- 9 Aralık 2012
- 599
- 1
Hayir canim ama dünyanin her yerinde vardir eminim hata git eczane deki bana siyah üzüm çekirdeiginin tozunu varmi mutlaka vardir bu toz kadin hastaliklari,kanser ilaçlari bulunan bişey çünkü bak böyle bişey tlm Siyah zm ekirdei 250Gr. bak burdan satin alabilirsin ama su tarih meselesine dikat et gelince eczaneye sor bi burdan almadan önceBak ödülü marka hemde dikat et atigim linke bulamazsan ordan ismarla gitsin
Kizlar yaninda rezene çayida içmek gerekirmiş gibi şeyler okudum ama annem rezeneye izin vermiyor ben kivi ve havuçun çok faydali oldugunu biliyorum ayrica maden suyuda dahil bu listeme Bide en çok günde 3-4 muz yersenizde çok etki yapiyormus
meyveleri ve sporlari yapdiginiz takdirde işimiz tamamdir öncelikle yerken "Allaha dua edin"
Allahim beklentilerimi hayirli şekilde kilip karşilasin diyin sonuçta Allah istemezse olmaz
Yaninda mersin yagini deneyebilirsiniz masaj yaparak ama tek etkisi göüs büyütmekmiş almak biraz utanç verici bence hormonlari bozmaya gerek yok maden suyu her aksam
öglende meyve yiyin sabah,akşam da bunu yapin etkisini kesin görürcez sporda yapin bir 10 dk filan sakin olun çok umutluyum suanda!
KÜLO VERDİRME GİBİ BİR ETKİSİ VARMİŞ ZAYİFLAR BALA YESİN BENCE
diyer bir yorum bakin bakalim
evt benimde bu konuda problemim vardı araştırdım.kullandım etkisi gereçkten var kara üzüm çekirdeğinin.tabi bunun yanında masajda lazım günde 2 kez 10-15 dk kadar aşağıdan yukarıya doğru yapılacak.rezene çayı içiyorum günde 1 kez küçte sabah akşam 1 tatlı kşığı yoğurt yada meyve suyuna katıyorum hangisi varsa artık...1 ayda sıkılaşma dikleşme ve irileşme var.denerseniz sizde görürsünüz.birde etkisini göstermesi bünyeden büyeye göre değişir...
öyle yapicam cok sagol canim eczaneden aricam