- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
SAKIN TAKVİME GÜVENMEYİN REGLİME 2 GÜN KALA HAMİLE KALDIM
benim bildiğim kadarıyla bunlar korunma yöntemi değil çünkü hamile kalma ihtimali çok çok yüksek özellikle azilde
Azil diye bir şey yazmışsınız o da ne demek? Valla takvim yöntemi bir korunma yöntemi değil geri çekilme de korunma yöntemi değil kesnlikle önermem doktorlar da önermyor. Geri çekilme yöntemi ile 2 kez hamile kalmış biri olarak sizi uyarmak isterm sakın denemeyin pişman olursunuz. Ayrıca eşm içime boşlamadı, boşalmadan önce de sperm gelebiliyor ve sadece 1 tanesi sizi hamile bırakmaya yeter bunu unutmayın!
kızlar merhaba öncelikle dün eşimle ilişki sonucunda eşim birden dısarı boşaldı ben sordugumda bişey olmaz ben kendimi biliyorum dedi ama ben cok korkuyorumm hamilemiyimm kaldım mmıı birde cok özür dileyerek soruyorum tecrüğbeli dogum yapmış arkadaslar eşinizin boşaldıgını anlarsınız degil mi hem bi sıcaklık hemde meniden dolayı bi yapışkanlık.hissi olur degil mi cahilce bir soru ama inanın korkuyorumm. cevaplarınızı bekliyorum.eşime de yüzkere sordum bu zamana kadar korkma diyor emin olmalıyım kendimden adetime tam 13 gün var nasıl gecicekk cocuk için erken cünkü sınava giricem biraz borc var allahım
bu kadar korkuyorsanız neden gıdıp eczaneden ertesı gun hapı alıp ıcmiyorsunuz:)
Azil diye bir şey yazmışsınız o da ne demek? Valla takvim yöntemi bir korunma yöntemi değil geri çekilme de korunma yöntemi değil kesnlikle önermem doktorlar da önermyor. Geri çekilme yöntemi ile 2 kez hamile kalmış biri olarak sizi uyarmak isterm sakın denemeyin pişman olursunuz. Ayrıca eşm içime boşlamadı, boşalmadan önce de sperm gelebiliyor ve sadece 1 tanesi sizi hamile bırakmaya yeter bunu unutmayın!
SAKIN TAKVİME GÜVENMEYİN REGLİME 2 GÜN KALA HAMİLE KALDIM
Çok şaşırdım hani reglden hemen sonra ve hemen önce yumurtlama olmazdı.Sizin reglinizmi düzensizdi acaba?
Valla kadın da sürekli korunmak zorunda değil, prezervatif iyi bir yöntem, biraz da erkek korunsun!
geri çekilme hiç korunma yöntemi olur mu yaaa!!
su an 8aylık bi kızım var ve emzirdiğim için hap kullanamıyorum.
kızımdan önce 1 yıl yasmin ve desolt kullandım ve çok memenundum,bıraktığım ay da hamile kaldım
kondom kullanıyoruz şimdi eşim de çok zorlandı ben de tam alıştık derken 2hafta önce kondom yırtıldı...ertesi gün hapı aldım ama hala korku var acaba hamile miyim diye kızım çok küçük henüz...
sonuç olarak,emzirmem bitse de ilaca dönsem diye bekliyoruz,kondoma güvenm kalmadı hiç
geri çekilme hiç korunma yöntemi olur mu yaaa!!
su an 8aylık bi kızım var ve emzirdiğim için hap kullanamıyorum.
kızımdan önce 1 yıl yasmin ve desolt kullandım ve çok memenundum,bıraktığım ay da hamile kaldım
kondom kullanıyoruz şimdi eşim de çok zorlandı ben de tam alıştık derken 2hafta önce kondom yırtıldı...ertesi gün hapı aldım ama hala korku var acaba hamile miyim diye kızım çok küçük henüz...
sonuç olarak,emzirmem bitse de ilaca dönsem diye bekliyoruz,kondoma güvenm kalmadı hiç
ben de bir zamanlar yasminle korunmuştum ama ço da kullanmamakk lazımmışKizlar Hangi Korunma Yöntemlerini Kullaniyorsunuz.ben Doğum Kontrol Hapi Ginerayi Kullaniyorum Ve çok Memnunum.peki Siz
ben de bir zamanlar yasminle korunmuştum ama ço da kullanmamakk lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?