- 2 Ağustos 2008
- 5.527
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm kızlar ben geçen sene haziranda evlendim hayatımda geçirdiğim en güzel tatildi belkide balayı olmasından dolayıdırkaydirigubbakcemile3 neyse club alibey antalya belek kızlar on numara tavsiye ediyorum biz eşimle eğlenceyi çok severiz tam 13 tane kaydırağı var
eylül ayında İzmir-Çeşme. fikri olan var mı???
çok büyük umutlarla gitmiştim çeşme ye. herkes oraya gidiyorsa bir bildikleri vardır demiştim. ama şok oldum. çeşme merkezde hiçbirşey yok. bir sahil kenarı ve iki üç dükkan. bar, eğlence mekanı yok. bir türkü bar gördük hepsi o. üstelik ağustos ayında öyle bir dondum ki. gerçi ben hep üşüyen bir insanımdır.
allah tan kaldığımız otel iyiydi, güzeldi. alaçatı da gezinilesi güzel bir yer ama tatil denince aklıma akdeniz bölgesi geliyor sadece artık.
kızlar
balayı çifti diye belirtmek mi gerekiyo rezervasyon yaparken? yoksa sadece normal tatilci olarak yer ayırtsak nasıl olur?? benim öyle güller-içkiler özel hizmetlerde pek gözüm yok. ama ille de olmalı mı dıyorsunuz?? benim bi arkadaşım ömründe bi kere balayın olacak,bari tam olsun demişti de..
oo süper,aynı tarih olsaydı ne güzel olurdu,gerçi birbirimizi tanıyacak vakit bulamazdık sanırım eşlerimizin yüzünden:jeyyar:kaydirigubbakcemile3