü söyleyerek bu olay curcunaya döner. Sen de günah keçisi olursun gelen çatar giden çatar.
Oraya kendi kenara çekilir, e ben isterim de hanım istemiyor
Vayyy besle büyüt oğluşumuza gelin yüzünden gidemedik olur
Sen annemleri evime bile almadın olur
Ama senin evde değil otelde kalıp dışarıda yemek yediklerin hiç göze gelmez onlar olağan normal hale gelir.
Sonra sen kendini anlatacağım diye yırtarsın kavga kaos tartışma aaaa bir bakmışsın sinir stres olmuş sinir topu olarak gezersin . Onlar da minnoş minnoş kenara çekilir. Dikkatli ol. Sen temkinli davran gerektiğinde lafını da yapıştır acıma. Nasıl olsa gelinler sevilmezler

Valla birebir aynı düşünüyoruz:) çok haklısın eline diline sağlık

Utansa gelelim demezdi işte bilirsiniz şimdi ben açıktan gelmesinler desem kötü gelin olurum suçu kendilerinde aramazlar
Bir iş için şehir dışına çıkmanız gerektiğinde yol uzun diye kayınvalidenizde kalmanız gerekmişti de kayınvalideniz olmaz demişti ya hani, sizde sırf bu yüzden seyahati farklı planlamak zorunda kalmıştınız, işte sizde kayınvalideniz gibi net olun, hayır kalamazsınız deyin, bunu yapsanız da kötü gelin diyecekler yapmasanız da.

Eşiniz kırılır veya küser veya tartışır diye çekinmeyin, diğer çocukları kalırken bir tek eşinizin kalmasını reddeden kayınvalide için eşiniz size tavır yapacaksa onun da ağzının payını verin.

Evet haklısınız bazen iyi niyetli olmak saflık oluyor yapana yapmak lazım yarın bunu netleştirelim müsait değiliz diyelim inşallah

Her türlü sevilmeyeceksiniz zaten.
Açıkçası benim için çok da lülü.
Eşime gelemezler deyip kestirip atardım.
Hatta eşime şunu da derdim.
Benim istemediğimi degil, senin istemediğini söyleyeceksin

Evet haklısınız bazen iyi niyetli olmak saflık oluyor yapana yapmak lazım yarın bunu netleştirelim müsait değiliz diyelim inşallah
Valla şunu bilir şunu söylerim bu hayatta net olacaksınız, kayınvalide elti eş el alem ne düşünürse düşünsün.
Beni 1 gece dahi istemeyen hayır kalamazsınız diyen kayınvalideye ben niye hayır kalamazsınız demeyeceğim
Çok da güzel söylerim, kötü gelin olacaksam olurum, onlar bana ben onlara bayılmıyoruz ya, söylersem kimi kaybedeceğim ? Oğlunu 1 gece bile evine sığdıramayan kayınvalideyi mi? Annelik mi göstermiş ki karşılığını beklesin, sizin gibi olmaya karar verdim derim çıkarım işin içinden.
He olur da eşim o evine bile almayan annesini savunursa ona da diyeceğim der kapatırım çenesini.

Her türlü sevilmeyeceksiniz zaten.
Açıkçası benim için çok da lülü.
Eşime gelemezler deyip kestirip atardım.
Hatta eşime şunu da derdim.
Benim istemediğimi degil, senin istemediğini söyleyeceksin
Umarım eşinde bunu söyleyecek yürek vardır

Umarım eşinde bunu söyleyecek yürek vardır
Müdürüm aile kurmak için evlendiği kadına bu muameleyi çekmesine izin verdiği ailesine ben de diyemez diye düşünüyorum.
Hatta konu sahibesi kızmasın ama adam olan insan ailesi bu teklifle geldiğinde siz bizi evinizde istediniz mi de bana bu teklifle gelebiliyorsunuz, ille de gelmek mi istiyorsunuz peki madem otel ayarlayın öyle gelin derdim.
Ama tutup eşine sen ne istersen öyle olsun fakat masraflar bana ait demesi tamamiyle işgüzarlık.
Karısına anasina babasına hizmet ettirmek zoruna gitmeyecek demek ki.
Aslında esine hanımlık sende kalsın mesajı bu :)
Ben insan davranışlarındaki en ufak detayin bile ne kadar önemli olduğunu 20 senelik evlilik hayatımda öyle iyi öğrendim ki.
Artık hayret etmiyorum gördüklerime, yasadiklarima.
Olabilir çünkü insanoglu ağzı başka, icraatı başka olabiliyor.

Çocuk var mı? Bazı insanlar aşırı titiz oluyor,kadının temizlik hastalığı mı var acaba?

Katılıyorum Led, söyleyecek adam baştan söyler topu eşine atmazdı, adam ailesine hoş görünmek uğruna eşine yıkıyor meseleyi, böyle adamın benim üzerimden ailesine cici çocuk görünmesinin altına dinamiti koyarım madem o demiyor ben derim kalamazsınız diye, topu bana atanın topunu kendi kalesine şutlayıveririm.

Kimseye iyi görünmek zorunda değilim, nasıl ki kayınvalide bana iyi görünmeye çalışmıyor olduğu gibi davranıyor ben niye öyle davranmayacağım? Gelinim diye mi? Kocam küser diye mi? Yohhh canımmm 31. yıla giriyorum kimseye eyvallahım olmadı, ben kayınvalidenin yaşadığı şehre gidip kendi isteğimle pansiyonda da kaldım, çok daha rahat ve minnet etmek zorunda değilsiniz yemeğinizi dışarıda yiyorsunuz geziyor tozuyorsunuz canınız ne zaman isterse o zaman bir görüp çıkıyorsunuz bana göre böylesi daha keyifli oluyor.

Buyur eder ama israr etmezdim teklif var ısrar yok. Çokta umursamazdım kendi bilir moduna devam onun aklı olsa oğluna değer veren bi anne olurdu böyle ailelerde var herşeyin hayırlısını versin allah gerçekten insan ailesini de seçemiyo .. sen kendini değersiz hissediyosun düşün oğlu nasıl hissediyodur eşin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…