Saç Rengi ve Saç Boyama siyah saçımı aça aça ancak bukadar sarı oldu begenen çıkar mı acaba??=(

canım çok yakışmış zaten siyah saç için çok uygun...bu renk tipik bir açık sogan kabugu..ama çok hoş olmuş en güzel günlerde kullan çok yakışmış:))

hıı bu arada zaten hazır boyalar saçları ne hale getiriyor saçlarım siyah ..kahverengi almıştım hazır lo.....fakat boyayınca tam bir felaket olmuştu.....:)))
hazır boyalar çok tehlikeli renk uydurma konusunda..

kızlar peki ben bişey sormak istiyorum bu rengin üstüne acık sarı boya tutarmı.. yada ne renk boya tutar acık olcak ama yada sarı...

bunu üzerine açık sarı boya tutar bildiğim kadarıyla siyahı açmak gerek sarı için fakat senin sa.çına tutar ..ama deneyedebilrisin saçının bir ucuna...yada kuaföre fikir almak amacıyla sorabilrsin ama tutar..ii şanslar

valla hoş duruyor
üstelik siyah saç zor açılır boyanın üzerine tekrar boya atmak için bir müddet beklemek lazım saçından belli beklemeden boyamışsın ama yanmamış yıpranmamış ve matlaşmamış ya boyan çok iyi ya da saçın çok güçlü bence şık duruyor güzel günlerde kullan hala şaşkınım gayet sağlıklı görünüyor CADIARZU

valla fotografta saglıklı görünüyo galiba.. saclarım cok kurudu.. bugün yine kuaföre gittim kesimimi düzelttirmek için farklı bi kuafördü tabi.. o bile sasırdı sacın ii dayanmıs maşşallh falan diyo.. baska bi saç olsa ince telli yada cılız saç olsa coktan kel kalmıştım galiba.. ama benim bi dünya sacım var cok gür ve kalın telli

ben bir maşşalah diyim ne olur ne olmaz nazar değmesin saçlarına kızınDDD

GAYET soft ve şık bir görünüm almış...
Oldukça da zarif bir ton..
Yeni saçınızla mutlu bol aşklı hayırlı günlere....

kızlar bu sac siyah boyadan acıldı.. ee biarzcıkda zarar gördü tabi.. acmakta pek kolay olmadı.. Gerci simdi yine siyaha boyandı uslanmadım ama bidahada actırmam yoksa kel kalırım.. tesekkür yorumlar için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…