• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyahtan sarıya döndüm kimse beğenmedi..yardım lütfen

ikiside yakışmış sarı saçlı halin olgun gösteriyo ama siyah saçlı halin sarıya göre daha genç gösteriyo

ikiside yakışmış sarı saçlı halin olgun gösteriyo ama siyah saçlı halin sarıya göre daha genç gösteriyo

arkadaşım dediği gibi ikiside yakışmış çevrendekiler alışkın olmadığından yadırgamıştır ama siyah genç göstermiş

saçın birinde toplu diğerinde açık olduğu için farklı anlaşılabilir cnm ama siyah daha yakışmış gibi duruyor belki dedğim gibi saçların orda açık o yüzden öyle geliyor olabilir ama sarı hiç yakışmamış diyemeyeceğim zıt olmamış ama siyah kadar hoş değil...

Sarı seni olgun ve soluk göstermiş..niçin acaba?aslında ton olarak güzel..
Ama koyu renk sana daha çok yakışmış canım..

siyah halin ayrı bi güzel vede çok yakışmış sarı saç kullanımı zordur sürekli makyaj ister
ve insanı yaşından dahada olgun gösterir
ama genede hoş olmuş

sarıda güzel olmuş ama saçların kısaldığı için öyle demişler olabilir.. birde sarı saçlı olan resimlerde makyaj daha bir flu geldi sanki banaa göz makyajını kahverengi farlarlaa rimelini kahverengi kalemle alığıını pembe tonlarında yaparsann sarı saçı daha iyi taşıcağına inanıyorum tatlım

Cnm bence ikiside hoş, ama sen bi daha sarı yaptırırsan tonunu farklı kullan bence

bence sarı saçta çok hoş olmuş yakışmış ama yaşını daha olgun göstermiş

ben de senin gibi yaptım beni de kimse beğenmedi kafamçokkarıştı çok sık boyadım tekrar boyamak istiyorum ama yıpranacak saçım b de b ton para döktüm bu ara boyaya :1shok: ne yapacagız biz :1no2:

valla aynen benimde kafam karmakarışık oldu.tekrar siyaha dönmek itemiyorum ben çok uğraştım açıcam die şimdi yine siyah onca emek hemde para boşa gitmiş olcak.aslında ben devam edip tam sarıya mı dönüyüm yoksa güzel bi kahve yada karamel alıp boysam mı ne dersiniz önericeğiniz renk var mı arkadaşlar

siyah saclı halin çk hoşmuş cnm.tabı senın begenmen daha onemlı bence.opuyorumnanaktan

valla aynen benimde kafam karmakarışık oldu.tekrar siyaha dönmek itemiyorum ben çok uğraştım açıcam die şimdi yine siyah onca emek hemde para boşa gitmiş olcak.aslında ben devam edip tam sarıya mı dönüyüm yoksa güzel bi kahve yada karamel alıp boysam mı ne dersiniz önericeğiniz renk var mı arkadaşlar

Bence o kadar masraf yapmışken sarıyı 3-4 ay kullan..
Diplerin iyiceçıkana kadar..sonra..koyu renkleri denersin..kaydirigubbakcemile4

sarıda yakışmış biraz kullan saçlarını ..koyu yine kullanırsın.

evt haklısnız en azından tatile çıkıp gelene kadar dokunmamak en doğrusu olucak.zaten güneş saçı açıyor yıpratıyor biraz bekliyim.ama zaten sonrasında da tekrar siyah yapmak istemiorum siyah yerine tatlı bi kahve istiyorum

arkadaşlar bide farkettiyseniz diplerim açıcıdan turuncu kuaförde dip boya yaptırdım yine aktı evde kendim dip boyası yapmak istiyrum ama diplerim koyulaşsın ne önerirsiniz yada saçımın biraz uzamasını mı bekliyim zaten kendi saçım koyu ne dersiniz.

Back