• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçımı aça aça ancak bukadar sarı oldu begenen çıkar mı acaba??=(

bence çok güzell olmuş süper hatta benimde ne zamandır yapmak isteyip ama benim beceriksiz kuaförümün bi türlü beceremediği saç rengi:oklava: güle güle kullan canım çok güzel saçların vara.s.a.s

canım şimdi gördüm sende antalyadaymışsın.. hangi kuaförde yaptırdın saçlarını

canım okul için ıspartadayım.. ıspartada yaptırdım.. ama bu ben baya bi actıktan sonra kuaförüm son olarak actı yani benim actıgımda renk dalgalanmaları vardı onu gidermek için yaptı.. geneli bana ait yanikaydirigubbakcemile3

:1rolleyes:Bence süper!!! Bende yıllar önce açtırmıştım üstelikte orealmi lorealmi neyse adı hemde kuaförde ,saçlarım koyun yününe dönmüştü ıslakken lastik gibi uzuyolardı.Ve saç derinmi yaktılar 2 yerden iğrençti yaniii .Başıma neler neler gelmişti o yıl saçlarım yüzünden toparlayana kadar kaç ay geçti.Aman neyse şimdi memnunum

canım nekadar zaman aldı toparlanması ben kısa kestirdimsenağlama ama hala yaşken kısım kısım lastik gibisenağlamasenağlama bende siyahtan oryalle döndüm ve çok pişmanım bakır yapmıştım ama şimdi kestane boyadım herkes özüne döndün diyo..kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

canım okul için ıspartadayım.. ıspartada yaptırdım.. ama bu ben baya bi actıktan sonra kuaförüm son olarak actı yani benim actıgımda renk dalgalanmaları vardı onu gidermek için yaptı.. geneli bana ait yanikaydirigubbakcemile3

geneli sana aitse seni yeni kuaförüm ilan ediyorum o zaman sen hatta bi yer aç müşterilerin benden sırnaşık şey hihoyyyt

geneli sana aitse seni yeni kuaförüm ilan ediyorum o zaman sen hatta bi yer aç müşterilerin benden sırnaşık şey hihoyyyt

canım benim.. ahh keşke elimden gelse ama maalesef sacımın yıpranmasına kesilmesine engel olamadım.. ilk baslarda aaa ne güzel ne yıpranıyo ne bişey oluyo dedim sonra saclar tepeme kadar catal catal oldu.. ee millet kel kalmak istemez degilmiyerimseniben a.s.:1hug:

Süper olmuş! Karamel rengi çok yakışmış. Yine de açmak istiyorsan, hedefindeki saç tonuna git. Ancak bu sene karamel moda.

kızlar konuyla ılgılı degıl ama benım sacım suanda koyu kahve kızıl kahveye boyasam nasıl olur acaba boylece yavas yavas sacımın rengını acmak ıstıyorum kızıl kahve kullanan varmı?

ya bencede cok gusel olmus a.s bende bı ara sıyah sacımı acmayı deenmıstım keske senınkı gıbı olsaydı sımdı gene sıyaha boyadım bence cok cıcı hıc acma kolay tutturulcak bı renk deıl cunkuuuu

Çok hoş olmuş bende kumralım sarı balyajlar falan var.Sİyaha boyamayı düşündüm bi ara kimse önermiyor cok mu zor acması :(
canım hakkaten cok zor ve zahmetli.. ben yine siyaha boyadım gerci ama ne yapim seviorum siyahı.. önceki sayfalarda nasıl yaptım nasıl boyadım anlattım.. ama dile kolay tabi.. yapması cok zor ve sıkıntılı...

mükemmel bi renk olmuş ayrıca kahküllerin çok hoşuma gitti

teekkür ederim canım.. kahküllerim uzadı tabi baya ben kendim kesmiştim.. jilet ve makas kullanarak.. elimde yatkın tabi oluverdi..

bayanlar calısmaya basladım giremiyorum pek nete hepinize tesekkür... nasıl yaptıgımı baya anlattım diger sayfalarda bakarsınız.. bide palette kullananların bölümündede fotolu tecrübelerim var öpüldünüz...a.s.

güzel bir renk ortaya çıkmış bence....hoş duruyo ...ben sarı ve tonlarını seviyorum ya zaten...bayana çok yakışan renkler....çok havalı çok şık duruyo...kaliteli duruyo...şıkır şıkır...güle güle kullan...

Back