- 4 Kasım 2018
- 26.147
- 108.579
- 598
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Parasını biz ödeyecez mecbur eğer gelirlerse yani açıktan gelmesinler demiyorum eşimde topu bana atıyor
Kalın demeyin bakalım kalalım diyecekler mi?İyi akşamlar evlendiğiniz günden beri ne zaman bayramda seyranda memlekete gittiğinizde sizin için hiçbir hazırlık yapmayan evinde kal demeyen ağzınızla söylemenize rağmen evinde misafir etmeyen kayınvalidenizi evinize misafir edermydiniz 1,5 yıllık evliyim ne zaman evlerine gitsek bize kalın demediler mecburen ya otel de ya kendi annemde kaldık ortada bir sorun yok şuanda da bana gelmek istiyorlarmış sizin tavrınız ne olurdu
Niye demiyorsunuz ? Çaya gelmek isterseniz buyurun gelin ama yatıya misafir almıyorum deyin.Parasını biz ödeyecez mecbur eğer gelirlerse yani açıktan gelmesinler demiyorum eşimde topu bana atıyor
Uzaktan gelecekleri için geldiklerinde kalın demem abes olur zaten baştan hareket etmemiz lazımKalın demeyin bakalım kalalım diyecekler mi?
Sen gelmesinler dersen bi bahane bulup çağırmayacağm diyor amaEşinizin arkanızda olduğuna emin misiniz? Direkt onlara bir şey demediğine ve topu size attığına göre ben şahsen pek inanmadım gerçekten arkanızda olduğuna.
Bizde kaldıklarında ben yemek yapmayacakmışım onlar kendi evlerinde de dışardan yiyormuş yani yemek yapmana gerek yok dedi ama kaldıkları süre boyunca hesabı da eşim ödeyecek misafir diyerekCok degisik aile baglari.
Dogru mu anladim bilmiyorum.
Sizin eve ziyateye gelmeden disarida yemek yiyecekler ama siz odeyeceksiniz?
İşte ben uzaktan gelirken aradıklarında çaya beklerim derdim onlar mesajı alırdıÇaya da gelemezler mune hanım :) uzaktan yatılı istiyorlar
Bende almak istemiyorum adım kötüye çıkar zaten çok iyimiyim O da meçhul deesinle açık konuş. böyle sorumluluğu sadece gelinin almasına çok kızıyorum. zamanında çok aldığım için cahilliğime yanıyorum.
Onlara gittiğinizde otelde kalıyorsunuz, yeme içme otel parası sizden gidiyor ama onlar direkt size gelecekler sizde kalacaklar ve yeme içmeyi dışarıda yapacaklar gezme tozma keza ve parası sizden çıkacak değil mi?Sen gelmesinler dersen bi bahane bulup çağırmayacağm diyor ama
Biz farklı şehirdeyiz kayınvalidem ve annem farklı şehirde ama ikisi birbirine yakın illerde biz uzaktan gelen tarafızSiz farklı şehirlerdesiniz, kayınvalide ve öz anneniz de aynı şehirlerde mi yani?
Aynen öyle yapıyoruz ama öyle dersek gelmezlerOnlara gittiğinizde otelde kalıyorsunuz, yeme içme otel parası sizden gidiyor ama onlar direkt size gelecekler sizde kalacaklar ve yeme içmeyi dışarıda yapacaklar gezme tozma keza ve parası sizden çıkacak değil mi?
Valla böyle bir durumda gelecekseniz otelde kalırsınız derim, elimi de cebime atmam.
Daha güzel işte kendilerine gelince sizi 1 gece bile misafir etmiyorlar, anne baba, kayınvalide kayınpeder diye kendi yapmadıklarını sizden beklemeleri bencillik.Aynen öyle yapıyoruz ama öyle dersek gelmezler
Utansa gelelim demezdi işte bilirsiniz şimdi ben açıktan gelmesinler desem kötü gelin olurum suçu kendilerinde aramazlarDaha güzel işte kendilerine gelince sizi 1 gece bile misafir etmiyorlar, anne baba, kayınvalide kayınpeder diye kendi yapmadıklarını sizden beklemeleri bencillik.
Otelde kalmanız değil mesele, siz otele gidince ses çıkarmayan kayınvalidenin kalmaya geliyorum demesi mesele, otele gönderdiğim gelinden utanır otelde kalırım.
Sen gelmesinler dersen bi bahane bulup çağırmayacağm diyor ama
Otel ayarlayın derim bana dediği gibi ne diycem gelirken de dışarıdan yemeğinizi yaptırın veya yiyin gelin tamam bittiİyi akşamlar evlendiğiniz günden beri ne zaman bayramda seyranda memlekete gittiğinizde sizin için hiçbir hazırlık yapmayan evinde kal demeyen ağzınızla söylemenize rağmen evinde misafir etmeyen kayınvalidenizi evinize misafir edermydiniz 1,5 yıllık evliyim ne zaman evlerine gitsek bize kalın demediler mecburen ya otel de ya kendi annemde kaldık ortada bir sorun yok şuanda da bana gelmek istiyorlarmış sizin tavrınız ne olurdu
Yani şunu merak ettim siz onlara gittiğinizde otelde kalırken, sizin otel ücretini ve dışarıdan yemek yendi ise masrafınızı onlar mı karşılıyor?Parasını biz ödeyecez mecbur eğer gelirlerse yani açıktan gelmesinler demiyorum eşimde topu bana atıyor