nem cim o tatlı surata ne yapsan yakışırrrrrrrrrr kafana göre takıl sen Şeniz
ben siyahtan vaz gecemeyenlerdenim kesinlikle siyah yapin derim cok harika cok havali sexi gösteriyor bencebilmiyorumkismile
bence ten rengine göre yüz hatlarına göre değişiorr
mesela ben beyaz tenliyim, siyah yaptıgımda sert bir ifadem olmustu
kuzenim doğuştan bronzdur ona ise siyahtan daha yakışacak bir renk hayal bile edemiorumm
bazen yumuşak yüz hatlarına sahip olan ve beyaz tenli olan insanlara da çok yakışabiliorr
kısalr ben yaklaşık liseden üniversite bitene kdr siyah kullandım..sonra gittim açtırdım saçalrımı maffettim yandılar resmenn sonra aklıma gelen her renge boyadımmmm anladımki koyu renkler bana yakışıyor ama siyah tan korkuyorum onun için koyu kahveye karar verdim bakalım düğünden sonra olmassa siyah yaparım şimdi riske atamadım kendimi:)
:roflol:
Ayy bu ikinci oldu dicen bu kızın benle derdi ne
heryerde bana muhalafet:roflol:kaydirigubbakcemile3
ben de tam tersini düşünmüşümdür yumuşak yüz hatların yoksa siyah beyaz tenlileri sert yapıorr die
misal bennbayanssulusmile
canımmm alıntı yapmıormm sileceğin için ama siyah sana yakışırrr hem de çokkkk
ama şimdi farkettim gözlerin açık kahverengi sanırım böyle bal rengi gibi
o renk gözü olanlara ben çikolta kahveden karamele kadar tonları daha bi yakıştırıorum
o zaman böyle çok koyu olmayan bir tonda hani kestaneye değil de daha kumrala dogru bir çikolata kahve önerebilirim.
zaten yakışıyor siyah ama gelinlikle kahve daha iyi olur sanki
koyu kahveden vazgeçmiyeyim demi o resimde kızılın üstüne açık kahve yaptım yine baya koyu tuttu..şuanda aktıı boya kızılılar daha belli..koyu kahvede siyah gibi olur heralde yada kahve yapayım bilmiomki..annem koyu kahve yap siyah yapmıycaksan dediikafamçokkarıştı
sac rengini (illa siyah degilde) güzel bi cikolata kahverengisi yakisir sana yazin karalara bürünme derim yüzünü kapatir.Ask Oyunu dizisindeki yasemin ergeneye benziyorsun orda hem daha iyi görmüs olursun kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?