• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçımı aça aça ancak bukadar sarı oldu begenen çıkar mı acaba??=(

begenmenize cok sevindim ben acık en acık sarı istiyorum ama artık yavas yavas.. bu bile ilk açma işlemlerime göre bi mucize oldu benim için.. acmak isteyenlere sunu söylemeliyim sacınız illaki yıpranacak.. palette ile ilk acarken yıpranma olmadı vs.. diye yazmıstım bi dünya ama sonradan cıkıyo yıpranma.. o nedenle evde yapmak yerine işin uzmanından yardım almak en iisi.. keşke kendim onca para verip yapmasaydım.. bide sacım cok gür ve uzundu 4 kutu boyanın ucu ucuna yettiğini düşünün.. ardından boyama tutmadı bidaha turuncu oldu bidaha masraf cogalıyo.. en temizi bi kuaförde.. sacın kısalmasını göze alın bu arada..=))

benim saçımda sarı aça aça rengini nerdeyse beyaza bakan sarı oldu ama ben çok seviyorum saç rengimi çok memnunum...

bende platin gibi acılsın istiyorum işte.. ama bundan sonra daha kolay olur heralde siyahtan acmaktan daha kolaydır gibi gelio.. sonucta baya acıldı

bencede güzel olmuş normalde siyah saçın sarıya dönüşümünü pek sevmem ama seninki çok şeker olmuş.sırıtmamış güle güle kullan.

bencede çok hoş olmuş.ben daha önce saçlarımı hiç boyatmadım.cok siyah saçlarım kıyamıyorum aslında.ama boyatırsam seninkinin renginde bişey olucak.güle güle kullan cnm

canım benim sacım normaldede siyaha yakın kahve ardından yine röfledir sudur budur bi dünya boya yedi siyaha boyattım sonra simdi yine actım ya ömrümdende ömür giti bi süredir.. neyseki degdi.. tesekkür ederim...

bikez o hatayı yaptım ve saçlarımı kestirdim yani sinirimden asla ama asla bidaha siyaha boyatmam açana kadar canı çıkıyo insanın ben kestirdim anca öyle kurtuldum ama çok güzel açmışsın canım ben çok beğendim çünkü biliyorum ne kadar zor açıldığını..

bikez o hatayı yaptım ve saçlarımı kestirdim yani sinirimden asla ama asla bidaha siyaha boyatmam açana kadar canı çıkıyo insanın ben kestirdim anca öyle kurtuldum ama çok güzel açmışsın canım ben çok beğendim çünkü biliyorum ne kadar zor açıldığını..

ayy evet ya.. sarı olmasını okadar istiyorum ki ama bi adım daha kaldı sonra sarı olur heralde şimdi sarı gibi degil pek.. hakkaten cok zor acmak.. bidaha bende hayatta boyamam siyaha..

bencede güzel olmuş çoq hoş duruyora.s sarı saç ne kadarda değerliymiş ya..benim saçım doğal sarı valla:icecream: :sm_cool::dance::teytey: ayy kendimi kaptırdım çok ükelalaştım ya:mymeka:

pic1kopyacm9.jpg

kızlar nasıl olmus siyahtan actım bayadır sogan kabugu karamel sarıya dönük sacma birenk hgibi bişeydi son hali bu nasıl olmus rengi a.s.

bence süper olmuş...harika yaa...nasıl açtın siyahı böyle...iyi olmuş...
bu renkten platine çok rahat geeçrsin arkadaşım....bende seviyorum sarı saçı şıkır şıkır duruyo vallaa....

Son düzenleme:
çok güzel olmuş dahada açarsan dahada güzel olur bende senin gibi siyah saçımı açtım palette yoğun açıcı ile üstüne çok renk denedim hala istediğim rengi tutturamadım pal kumral, açık kumral kahve köpüğü en son palette sarı aldım boyadım saçım açıldı ama sarı değilde bal rengi şu anda pen platine yakın istiyorum kendim elde edebilirmiyim bilmiyorum bana şans diletin saçlarımla çok oynuyorum inş istediğim renk olur

Back