Sadece resimden değil dedim ben. İnternetten konuşmalarından da kızın asıldığını anlıyorum. Ayrıca tamam dünyanın en yakışılklı erkeği değil ,ama o zaman onlarda gitsin bekar adamlarla ne yapmak istiyorsa yapsın.
Bi kere onlar düşünmeli, ya ben böyle davranıyorum ama adam yanlış anlar mı diye? Ama o kadar rahatlar ki bazı kızlar benim ağzım açık kalıyor.
Kocam çapkın değil ama çok cana yakındır. Bu da karşısındaki insanın niyeti kötüyse yanlış anlaşılıyor. Ve böyle karşıklar alıyor.
Zaten dediğin gibi hayatta gidip konuşmam, kendimi komik duruma düşürmem. Benim ancak kocama söyleyeceklerim olur şu anda.
Dediğin gibi zaten için de varsa yapar.
HEEE O ZAMAN NE OLUR, BİR DAHA BENİM SAÇIMIN TELİNİ BİLE GÖREMEZ...
kusura bakmayın ama kocam çapkın değil canayakındır demek ne demek onun anlamadım?demekki eşiniz gayet samimi davranıyorki iddia ettiğiniz gibi kızlar yüz alıyor.neden kızlara veryansın ediyorsunuz sadece?ayrıca hala ofiste çekilmiş fotoğrafın fırtınalar koparmak için yetersiz kanıt olduğunu düşünüyorum...
siz ne eşinize nede kendinize güveniyorsunuz bence...acısınıda etraftaki dişilerden çıkarıyorsunuz.
altı üstü bir fotoğraf ya...
ne kadar büyüttünüz.
eşinizin sizi aldattığından bu kadar ciddi ciddi şüphelenip hala onun yanındaysanız durumda bir gariplik var demektir..
Yooo paranoya falan değil aslında canım aolağan normal bişi bence...zaman zaman her kadının vereceği belli beaşlı tepkiler vermişsin ama boşanmak mı haır ve asla bu kadar bedeli ağır olmamalı bu kıskançlığının...
Her kadına denk geliyor canım maalesef benimde başımda var ama napalım boşayalım mı sevdiğimiz insandan ayrılalım mı 3 kuruşluk aşifteleri mutlu mu edelim yooo hayır demi yuvamıza sahip çıkalım ve eşimizi evde çok fazla bunalıma itmeyelim ,onu hoşsözlerve sevgiyle karşaılayıp,ağırlayalım moralimiz ne kadar bozukl yada ne kadar kan kusacak kadar olsakta böyle yapalım ...yani kızılcık suyu içip şerbet içtim diyelim ....
Mutlululğumuz neden başkasının ellerinde hakim olsun ki !
Mutluluğumuz bizim elimiz ve bizim dilimizde...
..
valla sihirsensin benim başımda böyle dert yok çok şükür.
böyle bir olaydan yani aldatıldığımdan emin olsam yuvamı senin tabirinle 3 kuruşluk aşiftelere bırakır gider,dönüp arkama bakmam bile.
aldatıldıysam bitmiştir.
kankusup kızılcık şerbeti içtim diye yapamam hiç...
ne ala memleket.
ben adamı evde bunaltmayacağım.neden?aman beni aldatmasın diye...
çok arabesk bi yöntem bana göre bu...
Hepinize teşekkürler,
Arkadaşlar bana vakit ayırıp, yardımcı olmaya çalıştığınız için teşekkürler. Hepinizin fikirlerini aklımın bir köşesine yazdım. Şu anda da eşimle aram gayet iyi. Açık açık anlattım son kez. Böyel samimiyetlerden ve ortamlardan ne kadar nefret ettiğimi ona.
Gerisini artık zaman gösterecek, hakkımızda hayırlısı.
Bu arada paranoyak olduğumu düşünen arkadşlarıma burdan şunu söylemek isterim ki, böyle bir durumda kızacak olan bir tek ben değilmişim. Çoğu arkadaş bana katılıyor. Ben nerden mi biliyorum paranoyak olmadığımı, depresyon tedavisi görüyorum ve şu anda bitmek üzere.
Eğer paranoyak olsaydım psikiyatrist herhalde bu teşhisi koyabilir di ? DEĞİL Mİ?
:)))
paranoyak olmayabilirsin.ama depresyon tedavisi görüyor olman benim için yeterli.
demekki içinde olduğun bunalım olaylara abartı tepkiler vermene sebep oluyor...
kızların ilgisi hoşuna gidiyor bence..
ya ben inanın yazınızı okuyunca kendim yaşamışım gibi sinirlndim. bende paronayak ve hasssasımdır bu konuda...ve kızınca gözümde birşey görmez eser gürlerim.
bence iş yerine gidin. hepsine azıcık gözdağı verin.. ikinci kadın olmk nasıl bişiy diyin...
eşimle resim çekinmek sizi çok mutlu etti mi bari diye sorun.
eşinize de sorun bakalım kızların ilgisini çekmek hoşuna mı gidiyormuş... senin için ben yeterli değilim herkez seninle olmlı dimi diye çıkışın..
oda olayın ne boyuta vadığını görsün ve biraz daha dikkat etsin.
şaka yapıyor olmalısınız:1shok:
ne ikinci kadını ne diyorsunuz siz..yahu yataktamı yakalamış adam.altı üstü bir fotoğraf.
benim işyerimde fotoğraf çekildiğim arkadaşımın eşi gelip bana ikinci kadın olmak nasıl bir duygu dese yeminle yolarım saçlarını.bu kadar basitmi ya..kimin haddine bu...fotoğraf çekildi diye işyerindeki kızın niyetinden nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz?
bir fotoğraftan huylanıp kıza veryansın ediyorsunuz ama hala aynı adamla gece aynı yatağa giriyorsunuz...
bu nasıl bir çelişkidir:1shok:
kişi karşısındakini kendisi gibi bilir.
bu kadar basit şeylerden beni aldattı manası çıkaran,demekki her gördüğü yada bir vesileyle yanyana geldiği erkeğe yan gözle bakıyor ki,diğer kadınlarıda öyle görüyor...
ben böyle düşünüyorum ...