Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçımı aça aça ancak bukadar sarı oldu begenen çıkar mı acaba??=(

ayy keşke actıgımda bi işe yarasa....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yine siyaha boyadım.. alısamadım renge.. dahada acacaktım ama kıyamadım zaen kısaldı saclarım.. aman derim siyahtan acmak kolay degil.. ya uzman biri yapsın yada hiç yaptırmayın.. ben kendim actı actım son halini kuaföre bıraktım ama sacımdan oldum... allahtan güclü ve kaliteli bi sac tipim varda hem hızlı uzuyo hemde hepsi kökten kopmadı yanmadı...
a.s.

1hafta once kuaforumde yaptırdım sıyahtan platın rengıne kdr açtı ama bu işlem 8saatten fazla surdu kafayı yıyordum beklemekten

canım çok güzel olmuş hatta oğlum seni çok beğendi ve çiçek gönderiyor kabuledermisina.s.http://s5.travian.com.tr/allianz.php?aid=1790 http://s5.travian.com.tr/allianz.php?aid=1790

inşallah şimdi yapabilmişimdirSANY0130SANY0006 ohbe sonunda oldu

saolun ii demişşiniz güzel iltifat etmişşinizde ben genel olarak pek bişey anlamadım:uhm: sac hakkındaki yorum dısında ne demek istediniz cözemedim kusura bakmayına.s.:1hug:

neyle açtığını ögrenebılımıyım benımde sacım yıllardır sıyah yanar dıye korkuyorum

canım diger sayfalarda uzunca yazmıstım neler yaptıgımı.. palette ile bikaç kez kendim actım sonra boya yaptım üstüne ardından kuaföre tekrar actırdım.. yazdıklarımı okursan baya nlattım:1hug:a.s.

kızlar ilk sayfalarda yazdım gercektende zor bi iş ugras gerektiriyo.. siyahtan acarken renkler dalga dalaga oluyo.. tek bi renk olmayabilio.. palette ile actım.. ama en son halini kuaför yaptı..

selam arkadaşlar..benim de saçım çok koyuydu,kestane rengindeydi.bu rengin hemen hemen aynısını ben kendim elde ettim.2 tane boya karıştırarak yapıodum ama.denemek isteyenler için renkleri söyleyebilirm.vital marka kahve köpüğü ve küllü kumralı karıştırıosunuz.ikisi için de birer tane 9'luk açııcı kullanıosunuz.ve ortaya kızılsız,altın yansımalı bi renk çıkıo.. :)

Cok acmadigin iyi olmus, ben simsiyahtan kuafor zoruyla tam sariya gecmistim koklerimi yaktim, kisacik kestirip ancak organik sampuan kullanarak duzeltebildim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…