Siz balayınızı nerede yaptınız ?

havuzu olan otelleri tercih etmeyin diyeceğim ya da tercih ederseniz de havuzundan uzak durun.... çünkü zarif eşim beni havuzda yalnız bırakmamak için şezlongundan ayağa kalktı bir adım attı ve gerisini bende göremedim düşüp kaburgasını ve ayağını kırdı ((((
daha balayının 2. gününde evimize dönüş yapmak zorunda kaldık.. neyse ki sadece kırıklarla atlattık. :sm_confused::sm_confused:

arkadaşlar ben kışgelni olcam şubatta evleniyorum sizce nereye gitmeliyim.caprice palas a gideyim diyoruz termal diye ama tam bi karar yok.eğer giden varsa fiyatlar ne aralıkta bi fikir verebilirmisiniz

aman tanrım tam kabussssss:S çoookkk geçmişler olsun

arkadaslar ben sanirim bi dahaki sene bu zamanlar evlenmis olacağım ama mali durumumuz pek iyi değil bende gitmesek mi diyorum balayına bide malum ilk kez birlikte olunacak zaten nişanlım çıkmayz ki bi yere gitsek bile diyor ne dersiniz? kabul etmeli miyim

merhaba goth bence elınızden geldıgınde balayına gıtmeye calısın. ozellıkle ılk kez bu kadar yakın olacaksanız tatıl sıze ıyı gelır bırbırınıze cok daha kısa zamanda uyum saglarsınız benden tavsıye ne yapın edın baska seylerden kısın ama balayını atlamayın derım :)

ah be güzelim be evlendiğin gün 26 eylül olurda fethiy gibi bi yere gitmek için yer ayırtırsan ve başında taşlı kocaman bir taç ve 200 tane olursa eğer vede üstüne yağmur yağarsa benim gibi balayına gidemezsin ..içimde kaldı yaaa... sen inş.gidersin ve canım çok güzel olur balayın bana dön,ünce anlatırsın oldu mu...

cok teşekkur ederim ailemle bu tarz konuları konuşamıyorum burası ilaç gibi geldi sizi tanımıyorum ama hepiniz o kadar candansınız ki çok çok çok teşekkür ederim özellikle bergolya ve sihir sensin inanın cevaplarınız beni o kadar duygulandırdı ki ablam kardeşimmiş gibi hissettim ay çok abarttım galiba tekrar sağolun inşallah giderimde hepinizede haberleri iletirimkaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:

Bencede gitmelisiniz, cunku bu sizin ikinizin ilk gecireceginiz tatil olacak...bu gunler guzel gunler ve unutulmaz tadina bakmalisiniz kesinlikle.. hem basbasa yalniz:asigim: Nisanlini ikna et guzelim...

daha düğünüme çok var ama balayı için fethiye de pastoral vadi var tv de görmüştüm internetten de arastırdım çok hoş.çiftlik tatili doğayla iç içe bas basa güzel olur diye düşünüyorum.

balayında antalya-alanya mukarnas oteldeydik. otel odasının kapısı tüllerle süslenmiş, odada meyve sepeti, şampanya vs. vardı. iilk anda inanılmaz gözümüze girdiler. ve tabiki öyle de devam etti. balayı mükemmeldi. bi daha nikah tazelesek acaba nasıl olur. ben yine gitmek istiyorum. her şey çok özel ve güzeldi.kaydirigubbakcemile3

ben balayini koyde gecirdim anasini satim ah kaynana ah kaynata o gunumu de maf ettiniz ula :mymeka:
(siir gibi oldu)hic biseyi helal etmirem la sizeeeeee:çok üzgünüm:

ben balayini koyde gecirdim anasini satim ah kaynana ah kaynata o gunumu de maf ettiniz ula :mymeka:
(siir gibi oldu)hic biseyi helal etmirem la sizeeeeee:çok üzgünüm:

Ah canim yaaaaaaaaaaa insanin icinde kaliyo ya dimi....n e kaynanalar var su dunyada uzuldum canim yaaaaaa insan balayina gitmek ister..ne oldu ki kabul etmediler? esin bisey demedimi?

Bencede gitmelisiniz, cunku bu sizin ikinizin ilk gecireceginiz tatil olacak...bu gunler guzel gunler ve unutulmaz tadina bakmalisiniz kesinlikle.. hem basbasa yalniz:asigim: Nisanlini ikna et guzelim...
aol canım ikna edicem mutlaka hepize teşekkür ederim:1hug:

kızlar,bizde kesin olmamakla birlikte voyage belek yada sorguna gitmeyi düşünüyoruz.Ekim sonu,kasın başı gibi hava nasıl olur bilen var mı?yanımda kıyafet olarak ne götüreyim karar veremedim.kafamçokkarıştı

Offf ne kararsızım, düğünüme sadece 6 ay kaldı, erken rezervasyon yaptırmak istiyorum ama hala karar veremedim, nedir tavsiyeleriniz? uygun da olsun ama öyle Woow otellerinde falan kalamayız :)

kızlar bizde fethiye ölüdenize gitmeyi düşünüyoruz giden varsa fikir verebiir mi nasıl

ben gidebilecek olan gelin adaylarına mısırı tavsiye ederim...ben ekimde gittim süperdi...şimdi nasıldı bilemiyorum...ama tek kelimeyle büyüleyici.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…