iş yerine gidip kendi saygınızı düşürmeyin,onlar hanım olamaz,olsalardı zaten evli bir erkeğe o şekilde davranmazlar,zaten siz öle davranırsanız inanın kocanızın gözünde düşersiniz,sakin olmaya çalışın biliyorum bu kolay değil,ama zorlayın biraz kendinizi,bir ömür böle içinizi kemirerekmi yaşayacaksınız,gerçekten sizi aldattığını öğreninceye kadar rol yapın canım.
Sadece resimden değil dedim ben. İnternetten konuşmalarından da kızın asıldığını anlıyorum. Ayrıca tamam dünyanın en yakışılklı erkeği değil ,ama o zaman onlarda gitsin bekar adamlarla ne yapmak istiyorsa yapsın.
Bi kere onlar düşünmeli, ya ben böyle davranıyorum ama adam yanlış anlar mı diye? Ama o kadar rahatlar ki bazı kızlar benim ağzım açık kalıyor.
Kocam çapkın değil ama çok cana yakındır. Bu da karşısındaki insanın niyeti kötüyse yanlış anlaşılıyor. Ve böyle karşıklar alıyor.
Zaten dediğin gibi hayatta gidip konuşmam, kendimi komik duruma düşürmem. Benim ancak kocama söyleyeceklerim olur şu anda.
Dediğin gibi zaten için de varsa yapar.
HEEE O ZAMAN NE OLUR, BİR DAHA BENİM SAÇIMIN TELİNİ BİLE GÖREMEZ...
Yooo paranoya falan değil aslında canım aolağan normal bişi bence...zaman zaman her kadının vereceği belli beaşlı tepkiler vermişsin ama boşanmak mı haır ve asla bu kadar bedeli ağır olmamalı bu kıskançlığının...
Her kadına denk geliyor canım maalesef benimde başımda var ama napalım boşayalım mı sevdiğimiz insandan ayrılalım mı 3 kuruşluk aşifteleri mutlu mu edelim yooo hayır demi yuvamıza sahip çıkalım ve eşimizi evde çok fazla bunalıma itmeyelim ,onu hoşsözlerve sevgiyle karşaılayıp,ağırlayalım moralimiz ne kadar bozukl yada ne kadar kan kusacak kadar olsakta böyle yapalım ...yani kızılcık suyu içip şerbet içtim diyelim ....
Mutlululğumuz neden başkasının ellerinde hakim olsun ki !
Mutluluğumuz bizim elimiz ve bizim dilimizde...
..
paranoyak olmayabilirsin.ama depresyon tedavisi görüyor olman benim için yeterli.Hepinize teşekkürler,
Arkadaşlar bana vakit ayırıp, yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler. Hepinizin fikirlerini aklımın bir köşesine yazdım. Şu anda da eşimle aram gayet iyi. Açık açık anlattım son kez. Böyel samimiyetlerden ve ortamlardan ne kadar nefret ettiğimi ona.
Gerisini artık zaman gösterecek, hakkımızda hayırlısı.
Bu arada paranoyak olduğumu düşünen arkadşlarıma burdan şunu söylemek isterim ki, böyle bir durumda kızacak olan bir tek ben değilmişim. Çoğu arkadaş bana katılıyor. Ben nerden mi biliyorum paranoyak olmadığımı, depresyon tedavisi görüyorum ve şu anda bitmek üzere.
Eğer paranoyak olsaydım psikiyatrist herhalde bu teşhisi koyabilir di ? DEĞİL Mİ?
:)))
kızların ilgisi hoşuna gidiyor bence..
ya ben inanın yazınızı okuyunca kendim yaşamışım gibi sinirlndim. bende paronayak ve hasssasımdır bu konuda...ve kızınca gözümde birşey görmez eser gürlerim.
bence iş yerine gidin. hepsine azıcık gözdağı verin.. ikinci kadın olmk nasıl bişiy diyin...
eşimle resim çekinmek sizi çok mutlu etti mi bari diye sorun.
eşinize de sorun bakalım kızların ilgisini çekmek hoşuna mı gidiyormuş... senin için ben yeterli değilim herkez seninle olmlı dimi diye çıkışın..
oda olayın ne boyuta vadığını görsün ve biraz daha dikkat etsin.
kızların ilgisi hoşuna gidiyor bence..
ya ben inanın yazınızı okuyunca kendim yaşamışım gibi sinirlndim. bende paronayak ve hasssasımdır bu konuda...ve kızınca gözümde birşey görmez eser gürlerim.
bence iş yerine gidin. hepsine azıcık gözdağı verin.. ikinci kadın olmk nasıl bişiy diyin...
eşimle resim çekinmek sizi çok mutlu etti mi bari diye sorun.
eşinize de sorun bakalım kızların ilgisini çekmek hoşuna mı gidiyormuş... senin için ben yeterli değilim herkez seninle olmlı dimi diye çıkışın..
oda olayın ne boyuta vadığını görsün ve biraz daha dikkat etsin.
verdiğiniz öğüte bakın bir... sonrada bu arkadaş rezil olsun.... ya kızın bir günahı yoksa. ne diyecek. bir fotoğraf var. . eee nerede.... işyerinde . peki nasıl. son derece resmi... sadece kız gülmüş... kızda diyecek ki. genelde resim çekilirken surat asmam,gülerim. ne yapacak peki bu arkadaşımız. rezil edeceğim derken hem kocasını,hemde kendini rezil edecek. zaten abartmış. olayları büyütüyor.... yangına körükle gitmenin anlamı yok....
ben inanın sizi çok iyi anlıyorum bende ufacık birşey bile olsun kıskanmak yada karşımdaki kişinin saygısız gereksiz yere partnerime olan yaklaşımı beni çook ama çok sinir eder..Öncelikle teşekkürler açıklamaların için. Demek ki benim kocamda flörtizmiş sonunda buldum. Ama ne olursa olsun dediğiniz gibi katlanılması çok zor bir durum benim için.
Beni sevdiğine eminim zaten ama neden böyle davrandığını bir türlü anlayamamıştım. Belki dediğin gibi erkeği evine ve karısına daha çok bağlıyodur. Onları gördükçe elindekinin kıymetini anlıyodur.
Ama bu durum benim sabrımı zorluyor. Ve inanın birgün benim sabrım da tükenecek.
O zaman neler olur hiç bilmiyorum, ama benden korksun onu biliyorum....
cümleler doğru olamayacak kadar saçmaydı.... lutfen daha dıkkatlı okuyunuz. arkadasımın canı sıkılmıs hem onu bıraz guldurebılırmıyım dıye. yazdım ardından gelen cumlelerı...
kusura bakmadım ama açıklık getireyim. çapkın değil cana yakın derken, sadece kızlara değil erkek arkadaşlarına, aileme, kısacası herkese karşı sıcak kanlıdır demek istedim. ama ben öyle değilimdir mesela.
o öyle davranınca karşısındaki kötü niyetli insanlar yanlış anlayıp yanlış tepkiler verebiliyolar. Ayrıca şunu daha önce belirtmiştim, beni aldattığını düşünmüyorum, sadece bu tarz hareketlerden nefret ediyorum.
Ben kendime Allah'a şükür güveniyorum,eşime de güvenmeye çalışıyorum.
Ama şunu da biliyorum ki hiçbir erkeğe güven olmaz. Ve bence sizde bu kadar güvenmemelisiniz. Sonra böyle bir durumla karşılaşırsanız yıkım çok ağır olabilir.
Paranoyak olmak:genellikle bir şahsın, çevresindekiler hakkında aşırı şüpheciliğini tanımlamak için kullanılır. Böyle bir kişiye yapılan tavsiyeler, iyi niyetli bile olsa, o kişi tarafından kötü niyetle yapılmış olarak algılanır. Başkalarının kendisi hakkında komplo yaptığı kuruntusuna kapılabilir, kendilerine veya mülklerine karşı bir tehdit olduğu endişesi içine düşer. Bu düşünceler, o şahısa büyük rahatsızlık verir. Çevresindekiler de, bu durumdan rahatsız olur.
Depreyon ise: Başta ruhsal çökkünlük (moral bozukluğu, sıkıntı vb.) ve/veya istek ve ilgi kaybı olmak üzere bir dizi ruhsal ve bedensel belirti ile kendini gösteren bir yaygın bir hastalıktır. Depresyon kişinin yaşam kalitesini, kişilerarası ilişkilerini ve mesleki işlevselliğini olumsuz etkiler; hastalar çoğu kere yoğun bir ruhsal ızdırap halinden söz eder.
İkisinin arasında ki farkı anlatmak için size bu açıklamayı yazdım, umarım yeterli olmuştur.
doğru söylüyosunuz kişi karşısındakini kendisi gibi bilir. Ve bende ne bekarken ne de evliyken iş arkadaşlarımla o türden şakalaşmalar, resim çektirmeler falan yapmadım. Çünkü benim namus ve aile anlayışıma ters davranışlar bunlar. Yani hiç bu kadar rahat olamadım ve olmam da.
Ayrıca ben o kızın yerinde olsam, derim ki siz evlisiniz , benim sizinle böyle bir fotoğraf çektirmem hoş değil. Eğer çekileceksek tüm arkadaşlar beraber çekilelim derim. Ayrıca sadece bir resimden yola çıkmadım. İş yerinde kullandıkları yazışma programından, eşimle ve diğer erkek çalışanlarla cıvıkca konuşmalarından sonra bu resmi gördüm.
Ve ayrıca eşimde söyledi. O kızların erkeklerle beraber, dizlerinde kucaklarında pozları var diye.
BEN YİNE SÖYLÜYORUM, ALLAH BUNLAR GİBİLERİNİ ISLAH ETSİN.
VE HİÇKİMSEYİ HELAL YOLDAN AYIRMASIN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?