Siz kabul edermiydiniz

Cok degisik aile baglari.
Dogru mu anladim bilmiyorum.
Sizin eve ziyateye gelmeden disarida yemek yiyecekler ama siz odeyeceksiniz?

Kalın demeyin bakalım kalalım diyecekler mi?

Cok degisik aile baglari.
Dogru mu anladim bilmiyorum.
Sizin eve ziyateye gelmeden disarida yemek yiyecekler ama siz odeyeceksiniz?
Bizde kaldıklarında ben yemek yapmayacakmışım onlar kendi evlerinde de dışardan yiyormuş yani yemek yapmana gerek yok dedi ama kaldıkları süre boyunca hesabı da eşim ödeyecek misafir diyerek

Sen gelmesinler dersen bi bahane bulup çağırmayacağm diyor ama
Onlara gittiğinizde otelde kalıyorsunuz, yeme içme otel parası sizden gidiyor ama onlar direkt size gelecekler sizde kalacaklar ve yeme içmeyi dışarıda yapacaklar gezme tozma keza ve parası sizden çıkacak değil mi?
Valla böyle bir durumda gelecekseniz otelde kalırsınız derim, elimi de cebime atmam.

Aynen öyle yapıyoruz ama öyle dersek gelmezler

Aynen öyle yapıyoruz ama öyle dersek gelmezler
Daha güzel işte kendilerine gelince sizi 1 gece bile misafir etmiyorlar, anne baba, kayınvalide kayınpeder diye kendi yapmadıklarını sizden beklemeleri bencillik.
Otelde kalmanız değil mesele, siz otele gidince ses çıkarmayan kayınvalidenin kalmaya geliyorum demesi mesele, otele gönderdiğim gelinden utanır otelde kalırım.

Utansa gelelim demezdi işte bilirsiniz şimdi ben açıktan gelmesinler desem kötü gelin olurum suçu kendilerinde aramazlar

Sen gelmesinler dersen bi bahane bulup çağırmayacağm diyor ama

Ama işte siz suçlu olacaksınız. Kendisi sıyrılacak. Bu durumdan rahatsız olacağınızı biliyor. Direkt bahane bulup geçiştirebilirdi. Sizinde dahiliniz olmamış olurdu. Dediğiniz gibi destek olan insan size top atmazdı.

Otel ayarlayın derim bana dediği gibi ne diycem gelirken de dışarıdan yemeğinizi yaptırın veya yiyin gelin tamam bitti

Parasını biz ödeyecez mecbur eğer gelirlerse yani açıktan gelmesinler demiyorum eşimde topu bana atıyor
Yani şunu merak ettim siz onlara gittiğinizde otelde kalırken, sizin otel ücretini ve dışarıdan yemek yendi ise masrafınızı onlar mı karşılıyor?

Hazırlık yapmayın baktınız yatacak gibiler ben sizin böyle adetleriniz yok sanıyordum der çarşaf, yorgan çıkarırsınız. Kendiniz ne yiyorsanız ekstraya girmeden hazırlarsınız, çekilirsiniz kenara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…