Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Siyah üzüm çekirdegi tozu çok etkili

hammaddesı aynı ama unu yıyemezsınkı cnm ancak ekmeklere pastalara fılan kullanırsın.lezzetı degısık olabılır onunda,belkı daha guzel belkı daha kotu.. türkiyeden gelen birileri varsa sparıs verebılırsın aslında.yada ınternetten alabılırsın?
olmadı cok yontem var canım baska denenmıs bısey denersın en son care :KK43:

Sen tozunu kulaniyormusun ? Un gibi degilmi sizinki

16yasında zaten göğüs olmazkı canım? dolgun dık bı gogus hangı 16yasında kızda varmıs,daha vucut gelısımı tamamlanmamıs oluyo. boyle seyler uygulayacagına bence sporunu yapıp beslenmene dıkkat edersen hem fızıgın guzel olur,18-19yaslarında hoş fizikli bi genc kız olursun.bedenın orantılı gelişmiş olur.
sahsı fıkrım.
Haklisiniz katiliyorum ama yasitlarimin oyle gogusleri var ki insan ister istemez kendini konu hissediyo.1.60 boydayim 46 kiloyum ancak gogus gercekten yok gibi bikini bile hos durmuyo ya careyi sizlere sormakta buldum

Kizlarrr cvp verin alayimmi ununu

al canim rezene ve maden suyu kulan ayrica yiycen bunlar rezene çayini içicen maden suyunuda bide banyodan sonra buz gibi su tut bakalim:KK70:
ister bala ister yogurla ister meyve suyuna kariştir bi şekilde ye ama:KK66:

Son düzenleme:
Fikir danismam gerekiyor, ben 16 yasindayim ancak goguslerim gercekten cok kucuk yok denilecek gibi.Kara uzum cekirdegini 1 haftadir kullaniyorum tabiki etkili olmasi icin en az 1 ay gerekir fakat bu umudum bosa cikar mi merak ediyorum.Gercekten gozle gorulur degisikligi ve kaliciligi var midir?Yada baska yontemler var midir?Yardim ederseniz cok sevinicem
Canim bende 16 yaşindayim sakin ol ayni durumdayiz spor ve bunlari aksatma büyür ben boyum içinde ugraşiyorum sakin olmalisin rahat birak Allahtan iste önce o izin vermeden olmaz
canim en az belkide 3 ayda etki gösterir vucutan,vucuda degişir.Çok yüzen biriysen kulunç atma sakin:KK66:
Ben buz tutuyorum hergün aksamlari maden suyu içiyorum ve rezene alicam şimdi başligi açan benim ama daha alamadim alicam mutlaka ama eminim Allahin izniyle
bu siyah üzüm çekirdegi tozu çok faydali ben annemden biliyorum kansizlik için kulaniyordu ayrica zeka açiyor.Kanser ilaçlarinda bulunuyor kivi ve muzu çok tüket ayrica
sporlarini yap kesin büyür sakin ol arkadaşim ayni sorun bende de var...Her aksam maden suyu iç mutlaka uyumadan önce bil hasa zayifsan bu üzüm çekirdegi tozunu balla yemelisin bence:KK66:
Bide hadidinden fazla büyürmüş o zaman küçültmek için ugraşiriz sakin olun:KK66:

ZeycanTasarim
geçen sene yazın aktardan aldığım un gibiydi.yani öğütülmüş hali.... ben 1-2 hafta devam ettim sonra araya başka şeyler oldu devam edemedim. 1 kavanoz hala duruyor. bozulmuş mudur acaba?

Bence yenisini almalisin:KK66:
hammaddesı aynı ama unu yıyemezsınkı cnm ancak ekmeklere pastalara fılan kullanırsın.lezzetı degısık olabılır onunda,belkı daha guzel belkı daha kotu.. türkiyeden gelen birileri varsa sparıs verebılırsın aslında.yada ınternetten alabılırsın?
olmadı cok yontem var canım baska denenmıs bısey denersın en son care :KK43:

Kizlar bi sorun var aç karninami yememiz gerekiyor ? Annem kan yapsin diye aç karnina yiyormus ama biz nasil yiycez ya?

ben bu maden suyu olayını anlamadım...göğüse ne gibi etki ediyor her gece içmek ....
ayrıca muz olayı tamamen gerçek ben muz delisiyim....küçüklüğümden günde 1 kg yiyebilirim...
çok zayıf olmama rağmen göğüsler gayet iyi muzdan mıdır ki :KK70::KK70:....ama insanoğlu işte daha iyi olsun istiyorum:KK53::KK53:

Son düzenleme:
benim alabildigim eczaneden böyle un gibi sizin toz dediginizdemi böyle ? yogurda karistirip yedim sabah ve aksamlari yeyin diyor resim görünüyormu ?
$IMAG1005.jpg

Son düzenleme:
al canim rezene ve maden suyu kulan ayrica yiycen bunlar rezene çayini içicen maden suyunuda bide banyodan sonra buz gibi su tut bakalim:KK70:
ister bala ister yogurla ister meyve suyuna kariştir bi şekilde ye ama:KK66:

sen nezamanlari yiyiorsun canim sabah ve aksammi ac karninami öyle istedigin vakitmi

Canim bende 16 yaşindayim sakin ol ayni durumdayiz spor ve bunlari aksatma büyür ben boyum içinde ugraşiyorum sakin olmalisin rahat birak Allahtan iste önce o izin vermeden olmaz
canim en az belkide 3 ayda etki gösterir vucutan,vucuda degişir.Çok yüzen biriysen kulunç atma sakin:KK66:
Ben buz tutuyorum hergün aksamlari maden suyu içiyorum ve rezene alicam şimdi başligi açan benim ama daha alamadim alicam mutlaka ama eminim Allahin izniyle
bu siyah üzüm çekirdegi tozu çok faydali ben annemden biliyorum kansizlik için kulaniyordu ayrica zeka açiyor.Kanser ilaçlarinda bulunuyor kivi ve muzu çok tüket ayrica
sporlarini yap kesin büyür sakin ol arkadaşim ayni sorun bende de var...Her aksam maden suyu iç mutlaka uyumadan önce bil hasa zayifsan bu üzüm çekirdegi tozunu balla yemelisin bence:KK66:
Bide hadidinden fazla büyürmüş o zaman küçültmek için ugraşiriz sakin olun:KK66:
Spor derken gogus icin spor mu,hobi olarak ilgilendigim bir spor yok ve zayifimda zaten.Dedigini uyguliycam maden suyu,muz,rezene vs.Bir de kesin sonuca ulasiriz insallah yaz olmadan bari.Ayrica cook tesekkur ederim gercekten :*

sen nezamanlari yiyiorsun canim sabah ve aksammi ac karninami öyle istedigin vakitmi

Canim sabah aç karnina diye biliyorum annem kulandiginda kan yapsin diye öyle yapiyordu ila yogurla yemen şart degil ama süt ürünü ya daha iyi kemiklerinde güçlenir:KK70:

bu arada evet un dogru bizde un diyelim:KK70: aksam yatmadan önce maden suyu iç bence:KK70:

Spor derken gogus icin spor mu,hobi olarak ilgilendigim bir spor yok ve zayifimda zaten.Dedigini uyguliycam maden suyu,muz,rezene vs.Bir de kesin sonuca ulasiriz insallah yaz olmadan bari.Ayrica cook tesekkur ederim gercekten :*

Canim gosunde buz gezdir bak bunu mutlaka yap günde 4 filan muz ye yiyebildigin kadar aksatmadan kivi yemelisin rezene ve maden suyu bide bu bahsetigim üzüm çekirdegi tozunu kulan bide gous hariketleri var onlari biliyorsun degil mi?

Canim gosunde buz gezdir bak bunu mutlaka yap günde 4 filan muz ye yiyebildigin kadar aksatmadan kivi yemelisin rezene ve maden suyu bide bu bahsetigim üzüm çekirdegi tozunu kulan bide gous hariketleri var onlari biliyorsun degil mi?

Internetten bakicam o hareketlere.Ya umarim kalici etkileri olur cok tesekkur ederim canim ya gercekten.Bide sen baslayali ne kadar sure oldu bir degisiklik hissediyo musun

Canim sabah aç karnina diye biliyorum annem kulandiginda kan yapsin diye öyle yapiyordu ila yogurla yemen şart degil ama süt ürünü ya daha iyi kemiklerinde güçlenir:KK70:

bu arada evet un dogru bizde un diyelim:KK70: aksam yatmadan önce maden suyu iç bence:KK70:

Sagol. Canim paketin ustundede yaziyor ya yogurtla ya meyve suyu ile 1-2 tatli kasigi karistirip ye diyor

Internetten bakicam o hareketlere.Ya umarim kalici etkileri olur cok tesekkur ederim canim ya gercekten.Bide sen baslayali ne kadar sure oldu bir degisiklik hissediyo musun

cnm ben daha gidip alamadim ama buz ve maden suyu içtim içeli çok hafif varla yok arasi bir degişik bişey hisetmeye başladim 1 hafta oldu üzüm çekirdegi almaya bir türlü gidemedim sözde başligi açan benim:KK70:

cnm ben daha gidip alamadim ama buz ve maden suyu içtim içeli çok hafif varla yok arasi bir degişik bişey hisetmeye başladim 1 hafta oldu üzüm çekirdegi almaya bir türlü gidemedim sözde başligi açan benim:KK70:
Bnde seninkileri buyuttu ondan tavsiye ediosun saniyorum yaaa sen daha kullanmadinmi hic

X