Saç Rengi ve Saç Boyama Siyaha boyayabilir miyim?

Ashina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
8
0
36
- Yurtdışı
Sacimi actirdim rofle yaptirdim uzerine boya, cok sari oldu begenmedim kuaforum uzerine biraz daha koyu renk yapti yine begenmedim. Simdi kendim siyah boya alip boyamak istiyorum acaba saclarim zarar gorurmu rofle var sonuc ne olur bi akil verin

Zaten zarar görmüştür bile o saçlar,bence boyamayıp biraz beklemelisin bakım falan yap saçların toparlansın sonra boya

cnm bir süre bekle sakinleş saçını iyice yıpratma biraz bekle değilse çok zarar verirsin saçına

Cvplariniz icin tesekkurler sanirim haklisiniz daha kotu olur yoksa. Peki ne kadar bekleteyim? 2 hafta yeterli olurmu? O zamana kadar dondurucuda isirgan otlari var onlarla bakim yapsam ozel sampuan alsam?

bi daha boyama ya yazıktır. zaten üst üste işlem görmüş.
bekle sabr et 2-3 ay. beğenmiyorsan ör çık dışarı. youtube de güzel ve kolay saç örme teknikleri var bak yap. boyama pişman olursun elinde kalır. sürekli zeytin yağı sür

2 hafta çok az en azından 1,2 ay kadar bekle.
Zeytinyağı badem yağı jojoba yağı bunları ısıtıp saçında beklet..
Şampuanına bal katabilirsin bunlarla zamanla toparlanır saçların sonra istediğin renge boyarsın.

Rofle yaptırcak açtıracak kadar cesursan bence siyaha sakın boyama. İlerde bir şey dürter seni yine yapmak istersen daha doğal tonlarda falan bu sefer dönmek çok çok çok zor olur. Boyayacaksan da kahve tonları denemeni öneririm.

illa koyulaştırmak istiyorsan sakın siyahla boyama, 4 veya 5 tonlarındaki kahveyle boya, zaten ilk olarak siyah gibi çıkarlar ama yıkadıkça kahveye dönerler. altta röfle olduğu için zamanla gölge yapılmış gibi arada ışıltılar olur hem...siyah çok zor bir renk, akmak bilmiyor. Bir de saç bakım yağlarıyla ve dediğin gibi ısırgan otuyla bakım yaparsan saçların toparlanır

Son düzenleme:
röflenin üzerine siyahın tutması okadar zorki canım bence koyu bi kahve yapsan daha iyi. Çünkü boyadığın siyah saç 2 yıkamaya saçında kalmicak siyahlı kahveli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…