• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz hiç boşanmayı düşünmezken eşiniz tarafından terkedildiniz mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu kadar sessizlikten ben de hayır cıkacagını sanmıyorum
Göreve gitti say..sen iç huzurunu bozma..sizin onsuz gayet iyi olduğunuzu görünce çıkıp "ne oluyoruz yaa..sen de boşanmaya dünden razıymışsın" diyecektir. Ben sosyal medyadan vs. seni takip ettiğini de düşünüyorum Şu an yaz mevsimi ,görevden açığa alınmadıysa iznini kullanıyor geziyor ,tozuyor..sen nasılsa yaz iznindesin çocukların başındasın.Ona göre çocuk dediğin 0 masraflı birşey bu yüzden para da vermesine gerek yok birşeye ihtiyacınız var mı demesine de ihtiyaç yok.Ama dediğim gibi sen git saçının rengini değiştir ..annen olmadan plajda fotoğraf paylaş sataşmak için bile arar.

Off bu erkekler ne zor insanlar yaa. Allah yardımcın olsun kardeşim. Herşey gibi buda geçer merak etme.

İlişki bozulduysa bu tek taraflı olmaz hiçbi zaman...İlişki 2 kişilik bir olay...Öncesinde sürekli.sizi uyar dı mı rahatsız olduğu şeylerde yq da çözüm bulmaya çalıştı mı mesela? Perşembenin gelişi belli miydi? Eğer böyle bişey yoksa sen soyle yaptın boyle yaptın deyip gitmelerde kendinizi suclamayın...

Oturup adam gibi konuşmak ta bir meziyettir...Ben oynamıyorum diyerek, bahanelerin arkasına sığınıp ne yaptığı belli olmayan şekilde yokolmak ta berbat bi davranış....Bunları bahane edip sevgilisiyle tatile mi çıktı yoksa hanımı ikna etmeye uğraşamam deyip erkek arkadaşlarıyla felekten günler çalmaya mı gitti belli.değil...Çocuklarını sormamasının sebebi bence nerde ne yaptığını açık etmemek için cünkü ararsa soracaksın veya cocukları gör diyeceksin vs ...iletişime geçmek istemiyor bence özellikle senden gizlediği biyerlerde olduğu için olabilir...
Bana boyle davranan birini ben istemezdim....Tek suclu sensin deyip gidenlerden hiçbi zaman hayır gelmiyor...

İlişki bozulduysa bu tek taraflı olmaz hiçbi zaman...İlişki 2 kişilik bir olay...Öncesinde sürekli.sizi uyar dı mı rahatsız olduğu şeylerde yq da çözüm bulmaya çalıştı mı mesela? Perşembenin gelişi belli miydi? Eğer böyle bişey yoksa sen soyle yaptın boyle yaptın deyip gitmelerde kendinizi suclamayın...

Oturup adam gibi konuşmak ta bir meziyettir...Ben oynamıyorum diyerek, bahanelerin arkasına sığınıp ne yaptığı belli olmayan şekilde yokolmak ta berbat bi davranış....Bunları bahane edip sevgilisiyle tatile mi çıktı yoksa hanımı ikna etmeye uğraşamam deyip erkek arkadaşlarıyla felekten günler çalmaya mı gitti belli.değil...Çocuklarını sormamasının sebebi bence nerde ne yaptığını açık etmemek için cünkü ararsa soracaksın veya cocukları gör diyeceksin vs ...iletişime geçmek istemiyor bence özellikle senden gizlediği biyerlerde olduğu için olabilir...
Bana boyle davranan birini ben istemezdim....Tek suclu sensin deyip gidenlerden hiçbi zaman hayır gelmiyor...
Hic bana şikayetçi olmadı hiç karşısına alıp konuşmadı. Beni manipule edip bitirmem icin kavga cıkardığını bile kendisi söyledi

Hic bana şikayetçi olmadı hiç karşısına alıp konuşmadı. Beni manipule edip bitirmem icin kavga cıkardığını bile kendisi söyledi
ne kadar aşağılıkça ya. hem ayrılığın acısını hemde vicdan azabını size yüklemek istemiş. katiyyen affedilemeyecek ve kabullenemeyecek bişi. ne ayıp ya. hiçbirşeyin hatrı yoksa geçmiş günlerin evlatların hatrı var insan insana bunu yapamaz. Lütfen üzülmeyin haklı ve alacaklısınız hayattan . Rabbim nasiplerinizi yağdırsın inşallah.

Ailesinin yanında eski mahalle arkadaşları kuzenleriyle. Bunu kesin biliyorum. Ama cocuklarını aramama sebebini bulamıyorum işte

Es olmak baska anne baba olmak baska. Cocuklarini aramamasinin bahanesi olamaz. Hic dusunup kendinizi uzmeyin. Olur ki barisirsaniz bu adama tekrar guvenmeyin derim. Yaptiklari yapacaklarinin teminatı.
Normalde cocuklarına bağlı bir insandı işte ben de bunu anlamıyorum nasıl sessizce kaldı 15 gündür. Ya da acaba böyle mi oluyor ayrılık? Yani sessizliğinden mi anlamalıyım? Ama çok adice değil mi bu 😞

ne kadar aşağılıkça ya. hem ayrılığın acısını hemde vicdan azabını size yüklemek istemiş. katiyyen affedilemeyecek ve kabullenemeyecek bişi. ne ayıp ya. hiçbirşeyin hatrı yoksa geçmiş günlerin evlatların hatrı var insan insana bunu yapamaz. Lütfen üzülmeyin haklı ve alacaklısınız hayattan . Rabbim nasiplerinizi yağdırsın inşallah.
Cok üzgünüm ölüm sessizliğini yaşatıyor bana. Böyle bir bitiş haketmedim iki evladımız var. Tamamen yok sayıyor. Ben her gün her saat mesaj attı mı aradı mı diye beklerken o belkide sessizliğiyle bittiğini söylüyor. Kalbim kırık aklım karışık. Belirsizliklerde neyi beklediğimi, ardımdan ne işler yapıldıgını , cıkıp gittiğim evimdeki kıyafetlerim eşyalarıma neler oldugunu bilmeden bekliyorum

Cok üzgünüm ölüm sessizliğini yaşatıyor bana. Böyle bir bitiş haketmedim iki evladımız var. Tamamen yok sayıyor. Ben her gün her saat mesaj attı mı aradı mı diye beklerken o belkide sessizliğiyle bittiğini söylüyor. Kalbim kırık aklım karışık. Belirsizliklerde neyi beklediğimi, ardımdan ne işler yapıldıgını , cıkıp gittiğim evimdeki kıyafetlerim eşyalarıma neler oldugunu bilmeden bekliyorum
Sizi o kadar iyianliyorum ki . Ama bu bir dik duruş sinavi . Eger delikanlı gibi yuzunuze bitti deseydi siz en azindan bu kadar azap çekmeyecektiniz yapmadi . Erkekler malesef boyle haindir ne olsun ister ne ölsün . Suan kan kusup kizilcik serbeti iciyorsunuz haksiz yere ama inanin devrandonecek
Sizi gunahsiz yere uzmesi ve sessizlik ile eziyetederek uzmesini Allah ona soracak
Hep oyle olmustur . Müsterih olun . Sevgilerimi yolluyorum size uzulmeyin lutfen

Üzüntünüzü anlıyorum ama bu kadar kolay arkasına bile bakmadan giden bir insandan bir beklenti içinde olmanızı anlayamıyorum. Neden boşanmak istemediğinizi ise hiç anlamıyorum :işsiz: Muhtemelen gidişi başka biri yüzünden ama açıkçası bir önemi yok, çocuklarını aramayan insanın ne yaptığı zerrre kadar umurumda olmazdı.

Normalde cocuklarına bağlı bir insandı işte ben de bunu anlamıyorum nasıl sessizce kaldı 15 gündür. Ya da acaba böyle mi oluyor ayrılık? Yani sessizliğinden mi anlamalıyım? Ama çok adice değil mi bu 😞

Yeterince uzgunsunuz o yuzden sizi uzmek istemiyorum ama adamin yaptigi bastan sona cok degisik zaten. Konuda yazmistiniz bir muzik konusu vardi ben sana soyledim ama sen anlamadin demis. Insan hic konusmadan boyle imalar mi yapar. Sorun ne ise oturulur konusulur, cozemiyorsaniz herkes yoluna bakar ama adamin evlilik ve sorun anlayisi bile cok farkli. Kendikendine bitirdim demis gitmis. Siz arasaniz ben zaten bitirdim derse daha cok uzulursunuz, o yuzden galiba beklemeniz daha dogru, cunku siz bitmesinden yana degilsiniz. Sizin bitirmek istemeyip sucu kendinizde aramaniz da bana degisik geldi. Umarim hakkinizda en hayirlisi ne ise o olur. Uzmeyin kendinizi.

Bence onun kizmayacagi sekilde hayatiniza bakin. Sizin onsuz da oldugunu gorunce, baski yapip aramadiginizi gorunce once sasiracak sonra kaybetme korkusu girecek devreye.
Ben de burini terkedip gidip onun bekledigini ve kabul edecegini bilsem kafam rahat bi sekilde devam eder donecegim varsa bile zamani uzatirdim.
Ki bana da biri var gibi geldi ama zaten olay bunca yil, cocuklar ve vefasizligi.. cocugumu aramayip vefasizlik yapmasi bende koca vasfini bitirirdi. Daha iyilerini hakediyorsunuz

Ben sadece boşanmaya hazır değilim işte herşey cok ani oldu istemiyorum bitsin😞
Hemen hemen aynı durum icindeyiz.Bende öyle düşünüyorum ama bazı şeylerin geri dönüşü olmuyor ve olmamasida daha saglikli bunca şey yaşanınca. Dönüş olsa bile yaşananlar unutulmayacagi icin bi daha asla güvenemeyiz. Kendinizi toparlamaya çalisin

Xxx iyi akşamlar
Bu süreçte her şeyi çok düşündüm enine boyuna. Evliliğimiz boyunca birbirimizi çok üzdük çok yıprattık. Birbirimizi sevmemize rağmen ne sen mutlu olabildin ne de ben mutlu olabildim. Yani elimize yüzümüze bulaştırdık anlayacağın. Bu durum çocuklara da fazlasıyla sirayet etti. Nihai karar olarak ben boşanmak istiyorum.
Mesajla boşanmak istiyor adam😊😊😊😊😊😊😊😊😊

Xxx iyi akşamlar
Bu süreçte her şeyi çok düşündüm enine boyuna. Evliliğimiz boyunca birbirimizi çok üzdük çok yıprattık. Birbirimizi sevmemize rağmen ne sen mutlu olabildin ne de ben mutlu olabildim. Yani elimize yüzümüze bulaştırdık anlayacağın. Bu durum çocuklara da fazlasıyla sirayet etti. Nihai karar olarak ben boşanmak istiyorum.
Mesajla boşanmak istiyor adam😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Yalvararak yüzyüze görüşmeye ikna ettim. Ailesinin yanına gideceğim bugün. Kendisine yeni görev yerinde bekar evi bile tutmuş ama ben yine de tüm gurursuzluğumla gidip ailesiyle ve kendisiyle son şans icin konusacagım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back