havuzu olan otelleri tercih etmeyin diyeceğim ya da tercih ederseniz de havuzundan uzak durun.... çünkü zarif eşim beni havuzda yalnız bırakmamak için şezlongundan ayağa kalktı bir adım attı ve gerisini bende göremedim düşüp kaburgasını ve ayağını kırdı((((
daha balayının 2. gününde evimize dönüş yapmak zorunda kaldık.. neyse ki sadece kırıklarla atlattık. :sm_confused::sm_confused:
cok teşekkur ederim ailemle bu tarz konuları konuşamıyorum burası ilaç gibi geldi sizi tanımıyorum ama hepiniz o kadar candansınız ki çok çok çok teşekkür ederim özellikle bergolya ve sihir sensin inanın cevaplarınız beni o kadar duygulandırdı ki ablam kardeşimmiş gibi hissettim ay çok abarttım galiba tekrar sağolun inşallah giderimde hepinizede haberleri iletirimkaydirigubbakcemile3
ben balayini koyde gecirdim anasini satim ah kaynana ah kaynata o gunumu de maf ettiniz ula :mymeka:
(siir gibi oldu)hic biseyi helal etmirem la sizeeeeee:çok üzgünüm:
aol canım ikna edicem mutlaka hepize teşekkür ederim:1hug:Bencede gitmelisiniz, cunku bu sizin ikinizin ilk gecireceginiz tatil olacak...bu gunler guzel gunler ve unutulmaz tadina bakmalisiniz kesinlikle..hem basbasa yalniz:asigim: Nisanlini ikna et guzelim...