Merhaba arkadaşlar
Fikir vermesi açısından sizlerle paylaşmak istedim.Balayı oteli araştırıken ,bende o günleri yaşamış biri olarak en güzelini,en kalitelisini,en mükemmelini aradığınızı biliyorum çünkü hayatınızda bir kez yaşayacağınız balayınızın çok özel olmasını istiyorsunuz haklı olarak.
Biz eşimle balayımızı Voyage Belek Otel'de yapmıştık,balayı çifti olarak.Otel 2008 Balayı oteli seçilmiş fakat bundan habersiz rezervasyon yaptırmıştık eşimle ets aracılığıyla.Araştırmaları sonucu bekledikleri gibi otellerle karşılaşmayanlar,tur acentalarından dolayı sıkıntı yaşayan arkadaşların yazdıklarını okuyunca üzüldüm.
Biz Voyage Belek'ten inanılmaz memnun kaldık.Otelden içeri girer girmez çok güzel karşılandık,balayı çifti olduğumuzu bilen bir ekip bizi otel,a la carte vs hakkında bilgilendirdi,hemen sonra beklemeden odamızın hazır olduğu söylendi ve odamıza kadar eşlik edildi.
Odamız denize bakan bir odaydı tabii ki manzara mükemmeldi.Ve oda inanılmaz güzel süslenmişti yataklarda ve banyoda güller vardı,perdeler ve oda kapısı tüllerle süslenmişti,odada şampanya,cezerye ve meyve sepeti,özel bornoz ve terlikler vardı.Hergün odaya gazete servisi yapıldı ve bizim seçtiğimiz bir sabah odaya süper bir kahvaltı servisi yapıldı.Bir akşam seçtiğimiz bir restoranda öncelikli rezervasyon şansımız vardı ilk olarak balık rest.seçtik,fakat diğer a la carte restoranlarda da sorun yaşamadan rezervasyon yaptırabildik ve her akşam birini denedik.Özellikle Meksika restoran harikaydı tavsiye ederim.
Otelde büyük ana havuz,relax havuz ve adult havuz var.Adult havuz tam balayı çiftlerine özel diyebilirim...Aynı şekilde iskele ve restoranları da 2'ye ayrılıyor ,adult rest ve çocukluların kullandığı bir başkası.Adult restoranda küçük çocuklar olmadan ve kuyruğa girmeden yemek almak çok rahattı,sakin ve nezih bir ortamda yemek yiyebiliyorsunuz.Yemekler çok güzeldi aç kalmanız imkansız,zaten a la carte ları tercih ederseniz her akşam dışarı çıkıp eşinizle başka bir ülkenin mutfağından yemek yemeye gitmiş gibi hissedeceksiniz.Masalara içki çay kahve su meyve suyu ikramı yapılıyordu,çalışanlar çok kibar ve güleryüzlüydü.
Balayı çiftlerine özel fotoğraf çekimi de var randevu alıyorsunuz,2 adet hediye 1 adet poster boyutunda çekim yapılıyor.Eşim baştan istemedi ama daha sonra o da çok beğendi fotoğrafları görünce.Biz 30 adet çektirdik ve çok güzel pozlardı akşamüstü havuz başında:smiley-cool:
Otelin mimarisi dekorasyonu çok hoşumuza gitti özellikle bahçede ve otelin içinde yerleştirilmiş sanatsal objeler çok zevkli seçimlerdi.
Biz çok memnun kaldık kesinlikle tavsiye ederim.Bir otelde daha önceden kalmadan, internet üzerinden araştırmak oldukça zor hemde düğün vs telaşı sırasında balayı otelini ayarlamak stres verici,bu nedenle de fikir vermesi açısından herşeyi detaylı bir şekilde yazmaya çalıştım.Umarım sizlerde unutulmaz bir balayı geçirirsiniz...
Sevgiler kaydirigubbakcemile3