• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz hiç boşanmayı düşünmezken eşiniz tarafından terkedildiniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocukları da aramıyor cünkü suan oh tüm yüklerimden arındım yaşasın bekar hayatı diye geziyor tahminimce. Babası bile babama demiş ki yavaş yavaş eski haline dönüyor arkadaslarıyla gezip tozup
Avukat buldunuz mu? Protokol hazırlayıp def etseydiniz hayatınızdan. Totosu sıkışınca çoluk çocuğu bırakıp göt gezdirmek ne demek ya 🙄

23-24 yaşında mı evlendiniz? O yaşlarda evlenen her erkek 30lu yaşlarda bekar gibi yaşamak istiyor. Çok küçük yaşlar değil mi? Nasıl cesaret ettiniz.

23-24 yaşında mı evlendiniz? O yaşlarda evlenen her erkek 30lu yaşlarda bekar gibi yaşamak istiyor. Çok küçük yaşlar değil mi? Nasıl cesaret ettiniz.
Evet 23 yaşımızda nişanlandık 24te evlendik ve suan 30 yaşındayız. Biz lise ve üniversite boyunca sevgiliydik hic başka türlü düşünmedik ki okul bitsin işe başlayalım evlenelim diyorduk hep

Evet 23 yaşımızda nişanlandık 24te evlendik ve suan 30 yaşındayız. Biz lise ve üniversite boyunca sevgiliydik hic başka türlü düşünmedik ki okul bitsin işe başlayalım evlenelim diyorduk hep
Hem güzel hem de işte 30dan sonra fikirler değişiyor ama belki düşündüğünüz gibi sonuçlanmaz.

Olay tam başlıktaki gibi. Hayat benim icin normal akışındayken eşim bir süredir planladığı boşanma niyetini uygulamaya gecirmis durumda. Hic beklemiyordum ve boşanmak istemediğimi söylediğimde bir süredir planladıgını evliliğin başından beri cok mutsuz oldugunu onu hep baskıladıgımı, fikrine saygı göstermeyip hayır dediği şeylerde kavga cıkardıgımı, kücük seyleri büyüttüğümü, cocukların üzerne cok düsüp onu ihmal ettiğimi, cevresinin kendine bunu yapma bırak dışardan da hep mutsuz görünüyorsun dediğini söyledi. Bu arada 10 yıldır beraberiz 3,5 senesi flört 6,5 senesi evlilik ve biri 3 diğeri 2 yaşında iki cocuk… derdim şu ki benim boşanmayı istemediğimi toparlayalım diyip özürler dilediğimi görünce bana biraz zaman ver dedi. 1 haftadır ses seda yok ne cocukları sordu ne beni. Evden gitti otele yerleşti. Babası gelmiş otele görmeye. Ailesine de aramızdaki her kavgayı benim aleyhime anlatmış ve ailesi de boşanmamızdan yana sanırım cünkü arayan soran yok o taraftan da. Normalde kavga etsek bile ayaklarıma kapanan adam buz gibi bir sessizlikte. 1 saat sesimi duymadan yapamayan adam asla aramaz mecbur kalırsa annemle irtibata gecer halde. Ama bana zaman ver kafa dinleyelim dedi. Her gün aynı eziyete uyanıyorum yazdı mı aradı mı diye bakıp tüm gün bekliyorum. Sizce bu işin sonu ne olacak? Ben ne yapmalıyım?
Olay tam başlıktaki gibi. Hayat benim icin normal akışındayken eşim bir süredir planladığı boşanma niyetini uygulamaya gecirmis durumda. Hic beklemiyordum ve boşanmak istemediğimi söylediğimde bir süredir planladıgını evliliğin başından beri cok mutsuz oldugunu onu hep baskıladıgımı, fikrine saygı göstermeyip hayır dediği şeylerde kavga cıkardıgımı, kücük seyleri büyüttüğümü, cocukların üzerne cok düsüp onu ihmal ettiğimi, cevresinin kendine bunu yapma bırak dışardan da hep mutsuz görünüyorsun dediğini söyledi. Bu arada 10 yıldır beraberiz 3,5 senesi flört 6,5 senesi evlilik ve biri 3 diğeri 2 yaşında iki cocuk… derdim şu ki benim boşanmayı istemediğimi toparlayalım diyip özürler dilediğimi görünce bana biraz zaman ver dedi. 1 haftadır ses seda yok ne cocukları sordu ne beni. Evden gitti otele yerleşti. Babası gelmiş otele görmeye. Ailesine de aramızdaki her kavgayı benim aleyhime anlatmış ve ailesi de boşanmamızdan yana sanırım cünkü arayan soran yok o taraftan da. Normalde kavga etsek bile ayaklarıma kapanan adam buz gibi bir sessizlikte. 1 saat sesimi duymadan yapamayan adam asla aramaz mecbur kalırsa annemle irtibata gecer halde. Ama bana zaman ver kafa dinleyelim dedi. Her gün aynı eziyete uyanıyorum yazdı mı aradı mı diye bakıp tüm gün bekliyorum. Sizce bu işin sonu ne olacak? Ben ne yapmalıyım?
Konularımız çok aynı. Siz de benim konum için yorum yapmıştınız hatırlarsınız. Bizim tam 15 gun oldu. İlk hafta bende sizin gibiydim kendimi şuclamaya dahi başladım. Ama alışıyorum sanki ya da kendimi kandıyorum bilemiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun

Diyelim geri döndü, öylece affedecek misiniz?
Asla affetmem kindar bir yapım vardır ama en azından hazırlıklı olmak istiyorum. Sevilmediğime bir gün terkedileceğime hazırlamaya çalışıyorum kendimi. Biliyorum ki dönse bile hicbirsey eskisi gibi olmayacak

Konularımız çok aynı. Siz de benim konum için yorum yapmıştınız hatırlarsınız. Bizim tam 15 gun oldu. İlk hafta bende sizin gibiydim kendimi şuclamaya dahi başladım. Ama alışıyorum sanki ya da kendimi kandıyorum bilemiyorum. hakkımızda hayırlısı olsun
Evet aşırı benziyor konularımız. İşteki sorunlar, baskıcı tutum ve dışarıdan farkedilmesi, ben biraz gideyimler… ben de alışıyorum en azından kendimi yiyip bitirip aç susuz sürekli ağlar moddan cıktım. Belli saatler biraz vuruyor yokluğu. Bir de sanki gideli yıllar olmuş gibi bir mesafe girdi. Hiçbir iletişim kurmayınca hiç varolmamış gibi gelmeye de başlıyor. Mesela ses tonu yüzü olsa ne derdi ne yapardı düşünceleri silinmeye başladı. Ama işte öylece beklemek de ayrı korkunc değil mi? Her msj ondan mı her arama ondan mı diye bakmak ızdırap bana

Çocuklar için olmayacak, bir süre sonra o tatlı hayat bitecek, çevresindeki insanlar gidecek yada ora yetiştiremeyecek. Kurulu düzene dönecek, çamaşırı yıkanacak, yemeği pişecek. Siz onun can simidisiniz. Öğretmenlerin yetimi olmuyorsa boşanma nedeni ile de bulunduğunuz yerde kendinize uygun bir ortam oluşturursunuz.
İşte bence o yüzden ancak izni bitip dönmek zorunda kalınca beni arayacak ben de buna tahammül edemiyorum

Ne kadar çirkin bir söz yavaş yavaş eski haline dönüyor. Sanki 40 yıllık esaretten kurtulmuş. Uzak durun bu insanlardan, kurtarın kendinizi
Sormayın nerdeyse sizin kızınız oğlumuzu bizden koparıp doğu görevine götürdü diyecekler. Oysaki ben onun tayini mecburiyetiyle gittim

Hayırlısı olsun . Ama çocukları sormaması çok acı. Affedilemez. Bir çırpıda bu şekilde davranması garip. Demek uzun zamandır planlamıştı. Ama bu şekilde o kadar yılları bir kalemde silip atması çok üzücü. Çocuklar da küçükmüş ya. Inanın üzüldüm. Gelince sessiz kalın dinleyin onu bakalim ne yapmak istiyor . Haberdar edin bize. Kendinizi de harap etmeyin siz annesiniz güçlü olun. Geçip gider bu günler.

Boşverin söylenenleri, zihniyet belli. Siz kendi psikolojinize bakın. Psikolojiniziniz sağlıklı olsun ki sağlıklı kararlar verebilesiniz.
Bunları duya duya nasıl barışayım neredeyse yoldan gecene beni şikayet etmiş adam. İyi kötü gerkese fırsat vermiş. Ne yüzle dönecek. Babası ben ayrılmalarından yana değilim diyor böyle mi olacak evliliğimiz onun kararlarıyla mk

Hayırlısı olsun . Ama çocukları sormaması çok acı. Affedilemez. Bir çırpıda bu şekilde davranması garip. Demek uzun zamandır planlamıştı. Ama bu şekilde o kadar yılları bir kalemde silip atması çok üzücü. Çocuklar da küçükmüş ya. Inanın üzüldüm. Gelince sessiz kalın dinleyin onu bakalim ne yapmak istiyor . Haberdar edin bize. Kendinizi de harap etmeyin siz annesiniz güçlü olun. Geçip gider bu günler.
Beni de yıkan o. İnsan evlatlarını hic aramaz mı

Ya bu da yeni moda herhalde arkadaşımın eşi de öyle dedi , kadını arafta bıraktı uzun süre sonra da dönmedi . Niyeti neyse açık olsun insanlar ya kimsenin karşı tarafın sevgisini kullanarak alternatif vs bulamazsa kürkçü dükkanı muamelesi yapmaya ya da bosanmaya ikna etmek için bu şekilde kandırmaya hakkı yok
Benim arkadaşımın eşimde aynısını dedi evden gitti kafa dinlemek için sonra boşanıp karısının bekar en samimi arkadaşıyla evlendi

Ailesini seven bi babanin cocugunu aramama sebebi olamaz siz baskasiniz onlar baska... Siz de hala ayrilmak istemiyorum diyin
İsteğim bu ama yapışacak da değilim bana niyetini açıkça söylese. Hatta en cok sinirlendiğim şey o kim ki beni cocuklarını öylece bekletiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back