Siz de bunu farkediyor musunuz

İsteyen istediğine istediği gibi hitap etsin ister manita desin ister başka bir şey. Beğenmeyen kullanmaz olur biter.

Kuzum zorlamasan mi Calmakla falan ilgili degil, manita sevgili kelimesinin argo karsiligi. Konu sahibi bu sebeple rahatsiz olmus olabilir.

Kuzum zorlamasan mi Calmakla falan ilgili degil, manita sevgili kelimesinin argo karsiligi. Konu sahibi bu sebeple rahatsiz olmus olabilir.
Ben biraz duygusal girdim heralde hırsızlık yazıyordu buna eskiden bakmıştım ordan mantık kurmuştum valla

Her dönemde hitaplar populesiyor , değişiyor. Anneannemler çocukların babası ,annemler bizim bey ,bir sonraki dönem babamız, bizimki ,hatun ,manita,benim kız, Gaziantep te rafik vs vs vs yani isteyen istediğine içinden geldiği şekilde seslensin, hitap etsin. O an duygusu onu istiyordur. Siz hoşlanmıyorsaniz kendi iliskinizde patnerinizi uyarın. Geri kalanları dert etmeyin.

Türkiye'de herhangi bir sözcüğü kullanırken dur kökenine bakayım nerden türemiş diyen kaç kişi var ki. Dayım edebiyat öğretmeni o ara sıra uyarirdi.
Ama biz de erkekler için de kullanıyor.Hem kökeni Yunanca imiş sıkıntı yok.Manitakis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…