Elizabeth Queen Resort...Belekde...tek kelimeyle kusursuz...İnşallah 3 ay sonra ben de balayı için orda olacam:)
cnm bende dusunmustum orayı ama gıden arkadasım söledı cok durgun cok sessız sakın dedı sıkıldım dedı o yuzden oraya gıtmek ıstemıomm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elizabeth Queen Resort...Belekde...tek kelimeyle kusursuz...İnşallah 3 ay sonra ben de balayı için orda olacam:)
voyage sorgun otel hakkında bi fikri olan var mı???
bız balayımızı voyage sorgun sıdede gecırmıstık harıka bır otel tavsıye ederım agaclar ıcınde muhtesemdı.ordan memnun kaldıgımız ıcın ertesı senede yıne voyage otellerıne aıt bodrum torbadakı otelıne gıtmıstık.ıkısıde harıkaydı.
anladım cnm umarım güzel bi tatil olur fiyatı nasıldı?
bız 2005 mayısta gıtmıstık.sanırım 120ydı kısı bası.
cok sagol canim bende bi yandan arastiriyorum ama burda da sormak istedim belki birileri gitmistir tavsiye ettigi ve ya etmedigi bir otel vardir.. cok sagol canim
rica ederim cnma.s.
bu arada uygun bi yer bulursan bana da bi mesaj atarmısın.aklım hala kıbrısta...
kızlar antalyada balayımızı gecırmek ıstıoruz tabıkı daha cok var ekımde kısmetse evlenıcez..
sımdıden otellere bakıorum ama bı turlu karar veremedım kızlar sızce antalyanın kemer beldesındemı alanyamı lara mı yada sıde mı?
bı de su sorunum var ucakla gıdıcez transferı nasıl yapabılırız en uygun sekılde..
canım kemer rus kaynar tavsiye etmem,alanyadaki oteller ucuz ama rezildir balayın zehir olur.side veya belek derim.side havaalanından 45 dk falan sürüyor,belek ise 15 dk.antalya havaalanından maalesef transfer yok.ya biri gelip alacak sizi,ya da taksiyle gideceksiniz
cnm benım arkadasım kemerde bı otele gıttı sey dıo havaşlar var dıo onlar goturuo dıo dogrumudur?