• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz hiç boşanmayı düşünmezken eşiniz tarafından terkedildiniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cocukları aramama sebebi boşanınca kendini onları bu sıklıkla göreceğine alıştırmasıymış. Artık sevmiyorum dedi. Bitti dedi. İşin komiği babası babama kötü bir durum olmasın boşanmasınlar böyle bir şey olursa müdahale edelim derken gidip oğluna bekar evi tutmuş😊😊😊

Yalvararak yüzyüze görüşmeye ikna ettim. Ailesinin yanına gideceğim bugün. Kendisine yeni görev yerinde bekar evi bile tutmuş ama ben yine de tüm gurursuzluğumla gidip ailesiyle ve kendisiyle son şans icin konusacagım
Ah nasıl üzüldüm anlatamam. Hergün girip bakıyordum son durumunuz nedir diye. Ev bile tutmuş çok şaşkınım. Tüm herşeyi konuşun elbet ama yalvarmayın ve bunu gurursuzluk olarak adlandırmayın. Sonuçta çocuklarınız var onlar için tabiki konuşacaksınız birbirinize bir şans daha vermenizi isteyeceksiniz. Konuşurken içiniz çok acıyacak ama güçlü durun karşında.

Ah nasıl üzüldüm anlatamam. Hergün girip bakıyordum son durumunuz nedir diye. Ev bile tutmuş çok şaşkınım. Tüm herşeyi konuşun elbet ama yalvarmayın ve bunu gurursuzluk olarak adlandırmayın. Sonuçta çocuklarınız var onlar için tabiki konuşacaksınız birbirinize bir şans daha vermenizi isteyeceksiniz. Konuşurken içiniz çok acıyacak ama güçlü durun karşında.
Yüreğim yanıyor.korkuyorum,giderim kovarlar mı? bana bagırırlar mı? yüzüme bakmazlar mı? Ya da eşim denemeyi kabul etse bile ben senden soğumuşum gerçekten de yapamıyorum aynı evde der mi biraz süre geçince? Herşey o kadar korkunç kiii

Birkac sene once benzer bir konu acmisti bir hanimefendi kendide kocasida uzman memurdu . Adam egoist malin biriydi pat diye bana yetmiyorsun cok hanimefendisin anlasamiyoruz vs diye bosanmak istemisti ikiz cocuklar vardi . Kadin katiyyen geri vites yapmadi cok saskin ve uzgundu ama krizi muhtesem yonetti ve hizli bir sekilde bosandilar . Iki seneicinde kadin eski esinden kat kat zengin ki eski es memurdu ve daha iyi harika bir es ile evlenmisti adamsa evlendigi o yollu hatundan kavga dovus bosanmisti
Lutfen dik durun . Ayagina gitmeyin . Adam istemiyor egosunu niye tatmin ediyorsunuz

Birkac sene once benzer bir konu acmisti bir hanimefendi kendide kocasida uzman memurdu . Adam egoist malin biriydi pat diye bana yetmiyorsun cok hanimefendisin anlasamiyoruz vs diye bosanmak istemisti ikiz cocuklar vardi . Kadin katiyyen geri vites yapmadi cok saskin ve uzgundu aka krizi muhtesem yonetti ve hizli bir sekilde bosandilar . Iki seneicinde kadin eski esinden kat kat zengin ki eski es memurdu ve daha iyi harika bir es ile evlenmisti adamsa evlendigi o yollu hatundan kavga dovus bosanmisti
Lutfen dik durun . Ayagina gitmeyin . Adam istemiyor egosunu niye tatmin ediyorsunuz
Cocuklarıma kendime ileride keşke dememek gerçekten çabaladım demek için. Bu ilişkide hep o alttan alıp çabaladı. Şimdi ben bu çabayı vermeye borçlu hissediyorum.

10 yıldır beni hep o kadar o kadar çok sevdi ki… şuan inanamıyorum sevmediğine inanmak istemiyorum… sevgiyle aşarız diye umuyorum. Gerçekten parçalanmış ailede büyümenin acısını biliyorum ve cocuklarım asla yaşasın istemiyorum.

10 yıldır beni hep o kadar o kadar çok sevdi ki… şuan inanamıyorum sevmediğine inanmak istemiyorum… sevgiyle aşarız diye umuyorum. Gerçekten parçalanmış ailede büyümenin acısını biliyorum ve cocuklarım asla yaşasın istemiyorum.
Günaydın. Lütfen üzülme, kendine yeni bir hayat kurmuş, yeni ev tutmuş ve babası da ikili oynamış. Çocuklar mutsuz bir evde büyüyeceğine anne ve babasının mutlu olduğu iki ayrı evleri olması inan daha iyi. Kendin için harekete geç, profesyonel yardım al ve bu kangren olmuş yarayı bir an önce kes at. Adam boşandıktan sonra çocuklarıyla görüşme sıklığını bile düşünmüş, herşeyi çok ince hesaplamış, lütfen kendine daha fazla eziyet etme. Önce sen sağlıklı ve mutlu olmalısın ki çocukların da sağlıklı ve mutlu olsun. Herşey güzel olacak, inanmakla başlar herşey

Benim seninleyken bir karakterim kalmamış. Herşeye o kadar hemen kızıyordun ki ben konuşmayı tepki göstermeyi unutmuşum. 30 yaşımda karakter kazanmak icin psikologa gidiyorum dedi. Evliliğimiz icin değil mi? dedim hayır onu coktan bitirdim ben şuan önüme hayatıma bakıyorum dedi

Günaydın. Lütfen üzülme, kendine yeni bir hayat kurmuş, yeni ev tutmuş ve babası da ikili oynamış. Çocuklar mutsuz bir evde büyüyeceğine anne ve babasının mutlu olduğu iki ayrı evleri olması inan daha iyi. Kendin için harekete geç, profesyonel yardım al ve bu kangren olmuş yarayı bir an önce kes at. Adam boşandıktan sonra çocuklarıyla görüşme sıklığını bile düşünmüş, herşeyi çok ince hesaplamış, lütfen kendine daha fazla eziyet etme. Önce sen sağlıklı ve mutlu olmalısın ki çocukların da sağlıklı ve mutlu olsun. Herşey güzel olacak, inanmakla başlar herşey
Yapamıyorum asla kabullenemiyorum o kadar seviyorum ki

Yapamıyorum asla kabullenemiyorum o kadar seviyorum ki
Lütfen profesyonel destek alın. Herşeyi farklı bir yönden görmeniz lazım. Kendinize acımıyorsanız çocuklarınıza acıyın. Eşiniz hayatını kurmuş bile. Sizin inandığınızdan farklı bir hayatı var. Yapmayın kendinize bunu

Lütfen profesyonel destek alın. Herşeyi farklı bir yönden görmeniz lazım. Kendinize acımıyorsanız çocuklarınıza acıyın. Eşiniz hayatını kurmuş bile. Sizin inandığınızdan farklı bir hayatı var. Yapmayın kendinize bunu
Bana öyle şeyler söylüyor ki inanamıyorum 4-5 sene önceki inemsiz mezvularımızdan cıkan tartısmalarımızı çözdükten sonra o vapurda işe giderken hala kuruyormuş icinden. Ama bana hic yansıtmamış. Ben nasıl göremedim

Bana öyle şeyler söylüyor ki inanamıyorum 4-5 sene önceki inemsiz mezvularımızdan cıkan tartısmalarımızı çözdükten sonra o vapurda işe giderken hala kuruyormuş icinden. Ama bana hic yansıtmamış. Ben nasıl göremedim
Bunları düşünmemin size bir faydası yok ki. Bir an önce profesyonel destek alın. Kendi hayatınızı kurun. Siz yıllarca bir asalak taşımışsınız. Artık yeter deyip onu hayatınızdan çıkaracağınıza hala eskileri düşünüp onun sözlerinin etkisinde kalıyorsunuz. Çocuklarınızın ve sizin hak ettiğiniz hayat bu mu?

Bir abla yazıyorum;"başkası ile birlikteliği var".Lütfen gidince yalvarıp yakarma😔."Senin psikolojin nasıl,sağlıklı karar alacak durumda mısın gözümle görmek istedim..kararında emin misin? gitmek isteyeni ben zorla tutamam" filan de.Ama lütfen bir şans daha istediğini söyleyen cümleler kurma..bu adamın hayatında başkası olmasa sağa sola seni kötülemezdi.Sağda solda karşılaştığı iş arkadaşına seni kötüleyen ailesine neler neler anlatmıştır.

Bir abla yazıyorum;"başkası ile birlikteliği var".Lütfen gidince yalvarıp yakarma😔."Senin psikolojin nasıl,sağlıklı karar alacak durumda mısın gözümle görmek istedim..kararında emin misin? gitmek isteyeni ben zorla tutamam" filan de.Ama lütfen bir şans daha istediğini söyleyen cümleler kurma..bu adamın hayatında başkası olmasa sağa sola seni kötülemezdi.Sağda solda karşılaştığı iş arkadaşına seni kötüleyen ailesine neler neler anlatmıştır.
Zaten o yüzden gideceğim ama ilesinin tepkisinden korkuyorum. Öte yandan sadece 1 kere de olsa ben alttan alan ben toparlayan olmuş olacagım

Ağzına geleni sayan ondan sonra birşey olmamış gibi davranan biri misiniz?
Bazı kadın yada adamlar öyle.
Karsindakinin de kindar yapısı varsa bileleniyor yıllar geçtikçe.
Çocukları siz kendiniz mi istediniz?
Çocuklar konusunda şuan esiniz bencillik ediyor.
İki küçük çocuğun yükü size kalacak.

Ağzına geleni sayan ondan sonra birşey olmamış gibi davranan biri misiniz?
Bazı kadın yada adamlar öyle.
Karsindakinin de kindar yapısı varsa bileleniyor yıllar geçtikçe.
Çocukları siz kendiniz mi istediniz?
Çocuklar konusunda şuan esiniz bencillik ediyor.
İki küçük çocuğun yükü size kalacak.
Evet öyleyim

Yalvararak yüzyüze görüşmeye ikna ettim. Ailesinin yanına gideceğim bugün. Kendisine yeni görev yerinde bekar evi bile tutmuş ama ben yine de tüm gurursuzluğumla gidip ailesiyle ve kendisiyle son şans icin konusacagım
Sizin sağlıklı düşünemediğinizi düşünüyorum ne demek yalvaracağım gerçekten bu kadar gurursuz olacak mısınız? Yalvarınca eşinizin aaa ben ne yapıyorum yuvama geri dönüyorum demesini mi bekliyorsunuz cidden. Adam kafada bitirmiş belli ki kalpte de bitmiş çok hızlı kararlar alıyor görmüyor musunuz? Eşiniz sizden çoktan gitmiş büyük ihtimalle de başkası var bu kadar hızlı davranması bana bunu düşündürdü. Yapmanız gereken bu durumu kabullenmek ve bir destek almak sürekli eşim çok iyiydi beni seviyordu demekten vazgeçin ve gerçek hayata merhaba deyin. Bundan sonra ne yapacağınızı düşünün çocuklarınıza sağlıklı bir anne olarak sahip çıkın babalarıyla olan süreç tamamen sizi ilgilendiriyor babalıktan ayrılmıyor sonuçta elbet üzerine düşenleri yapacak. Lütfen gidip te o adama yalvarmayın.

Zorla yanına gidip bir şans daha ver diye yalvarmayın eşinize.
Bakın o kadar herşeyi bitirmiş ki ev bile tutmuş. Çocuklarla ilgilenmeyeceğim diyor açık açık yokluğuma alışsınlarmış.
Eşinizin hayatında ya da aklında biri olmasa herşeyi bir çırpıda atmaz, atamaz bir kenara.
Ailesine de kim bilir neler anlattı, onların yanına gidince her beraber sizi suçlayacaklar.
Evet sizin için ciddi anlamda zor bir durum ama iki küçük çocuğunu,10 yıllık eşini bı mesajlar geride bırakmak isteyen, kendi düzenini kurmak için can atan adama birşey fayda etmez. Kendinizi ezdirmeyin boş yere.

Benim seninleyken bir karakterim kalmamış. Herşeye o kadar hemen kızıyordun ki ben konuşmayı tepki göstermeyi unutmuşum. 30 yaşımda karakter kazanmak icin psikologa gidiyorum dedi. Evliliğimiz icin değil mi? dedim hayır onu coktan bitirdim ben şuan önüme hayatıma bakıyorum dedi
ya daha nolsun . siz toparlayıcı bir msj atın onu anladığınızı hak verdiğinizi sizinde zor zamanlar yaşayıp pişman olduğunuzu belirten bence. kendinizi çok eziklemeden. tamam derse der demezse de geri vites yapmayın

ya daha nolsun . siz toparlayıcı bir msj atın onu anladığınızı hak verdiğinizi sizinde zor zamanlar yaşayıp pişman olduğunuzu belirten bence. kendinizi çok eziklemeden. tamam derse der demezse de geri vites yapmayın
Mesajla olacak bir şey değil bence bunca yıllık evlilik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back