• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan sarıya döndüm kimse beğenmedi..yardım lütfen

arkadaşlar saçlarım iyice açıldı dipleri koyulaştırmak için ne yapabilirm nasıl dip boya yapsam siyaha dönmek istemiorum.

hadi kızlar yardım eli lütfen .diplerimi koyulaştırmak istiyrum yada sibel canın yeni saçları bende öle istiyorum saçlarımı ..........

ya röfleni çok güzel yapmışlar ilk açtığımda resimini bayıldım ama iki resmi yan yana koyduğumda banada siyah hali çok güzel geldi...
sen şimdi yazya açık rengi kullan biraz koyuya dönmek kolaydır ama açık rengi yakalamak zordur saçların biraz dinlensin kışın tekrar siyaha boyarsı şekercim...

emoşş çok tşk ler cnm sana.dila cnm ya siyah yapmak kolay ama dönmek çok ama çok zor inan belime yakın saçım vardı şimdi nerdeyse zor toplanıor.ben aralardaki kzıllıktan hoşlanmıorum bide şu matık var bende ya tam sarı olsun ya da tam koyu siyah .biraz daha açsam daha da yanar saçım .güneşte tatilde acaba rengi değişirmi açılırmı biraz daha

Siyah sanki daha genç göstermiş canım, sarı daha olgun gösteriyor bence..

siyah daha küçük göstermiş fakat sarıı daha güzeL oLmuş.
teninin rengiyLe çok uymuş bencee.

ufdos canım sıyah sana daha guzel yakısıyormus. ıkısını kıyaslayınca sarı senı soluk gostermıs ama kıyyaslama yapmadan degerlendırmek gerekırse sarı d a guzel durmus. bıraz canlı makyaj yaparsan super olur kanısındayım. bence bu rengı kullanmaya devam et

ibolya cnm tşk ederim siyaha tekrar dönmeden biraz açık renk kullanıyım sıkılana kadar sonra dönmek zor biliorsun sende.ben fazla abartı makyaj sevmeyen biriyim o yüzden sarı tonları kullanmak zor olcak.hele yazın bu sıcaklarda makyaj hiç yapasım gelmior.ama böle de hasta gibi suratım

sen böyle biraz açık kullan..sonra yavaş yavaş dönersin siyaha..arada da karamelin kahvenin filan değişik tonlarını denersin..sonunda nasıl olsa siyaha döneceksen sorun olmaz, çünkü siyah hepsini kapatır ;)) hem belki de ne siyah ne de sarı, aslında sana daha çok yakışan bi kahve tonu buluverirsin ;)))

sarı saç delisi biri olmama ragmen siyah sacı sana cooooook daha yakıştırdım..
yalnız şöyle de bi durum var,hiç siyah saclı resmini koymadan sarı halini koysaydın
yorumum "yakışmış" olurdu..ama siyahla kıyas oldugu için sölüyorum siyah süper durmş

Back