• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçımı aça aça ancak bukadar sarı oldu begenen çıkar mı acaba??=(

canım ten rengin pek görünmüyor ama saç rengin çok güzel 2 ton daha açabilirsin ya da bunun üstüne röfle süper olur ama bence çok sarı platin gibi bişey yaptırma derim.. güle güle kullan canım...

gercekten cok guzel olmus . sacların yıprandımı pekı siyahtan bu renge acana kadar ?

canlarım tesekkürler hepinize. kısaca saclarımı acmak için cok ugrastım.. kuaförde direk orealle acacaklardı ama ben kendim palette ile iki kere üst üste acmaya calıstım renk turuncu ve benzeri renkleri bi arada olan bi renk oldu o nedenle üzerine acık tonlarda boyalar kullandım baya.. baktım olmicak saclarım ilk baslarda cok iyiydi ama sonrasında berbat oldu kuaföre gittim böyle boyadılar baslangıc olarak sonra tekrar acılabilirmiş.. ama saclarım berbat ötesi oldugundan belimdeki saclarımı omuzlarımda kestirmek zorunda kaldım..

rengi çok gzl olmuş bncede bnde böle bi renk istiorum ama bana yakışmaz die boyatmaya korkuorum ztn daa yaşımda küçük:) kestirdiin için üzülme cnm kökü sende yine uzar:)))

bende saçlarimi boyattim tam siyah ama şimdi pişmanim nasıl açıcagımıda bilmiyorum açıkcası cesaretimde yok yanarsa die

Canım iyi bir kuaför bul işinin ehli olsun orealle açılıyorda sonrasını toparlamak zor oluyor saçlar boya tutmuyor saçının rengi garip oluyor falan filan.Ben kısacık kestirmek zorunda bile kalmıştım allahtan iyi duruyor kısa saç.

Tecrübelerimden sonra kesinlikle kızıl ve siyaha özenmez oldum.Şuan saçalrım 7,8 arası gidip geliyor.Kahve boyatırım ama siyah asssllllllaaaaaa zaten hortlak gibide oluyomuşum:dilcikar:

valla pes siyahtan bu renge döndün ve hiç yıpranma görmüyorum ben!
ışıl ışıl ve doğal güle güle kullan şekerim ben beğendim...

güzel görünüyo
sende beğendiysen
dahada açılır boyadıkça sanırsam
ama saçında yıpranmıştır
güle güle kullan

çok hoş olmuş.. aynen ben de simsiyah saçlarımı bunda da açığa çevirdim pişman değilim :)

anaaaaa neresi saçma süper olmuş. çok seviom bu tonları. daha elleme bence bu senenin modası. güle güle kullan.

ayy cnm çok güzel olmuş bende bu rengin bikaç ton daha açığına boyamak istiyorum sende harika durmuş güle güle kullan cnm

yaaaaaaa bende sari istiyorum.nasil yapacam ben .magazadaki kadin teker tekr mec yaptir ancak oyle olur dedi.trye gidince yapiyim diyorum ins olur.halbuki sacim okadar koyuda degil eski boya 3 sene once.nasil olacak kizlar fikri olan var mi

çok güzel bence nasıl yaptın?
yaaaaaaa bende sari istiyorum.nasil yapacam ben .magazadaki kadin teker tekr mec yaptir ancak oyle olur dedi.trye gidince yapiyim diyorum ins olur.halbuki sacim okadar koyuda degil eski boya 3 sene once.nasil olacak kizlar fikri olan var mi

kızlar sacımı aca aça ancak bukadar acabildim zor ve uzun süre aldı ben yaptım acma işlemini cünkü en son halini kuaförde yaptırdım.. yıpranıyo sac kısalıyo ama deger diye düşünüyorum.. tek tek meç nasıl olur bilmem ama bi kuaför eli degerse daha hızlı ve kolay yanıt alırsın canım..:1hug:a.s.

Back