hımmm onu bilmiyorum ama yarına öğrenebilirim sana olur mu canım?
eşimle temmuzda evlenmiştik ve balayı için kalkanda Patara Resort'e gitmiştik,çok güzel bir yerdi,memnun kaldık,tavsiye ederim.
kızlar antalyada balayımızı gecırmek ıstıoruz tabıkı daha cok var ekımde kısmetse evlenıcez..
sımdıden otellere bakıorum ama bı turlu karar veremedım kızlar sızce antalyanın kemer beldesındemı alanyamı lara mı yada sıde mı?
bı de su sorunum var ucakla gıdıcez transferı nasıl yapabılırız en uygun sekılde..
kızlar bizde fethiye ölüdenize gitmeyi düşünüyoruz giden varsa fikir verebiir mi nasıl
cnm benım arkadasım kemerde bı otele gıttı sey dıo havaşlar var dıo onlar goturuo dıo dogrumudur?
hımmm onu bilmiyorum ama yarına öğrenebilirim sana olur mu canım?
eşim mayısta askerden geliyor ve ben şimdiden tatil için otel baktım,bir otel buldum,çok beğendim,muhtemelen oraya gideceğiz,sizinle paylaşayım,sunland resort otel,internet sitesinden incelerseniz beğenirsiniz sanırım,balayı içinde güzel bir yer,beldibi-kemer-antalyada...
canim ben beldibide calistim otelde.. oranin denizi cok tasli simdiden söyleyim ve her yer rusbeldibide pek gezemezsiniz cünkü yol boyu sadece kücük dükkanlar var, herseyde rusca zaten.. ama siz bilirsiniz tabi :) bence belek side dururken, beldibi iyi bi secim degil beldibi=kücük rusya
Kızlaar haziran için bana tavsiyelerde bulunabilir misinz?
Ama ben Antalya ya gitmek istemiyorum. Bildiğiniz ucra sakin bir yer var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?