Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Siyah üzüm çekirdegi tozu çok etkili

Bnde seninkileri buyuttu ondan tavsiye ediosun saniyorum yaaa sen daha kullanmadinmi hic
Yok canim o başlikta mesaj başkasinin başka siteden alintiladim buraya ama bende zaten daha önceden biliyordum annem kulaniyordu çok düzenli olmasada
kansizligi vardi onun için kulaniyordu ama düzenli kulanmadi kanser ilaçlarinda kulanildigini biliyorum annem hep zorlardi ama yemedim hiç şimdi işim düştü
hala miy giy yapiyorum ama alicam faydasi var bence üzüm çekirdeginin.Ben hata sunu çözdüm dedigim gibi kan yapan bişeyse hormonlarida çogaltiyor.
Sen aldin mi?

Son düzenleme:
Yok canim o başlikta mesaj başkasinin başka siteden alintiladim buraya ama bende zaten daha önceden biliyordum annem kulaniyordu çok düzenli olmasada
kansizligi vardi onun için kulaniyordu ama düzenli kulanmadi kanser ilaçlarinda kulanildigini biliyorum annem hep zorlardi ama yemedim hiç şimdi işim düştü
hala miy giy yapiyorum ama alicam faydasi var bence üzüm çekirdeginin.Ben hata sunu çözdüm dedigim gibi kan yapan bişeyse hormonlarida çogaltiyor.
Sen aldin mi?

Evet bugun aldim fotoraf koydum ya bu mu diye ayni un gibi arkadas bu dedi bugun iki kere yedim yogurtla karistirarak insallah faydasi olur

Umarım kullanmayı bırakınca eski haline dönme gibi bir durum olmaz.Gerçi daha sonuç almadık ama.ayrıca kiloda almak gerekir bence beraberinde ama kilo alamıyorum metabolizmam çok hızlı ne yapıcam hiç bilmiyorum.46da kaldım :KK43:

Umarım kullanmayı bırakınca eski haline dönme gibi bir durum olmaz.Gerçi daha sonuç almadık ama.ayrıca kiloda almak gerekir bence beraberinde ama kilo alamıyorum metabolizmam çok hızlı ne yapıcam hiç bilmiyorum.46da kaldım :KK43:

Canim kan yapiyor çok fazla ama bence geri eski haline dönmez ayrica külo aldiran bişeyde degil nasil külo alabilirz ben bide vermeye çalişiyorum:KK70:

bir şey daha sormak istiyorum aranızda sonuç görenler kimler yazabilirler mi ve göğüs ucununda büyümesi gerekiyor mu benim o küçük çocuklar gibi halen

Ben 4 gündür sabah akşam bir tatlı kaşığı suyla beraber içiyorum. Ben toksinleri atması, damarları temizlemesi ve cilde iyi geldiği için içiyorum açıkçası ama göğüsleri de büyütse fena da olmaz hani :) Ama kızlar bana birşey oldu 4 gündür felaket tuvalete çıkıyorum. Halsizlik hissetmiyorum veya ciltte bir sarılık, solgunluk olmadı ama acaip tuvalete çıkarttı bu beni. Büyük küçük demeden ben habire tuvalettyim hayır olsun bakalım :)

kızlar takın amaa :)

:) Canım ben 1 haftadır düzenli içiyorum, 2 gündür akşam içmeyi unuttum ama sabahları mutlaka evden çıkmadan 1 tatlı kaşığı suyla içiyorum.

Aşırı tuvalete çıkarması dışında malum yerlerde bir büyüme söz konusu değil. 1 ay sonra değişiklikleri yazıcam merak etme :)

Son düzenleme:
Ben basta cok duzenli yedim simdi ise hep unutuyorum yeniden bugun baslicam

kızlar moralinizi bozmak gibi olmasın ama 1 2 ay akşamları bazen suyla bazen yoğurtla yemiştim ilk zamanlar yani 10 15 gün falan büyüme oldu artı kaşınma falan vardı sonra vücut alıştığından olsa gerek kaşıntım öle pek olmadı ilk zamnki dolgunlukta gitti ama ben devam ettim bi süre daha çünkü cildin sıkılaşmasını sağlıyo ayrıca cildi güzelleştiro ondan devam ettim şimdi ise uzun bi süredir çekirdekli siyah kuru üzüm yiyorum göğüse faydası belki oluyodur öle farkedilir bişi göremödm ama ilerde olabilirde bişeyi denemeye başlayınca hemen etki görmesini beklememek gerekir ben asıl cilde güzellik veriyo ve çok şeylere faydası var diye yiyorum ve bırakmayıda düşünmüyorum arada bile olsa yerim

Arkadaşlar ben de 2.5 ay oldu kullanmaya başlayalı. hala da devam ediyorum ve en az haziran sonuna kadar da kullanmayı düşünüyorum. şu ana kadar gözle görülür pek bi sonuç alamadım ama daha erken diye düşünüyorum.
kullananlarda adet gecikmesi oldu mu arkadaşlar. benim 2hafta kadar bi gecikme oldu buna bağladım bende. çünkü normalde gecikmezdi.

Arkadaşlar ben de 2.5 ay oldu kullanmaya başlayalı. hala da devam ediyorum ve en az haziran sonuna kadar da kullanmayı düşünüyorum. şu ana kadar gözle görülür pek bi sonuç alamadım ama daha erken diye düşünüyorum.
kullananlarda adet gecikmesi oldu mu arkadaşlar. benim 2hafta kadar bi gecikme oldu buna bağladım bende. çünkü normalde gecikmezdi.

Sen nesekilde yiyorsun canim neyle ve hersabahmi aksammi ?

Sen nesekilde yiyorsun canim neyle ve hersabahmi aksammi ?
ilk başladığım da her sabah her akşam düzenli suyla birlikte alıyordum. 15-20 gündür. sabahları bazen işe geç kalınca unutuyorum.
ama sabah unuttuğumda öğlen eve gelince yiyorum yine. şu bir-bir buçuk haftadır biraz değişiklik hissediyorum.fakat hiç ölçmedim şu ana kadar. umut verdi bu değişiklik bana. haziran a kadar düzenli kullanıcam. o zaman ölçerim belki :)

ilk başladığım da her sabah her akşam düzenli suyla birlikte alıyordum. 15-20 gündür. sabahları bazen işe geç kalınca unutuyorum.
ama sabah unuttuğumda öğlen eve gelince yiyorum yine. şu bir-bir buçuk haftadır biraz değişiklik hissediyorum.fakat hiç ölçmedim şu ana kadar. umut verdi bu değişiklik bana. haziran a kadar düzenli kullanıcam. o zaman ölçerim belki :)

Anladim tek suyla iciyorsun yani tamam :) haber ver ama mutlaka

merhaba hanımlar :)
ben de internette araştırırken farkettım bunu. en son bu konuyu okudum ve o akşam gittim aldım aktardan. size soyle diyeyim. sabahakşam aç karnına bir kaşık yogurta bir kaşık küç katıp yiyordum. adet olmama bir buçuk hafta falan vardı ondan mı neden bilmem avucumu doldurmazken ozaman avucumdan taşıyordu ve toparlanmada olmuştu çatlaklar gitmişti :) çok mutlu oldum gerçekten :)
sonra bitti bu bıraktım:KK43: işte ozaman söndüler iyice ufaldılar.şimdi tekrar başladım. ama yogurtla değil balla yiyeceğim çünkü zayıfım ve iyice de zayıfladım. umarım kılo yapar :)
soda zayıflatıyor diye duydum ama goğüse ne etkısı var onu anlamadım ben?
ayrıca adette bu ay geçikme oldu ve kanama olmadı oyle diyeyim ondan mı bilmiyorum
şunu da diyeyim balla yemek kılo almanın aksine zayıflatıyormuş!!
ne yapalım şimdi biz?
fikir verirsenizsevinirim

Son düzenleme:
X