Aktivide bulun bence enerjisini atamadığı icin haliyle oyun oynamak istıyor parka götürün oyun parkına götürün hergün ve sürekli olmaz göndermek dogru degilHanımlar karşı komşumun da kızı var o kızın biraz küçük benim kızım 3 yaşında. Sürekli kızım onlara gidip oyun oynamak istiyor. Oynadıkları zaman güzel oynuyorlar annesi de kızıma iyi davranıyor kızımda orayı sevdiği için hergüm gitmek istiyor bu aralar birkaç gün çağırdılar gitti kızım oraya. Eve geleceği zaman da komşumun kızı da bize geldi ama ben bu şekilde sürekli gitmek istemesini anlamıyorum sabah uyanır uyanmaz gitmek istiyor güzellikle anlatıyorum ama kızıp ağlıyor kızım. Siz olsanız nasıl çözüm bulurdunuz
Komsulara 3 yasindaki kizimi yalnız yollamazdim.Hanımlar karşı komşumun da kızı var o kızın biraz küçük benim kızım 3 yaşında. Sürekli kızım onlara gidip oyun oynamak istiyor. Oynadıkları zaman güzel oynuyorlar annesi de kızıma iyi davranıyor kızımda orayı sevdiği için hergüm gitmek istiyor bu aralar birkaç gün çağırdılar gitti kızım oraya. Eve geleceği zaman da komşumun kızı da bize geldi ama ben bu şekilde sürekli gitmek istemesini anlamıyorum sabah uyanır uyanmaz gitmek istiyor güzellikle anlatıyorum ama kızıp ağlıyor kızım. Siz olsanız nasıl çözüm bulurdunuz
Çok haklısnız ama elimden geldiğince gezdiriyoruz. Günlerimiz oyun parkı,dışarıdaki park ve gönderdiğimiz oyun okulunda geçiyor ama kalan vakitlerde yine de oraya gitmek istiyorŞu devirde dikkatli olmak lazım açıkçası ben şu şekilde yapardım. Komşuyla anlaşıp belli saatlerde parkta buluştururdum. Bol bol oynamaları için fırsat verirdim Ama ev buluşmalarına izin vermezdim.
Onun dışında sizde onunla evde oyunlar kurup oynayabilirsiniz, Dışarıda gezdirebilirsiniz. Uyku saati, hikaye saati derken zaten akşam olur. Yani biraz sizin aktif olmanız lazım annesi..
Hayır o zaman gayette verimli geçiyor zamanı. İzin vermezdim eve de kimseyi almazdım. Yine evde bir şeyler yapın siz onunla oynayın, vakit geçirin.Çok haklısnız ama elimden geldiğince gezdiriyoruz. Günlerimiz oyun parkı,dışarıdaki park ve gönderdiğimiz oyun okulunda geçiyor ama kalan vakitlerde yine de oraya gitmek istiyor
Arkadaşlar yazmış zaten devir kötü biliyorsunuz tek yollamayın derim. Herkes aynı olacak diye bir şey yok ama tedbirli olmakta fayda var. Benim kızlarım da komşuma gitmek istiyorlar ama işlerinin oldığunu söylüyorum, müsait değillermiş deyip geçiştiriyorum. Havalar güzel olunca parka çıkarıyorum, evde oynuyoruz, mutfakta kek vb yapıyoruz. Belediyenin tiyatro gösterileri oluyor oraya gidiyoruzHanımlar karşı komşumun da kızı var o kızın biraz küçük benim kızım 3 yaşında. Sürekli kızım onlara gidip oyun oynamak istiyor. Oynadıkları zaman güzel oynuyorlar annesi de kızıma iyi davranıyor kızımda orayı sevdiği için hergüm gitmek istiyor bu aralar birkaç gün çağırdılar gitti kızım oraya. Eve geleceği zaman da komşumun kızı da bize geldi ama ben bu şekilde sürekli gitmek istemesini anlamıyorum sabah uyanır uyanmaz gitmek istiyor güzellikle anlatıyorum ama kızıp ağlıyor kızım. Siz olsanız nasıl çözüm bulurdunuz
Bence de.Dışarıda parkta buluşup görüştürün bence, kimsenin evine yollamayın
Evet çok doğru zaten anne aktif olmazsa çocuk böyle başkalarına sarıyor veya tv tablet telefona hepsi de tehlikeli olmaması gereken alışkanlıklarŞu devirde dikkatli olmak lazım açıkçası ben şu şekilde yapardım. Komşuyla anlaşıp belli saatlerde parkta buluştururdum. Bol bol oynamaları için fırsat verirdim Ama ev buluşmalarına izin vermezdim.
Onun dışında sizde onunla evde oyunlar kurup oynayabilirsiniz, Dışarıda gezdirebilirsiniz. Uyku saati, hikaye saati derken zaten akşam olur. Yani biraz sizin aktif olmanız lazım annesi..
Benim de aynı yaşlarda kızım var kesinlikle tek başına göndermem aglasada gönderemem, arada kadını çaya kahveye davet ederim öylece çocuklarda oynarÇok haklısnız ama elimden geldiğince gezdiriyoruz. Günlerimiz oyun parkı,dışarıdaki park ve gönderdiğimiz oyun okulunda geçiyor ama kalan vakitlerde yine de oraya gitmek istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?