şimdi eşim bir yerde müdür olarak çalışıyor demişsin.işinin gereği muhakkak onlarla muhattap olmak zorunda.ama dozunda... skypta konuşuyorlar demişsin o anda sen nerdeydin peki.yada bilgisayarda resmi vardı demişsin.silmeyi unutmuş diye birşey kesinlikle olamaz bence.eşinin kendisini bu denli kıskandığını bilen bir adam bilgisayarında o resmi neden saklasın yada unutma gibi bir lüksü olsun??resimde resmi durmuş demişsin.ne yapacaktı bunun bir delil olabilmesi için kocasının sarılmasımı gerekirdi..ben seni çok iyi anlıyorum canım.bende eşmde çok kıskanç insanlarız,,çok seviyorum çünkü o bizim içinde bulunduğumuz durumda ötürü bu tarz bir pozisyonda kendini bırakmaz bilir benim ne tepki vereceğimi..benim anlayamadığım eşinin senin bu kadar onu kıskandığını bildiği halde neden özen göstermemesi .sana tavsiyeme gelince pire için yorgan yakılmaz.içinde bulunduğun durumdan ötürü ve kızgınlıkla yazılmış bir yazı olduğunun farkındayım ama senin ilk önce bir sakinleşmen gerekiyor.ve bir bahaneyle habersiz olarak eşinin iş yerine gitme şansın varsa git bir bak derim.gayet güler yüzlü bir şekilde süpriz yap bir bakalım ...tabi bunun içnden biraz zaman geçsin.ve en önemli diğer konuda eşinin daha özenli ve dikkatli olması konusunda sakin sakin konuşmayı dene .bak sen bunu yaptın bende böle yapsam yerine..o resmi gördüğünde ne kadar üzüldüğünü anlat ..bir daha evliliğiniz adına böyle bir şey görmek istemediğini anlat ...umarım yardımcı olabilmişimdir sana:)hadi daha fazla sıkma canını:1rolleyes:yerimseniben[
Canım senin yaşadığını okuyunca kendime benzettim seni, bizde eşimle bazen böyle şeyler yaşıyoruz. Ve bende bu tarz tepkiler veriyordum. Ama zamanla çok yanlış davrandığımı anladım. Adamın aklında yoksada aklına koyuyoruz böyle davranarak. Şimdi sen bu kızla bişey mi var falan diyorsun yok diyor, ama bunun üstünde durdukça, adam ister istemez acaba bu kızın bana ilgisi mi var diye bi soru işareti oluşturuyorsun aklında. Gerçekten bazen böyle aşırılıklarla adamları biz o yola yönlendiriyoruz. Önce kendine sonra eşine güven, erkekler fazla boğulmayada gelmiyo bilirsin. Burada ne senin ne eşinin suçu var. Tek suçlu bu tarz bayanlar. Bundan zevk mi alıyorlar napıyorlar ben çözemedim. Sanki evdeki kadına Bak akşama kadar kocan bizle neler yapıyo oh oh diye hava atıyorlar, nalet olsunki kadının düşmanı kadın. Onlarda evliliğe yuvaya saygı kalmamış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?