Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Siyah üzüm çekirdegi tozu çok etkili

Hayir canim ama dünyanin her yerinde vardir eminim hata git eczane deki bana siyah üzüm çekirdeiginin tozunu varmi mutlaka vardir bu toz kadin hastaliklari,kanser ilaçlari bulunan bişey çünkü bak böyle bişey tlm Siyah zm ekirdei 250Gr. bak burdan satin alabilirsin ama su tarih meselesine dikat et gelince eczaneye sor bi burdan almadan önce:KK66:Bak ödülü marka hemde dikat et atigim linke bulamazsan ordan ismarla gitsin:KK66:

Kizlar yaninda rezene çayida içmek gerekirmiş gibi şeyler okudum ama annem rezeneye izin vermiyor ben kivi ve havuçun çok faydali oldugunu biliyorum ayrica maden suyuda dahil bu listeme :KK66:Bide en çok günde 3-4 muz yersenizde çok etki yapiyormus
meyveleri ve sporlari yapdiginiz takdirde işimiz tamamdir öncelikle yerken "Allaha dua edin"
Allahim beklentilerimi hayirli şekilde kilip karşilasin diyin sonuçta Allah istemezse olmaz:KK66:

Yaninda mersin yagini deneyebilirsiniz masaj yaparak ama tek etkisi göüs büyütmekmiş almak biraz utanç verici bence hormonlari bozmaya gerek yok maden suyu her aksam
öglende meyve yiyin sabah,akşam da bunu yapin etkisini kesin görürcez sporda yapin bir 10 dk filan sakin olun çok umutluyum suanda!

KÜLO VERDİRME GİBİ BİR ETKİSİ VARMİŞ ZAYİFLAR BALA YESİN BENCE :KK66:

diyer bir yorum bakin bakalim:KK66:

evt benimde bu konuda problemim vardı araştırdım.kullandım etkisi gereçkten var kara üzüm çekirdeğinin.tabi bunun yanında masajda lazım günde 2 kez 10-15 dk kadar aşağıdan yukarıya doğru yapılacak.rezene çayı içiyorum günde 1 kez küçte sabah akşam 1 tatlı kşığı yoğurt yada meyve suyuna katıyorum hangisi varsa artık...1 ayda sıkılaşma dikleşme ve irileşme var.denerseniz sizde görürsünüz.birde etkisini göstermesi bünyeden büyeye göre değişir...

öyle yapicam cok sagol canim eczaneden aricam

artik gülcksiniz ama bu almanyada siyah üzüm yok hep yesil üzüm var türkiyede kara üzümle tanistim burda yok :KK70: ekirdegini eczaneye daha soramadim ama kozmik dükkaninda aradim yoktu ne yagi ne cekirdegi aktarda yokki su ülkede :KK50:

canim benim bak burdan ismarla eve gelince sorun çikmaz dersin unutmaknaliga iyi geliyormus üzüm çekirdegi tozu ailene ne için kulandigini söylemezsin utaniyorsan
bak tikla buraya tlm Siyah zm ekirdei 250Gr. ismarla burdan eyer olmuyorsa başka linkler gönderirim
üzülme valla bak üzülüyorum:KK43:

canim benim bak burdan ismarla eve gelince sorun çikmaz dersin unutmaknaliga iyi geliyormus üzüm çekirdegi tozu ailene ne için kulandigini söylemezsin utaniyorsan
bak tikla buraya tlm Siyah zm ekirdei 250Gr. ismarla burdan eyer olmuyorsa başka linkler gönderirim
üzülme valla bak üzülüyorum:KK43:

Internetten siparis vermesini bilmiyorumki ben .. bi eczaneleri aricam eger yoksa ozaman bi arkadasima siparis verdiririm parasini ona veririm o alir cok sagol canim seninde goguslerin bunla buyume dolgunlasma yaptimi ? Hakaten ise yariyormu cunku hayitada cok umit baglamistim onuda zar zor buldum ve 13 gundur her aksam yatmadan once iciyorum zerre degisiklik yok

Internetten siparis vermesini bilmiyorumki ben .. bi eczaneleri aricam eger yoksa ozaman bi arkadasima siparis verdiririm parasini ona veririm o alir cok sagol canim seninde goguslerin bunla buyume dolgunlasma yaptimi ? Hakaten ise yariyormu cunku hayitada cok umit baglamistim onuda zar zor buldum ve 13 gundur her aksam yatmadan once iciyorum zerre degisiklik yok
Canim olmadi öyle yapariz sana göndeririz ama internete o siteye üye oluyorsun evinin adresini ülkeni ilini filan seçiyorsun 1 haftada filan geliyor canim bana annem senelerce yedirmeye çalişti
şimdi Allah bundan şifa vericek belkide bana ceza gibi annemi keske dinleseydim diyorum.Her aksam soda içmeye başladim 2 gün oldu sanki bir etkisini gördüm bide buz sürüyorum sanki hafif bir
agirlik oldu gibi.Canim bunu 3 ay filan kulanmadan etkisini fark edemezsin bünyeden bünyeye belki hemen etki gösterir belki 3 ayda bence rahat ol kendini sikma allahtan iste önce :KK66:

hanımlarrr ben aldım denedim dun akşam ama yiyemedim yogurt ile karıştırdım yemenin mümkünatı yok yiyenleri tebrik ediyorum pekmezle ve su ile deneyecegim bu ne böle yogurtla karıştırınca ekşimiş kusmuk gibi kokuyor

cnm koptummm sana yaaaaaaaaa :))) ekşimiş kusmuk heee ==)) alma niyetinde olanlara bir adım geri yaptırırsın sen :KK70: .. ama ben de bir an önce alıp başlıcam inşallah her hafta sonuçları paylaşalım burdan :KK66:

Ice moralim bozuldu hayita baslamadan önce gogus ölcüm 79 gogus alti 86 gogus ucuydu simdi 73 gofus alti 82 gogus ucu hem belim incelmis hemde gogusler zaten kucuk ve bombostu simdi dahada kuculmus buna nedemeli simdiiii o igrenc cayi icicem diye ca.imcikiyordu simdi birakayimmi her aksam iciyordum ?
Tuhaf olan kiloda vermedim hatta bir kilo aldim ondan zayiflamis olamam ya ice sastim kaldim birde gogus egzersizi yaparsam dahada kuculmezmi :KK43:

Son düzenleme:
cnm koptummm sana yaaaaaaaaa :))) ekşimiş kusmuk heee ==)) alma niyetinde olanlara bir adım geri yaptırırsın sen :KK70: .. ama ben de bir an önce alıp başlıcam inşallah her hafta sonuçları paylaşalım burdan :KK66:

sakin geri adım atmayın :) deneyin ama ben yogurt ile yemenin pekte iyi bir fikir olmadıgına karar verdim :) uyyyy o neydi öyle biraz suyla karıştırıp burnunu tıkayıp içince gözlerin yuvasından çıkacakmış gibi oluyor bende ama o yogurtlu muhabbetten sonra bi kenara attım biraz cesaretimi toplayım başlarım inşallah tabi

allah sana yardım etsin ne diyim ben başaramadım sen başarırsın inşallah yapcam yapcam bu konuda birşeyler yapcam :)
Amin.
Ben her aksam maden suyu içiyorum suan uyumadan önce bekleyin 1-2 hafta sonrada buna başliycam ikisi ayni anda daha güçlü olucak vücudum alişsin bu arada tekrar söylüyorum
balla yiyin yiyemiyorsaniz:KK66:Bence vazgeçme diyorum balla dene bi ben başliyinca yemeklerin içine bile atip yerim çok kurnazim böyle şeylerde agzimin tadina pek düşkünümdür.:KK66:

Ice moralim bozuldu hayita baslamadan önce gogus ölcüm 79 gogus alti 86 gogus ucuydu simdi 73 gofus alti 82 gogus ucu hem belim incelmis hemde gogusler zaten kucuk ve bombostu simdi dahada kuculmus buna nedemeli simdiiii o igrenc cayi icicem diye ca.imcikiyordu simdi birakayimmi her aksam iciyordum ?
Tuhaf olan kiloda vermedim hatta bir kilo aldim ondan zayiflamis olamam ya ice sastim kaldim birde gogus egzersizi yaparsam dahada kuculmezmi :KK43:

Birak hemen bence bu her aksam maden suyu ve siyah üzüm çekirdegini dene bence:KK66:

Son düzenleme:
Amin.
Ben her aksam maden suyu içiyorum suan uyumadan önce bekleyin 1-2 hafta sonrada buna başliycam ikisi ayni anda daha güçlü olucak vücudum alişsin bu arada tekrar söylüyorum
balla yiyin yiyemiyorsaniz:KK66:Bence vazgeçme diyorum balla dene bi ben başliyinca yemeklerin içine bile atip yerim çok kurnazim böyle şeylerde agzimin tadina pek düşkünümdür.:KK66:

bende çok kıdırım maden suyuda içemem ben amaaaaaa offff yaaaa

Eczaneye sordum uzum cekirdegi unu varmis onu siparis verdirdim 250 gr. 9 kûsür euro.. unu olurmu ya sizin toz dediginiz un gibimi ? dogrumudur ekmek pisirilir bu unla öyle dedi

Son düzenleme:
ZeycanTasarim
geçen sene yazın aktardan aldığım un gibiydi.yani öğütülmüş hali.... ben 1-2 hafta devam ettim sonra araya başka şeyler oldu devam edemedim. 1 kavanoz hala duruyor. bozulmuş mudur acaba?

Fikir danismam gerekiyor, ben 16 yasindayim ancak goguslerim gercekten cok kucuk yok denilecek gibi.Kara uzum cekirdegini 1 haftadir kullaniyorum tabiki etkili olmasi icin en az 1 ay gerekir fakat bu umudum bosa cikar mi merak ediyorum.Gercekten gozle gorulur degisikligi ve kaliciligi var midir?Yada baska yontemler var midir?Yardim ederseniz cok sevinicem

ZeycanTasarim
geçen sene yazın aktardan aldığım un gibiydi.yani öğütülmüş hali.... ben 1-2 hafta devam ettim sonra araya başka şeyler oldu devam edemedim. 1 kavanoz hala duruyor. bozulmuş mudur acaba?

Eger acik birakmadiysan kavanozdaysa sanmam ama bilememde ev buharli nemliyse dediginde olabilir ya bi dene yada kokusu degistiyse kulanma derim bnde bugun eczaneden aldim ayni un gibi belirli zamanmi icmemiz lazim bilmiorum ac karninami gecemi oglenmi nezaman yenilir yogurtla bilmiorum

Eczaneye sordum uzum cekirdegi unu varmis onu siparis verdirdim 250 gr. 9 kûsür euro.. unu olurmu ya sizin toz dediginiz un gibimi ? dogrumudur ekmek pisirilir bu unla öyle dedi

hammaddesı aynı ama unu yıyemezsınkı cnm ancak ekmeklere pastalara fılan kullanırsın.lezzetı degısık olabılır onunda,belkı daha guzel belkı daha kotu.. türkiyeden gelen birileri varsa sparıs verebılırsın aslında.yada ınternetten alabılırsın?
olmadı cok yontem var canım baska denenmıs bısey denersın en son care :KK43:

Fikir danismam gerekiyor, ben 16 yasindayim ancak goguslerim gercekten cok kucuk yok denilecek gibi.Kara uzum cekirdegini 1 haftadir kullaniyorum tabiki etkili olmasi icin en az 1 ay gerekir fakat bu umudum bosa cikar mi merak ediyorum.Gercekten gozle gorulur degisikligi ve kaliciligi var midir?Yada baska yontemler var midir?Yardim ederseniz cok sevinicem

16yasında zaten göğüs olmazkı canım? dolgun dık bı gogus hangı 16yasında kızda varmıs,daha vucut gelısımı tamamlanmamıs oluyo. boyle seyler uygulayacagına bence sporunu yapıp beslenmene dıkkat edersen hem fızıgın guzel olur,18-19yaslarında hoş fizikli bi genc kız olursun.bedenın orantılı gelişmiş olur.
sahsı fıkrım.

X