canlarım merhaba...bayram ıste....guya...kızlar o kadar canım sıkkınkı...sorun yıne ablam....anneme ve babama bayramlasmaya gıtmedıler...enıste bey karar almıs cocukları artık anneannesıne dedesıne gostermıycem dıye...hadı neyse dıyelım ama sorun ablamın enıstemı asırı derecede desteklemesınden kaynaklanıyor....aklım almıyor ya...bu benım aılemdemı oluyor...ne olursa olsun ınsan annesıne babasına el opmeye gıtmezmı hıcmı hakları yok...ablam butun bayramı sevgılı kayınvalıdesınde gecırdı...annemde ne yapsın cocuklar gelecek dıye hedıyelerını bıle hazırlamıs.dun gelmedıler bugun gelırler artık dıyor....bılıyorum gıtmryrceklerını amanasıl deyım anne gelmeyecekler bekleme dıye.....ısterse kocan gıtmesın sen nasıl durursun annenı babanı kutlamadan aklım almıyor .cıkıp surdan avazım cıktıgı kadar bagırmak gelıyor ıcımden o kadar uzuluyorumkı....bu benım aılemmı...aklımın ucundan gecmezdı...ablamın umrunda degıl.artık enıstenı hıc kırmıycam ben onu bırakamam bayramda tek basına gıdemem dıyor ya...of...of...en ufak bıseyde aglıyorum hemen...bı sarkı bıle duysam...aıleme yakıstıramıyorum.ne olursa olsun anne baba hakkı odenırmı....allah askına bana moral verın noolursenağlama