Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamasiyahtan sarıya döndüm kimse beğenmedi..yardım lütfen
Sari sacli halinde iskadini havasi var,alimli duruyor bence,
Siyahta ise ögrenci havasi var yani ikisi de cok yakısmis. Belki uzun saca siyah yakismistir hani simdi siyaha dönsen belki bu kadar guzel olmayacakyerimseniben
özetle sen karar ver canim, ikisi de cok hos.
sarı saç seni daha soluk göstermiş bence şuan bendede sarı var ama altın sarısı senin tonun daha küllü bi sarı belki onunda etkisi vardır bide sarı saçla beraber dışarı çıkarken sana allık kullanmanı tavsiye ederim,eğerki sarı kullanmayacaksanda bence tekrar siyaha dönme çünkü saçların yıpranır ve yanar eğer boyatacaksan ara bi tona boyat,aslında bi süre hevesini alana kadar sarı kullan kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle yap kimse karışmasın hem içinde uktede kalmamış olur bi süre kullan sarıyı sonra nasılsa boyarsın
tşk tşk çkkkkkkk tşk ederim arkadaşlar sanırım bi süre açık renk kullanıcam belki kışa doğru karamel yada kahve tonları.aslında redhot çok doğru sölemiş siayh uzun saçta iyiydi ama şimdi vbelki o kadar iyi durmucak.bide saçlarım küllü sarı dan ziyade içinde turunculuk olan sarı nasık geçer bilmiorum ama tatile gidip gelene kadar bişey yapmıcam şu an bakım yapıorum ve tekrar saçımınuzadığını görmek istiyorum :Saruboceq:
valla ben çok beğendim..
benim saçım da koyu ve sarı tonlara boyatmayı düşünüyodum da kararsızdım seni görünce boyatmaya karar verdim
bence hoş..
ayrıca tabi değişik olacak alışmak xor olcak çünkü iki renk arasında dağlar kadar fark var
Bence sarı daha havalı durmus sıyah halıde guzel ama sarı yakışmıs bence zaten sıyah saclı halın fotografcıda cekılmısıın mutlaka photoshop fln vardır bıraz makyajla fln superolursun bence opuyorumnanaktan
ben de beyaz tenliyim ve sarı gölge yaptırdım bikaç kere ama gerçekten beni çok yaşlı ve soluk gösterdi.şimdi çikolata kızıl yaptım çok hoşuma gitti sana da yakışır bence
siyahtan sarıya geçmek büyük cesaret.koyu renk saçları her şekilde rahat kullanabilirsin.
ama sarı saçta maalesef durum farklı.
makyaj ister.
bakım ister
fön ister.
onu ister
bunu ister..
bence yakışmış.tabii ki saç rengine uygun bir makyaj şart.yoksa seni yorgun gösterir.
Siyah saçlı halinde güzel , sarıda ..
Bu arada siyahken saçınız uzunmuş kestirdinizmi resimlerde farklıda ..
Çokta kötü olmamış
Daha çevrenizdekiler alışamamışlar yeni halinize o yüzdenden beğenmiyebilirler..
bence sarı halin daa hoş cnm siyah çocuksu yanı daa kucuk gosterıo ama ben sarıyı beendım ki siyah sactan bu sacı tutturmak zordur ben sarıdan vazgecme derm alışmalarını bekle belkıde eşin fazla dikkat cekme die siyaha dön diodurkaydirigubbakcemile2ben sarı halin diorum:icecream:
slm arkadaşlar uzun zamandır yoktur yorumlarınızı yeni okudum hepnize ayrı ayrı tşk ederim.vallahi hala kararsızım epey zaman geçti eşimin alıştığını pek söylüyemem hala eski resimlerime bakıp ahh siyah diyor.saçlarımı sarı uğruna kısacık kestirdim şimdi o kadar pişmanın çünkü gerçekten kestirip iyi bi renk elde etseydim o kadar üzülmezdim.saçlarım yıkandıkça renk değiştiriyor .en büyük hatayı saçlarıma röfle yaptırdım sonra gidip alttaki renk koyu kaldı diyerekten açıcıyla boyadım kaç kere dip boya yaptıurdım kuaföre ama akıo sürekli hala diplerim turuncu üstünde sarılar fazla cırtlıyor.bu gidişle saçımı siyah değilde iunun üstüne iki ton koyu ne boyayabilirim bi şey önerirseniz çok sevinirim