E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kıslar size başımdan geçen bi olayı anlatıcam ;
sevgilim askerden izine gelmişti 2 hafta önce ve son olarak gideceği gün buluştuk vedalaşmak için bi cafe ye gittik neyse oturduk ,konuştuk,bakıştık :)) sonra bi de ne göriyim karşı tarafta oturan kısın teki sevgilime bakıyo ilk başta tepki vermedim belki ölesine bakmıştır falan dedim hani insanın gözü takılır ya bakarsın tabi bakıştan bakışa fark var ,aşkıma bişey belli etmedim onu kontrol ettim kıza o da bakıyo mu bakmıyo mu diye yazık ya bakmadı walla ama kıs gözlerini dikmiş öle bakıyo kıza kaş göz işaretleri yapıyom hiç banamısın demiyo sonra sevgilim farketti ne yapıyon sen dedi o da korktu kime yapıyon diyo bende söledim boşverrrr baksın dedi tabi eşşek hoşuna gitti dedim bu böyle olmıcak kaşdan gözden anlamıcak bu kız zaten sevgilime bakmaktan beni görmüyo ki
sonra kalktım kısın yanına gidip ne oldu diye sorucaktım sevgilim bırakmadı bende ne yani yanına mı kalıcak dedim banane gidicem dedim yine bırakmadı o zaman sen karşıya oturucaksın dedim ilk önce ık mık etti sonra oturturdum unutmuş gibi davrandım biliyom çünkü sevgilim lavobaya gitmeden duramaz bende o arada gidip hesap sorarım diye düşündüm veeeee sonunda gitti bende fırsat bu fırsat gittim kısın yanına
hayırdır ne oldu dedim
hiçççç dedi bende ne demek yani dedim geldiğimizden beri sevgilime bakıyosun dedim tanıyomusun dedim
aaaaa sevgilin mi dedi bana iyice geldiler hayır tanımıyom dedi sonra da hiç yakışmıyo sana demez mi ben çirkinmişim resmen bakmış yani yan gözle alllahhhhhhh sen misin diyen etrafa baktım yan taraftakiler pasta sölemiş aldım onu yanlışlıkla kızın o güzelim eteğine devirdim ama yanlışlıkla oldu ben ne yapım sonrası tabi sevgilim geldi herkes bize gülüyo benimkisi kızdı neden ciddiye alıyon dedi sonra o da gülmeye başladı
ya şimdi gülüncek bişey mi yapmışım ne yani altta mı kalıcaktım az bile yaptım ohhhh canıma değsin tabi sonra benimkisininde hoşuna gitti ne zaman aklına gelse gülüyo
biz artık hemcinslerimize güvenemicekmiyiz neden böle oluyo anlamıyom o kadar bekar sevgilisi olmayan erkekler var gitsinler onlarla uğraşsınlar öyle değil mi ama
siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?