aslına bakarsanız sacı güzel gösteren sey yüz:))) ne renk yaparsan yap yüzün güzelse yakışıyor mesela neme hem siyah hem kahve gider ben söliyim:))) mesela o özelliksiz dedigin kahvede sırf kızın yüzü gülüşü cok güzel oldugundan göze hoş görünüyor:) Liv Tyler'a bakiyorum siyah kızıl kahve hepsi yakışmış:)) nicele kidman dogustan kızıl siyah ve sarı halleride muhtesem demekki neymiş keramet yüzdeymiş:))
Bence doğru değil. Söylemesi ayıptır benim de yüzüm çok güzel :kedi: ama siyahı kendime hiç yakıştıramadım.
Megan Fox'un da suratı çok güzel ama sarı hiç de yakışmamıştı ona. Çok basit görünüyordu. Tamam surat güzelse yine güzel kalır elbette ama bütüne bakılınca hoş durmuyor her saç rengi güzel olan bir yüzde. Renk önemlidir bu bakımdan.
Aynı zamanda güzellik görecelidir. Mesela yukardaki kızın ne saçını ne de suratını güzel bulmadım ben.:/ Ama siz beğenmişsiniz. Karışık bu işler..:sm_confused:
ıste sıyah sacaa en uygunn unlu kısıı ben hayranım bunaa
sanada yakışmış cnm avatarındaki sensin demi:)siyah ayrı güzel ama cesaret istiyor benim giibi sürekli saçını deiştiren için tehlikeli:)ama bıktım artık saç rengimi deiştirmekten istiyorumki sadece bi renk kulanayım:)benc sıyah cok guzel v asil bır renk tabıı benım gıbıı kararsız kısılere gore degıll tabıı ben yıne dondum dolastım sıyah yaptım kızlarrrrrrr
buna hayran olmayan varmı acaba nsl güzel kadın ya baktıkca bakadsım gelior:)ıste sıyah sacaa en uygunn unlu kısıı ben hayranım bunaa
Bende Megan Fox yüzünden siyah saçlardan vazgeçemiyorummmboshayallersmile
sanada yakışmış cnm avatarındaki sensin demi:)siyah ayrı güzel ama cesaret istiyor benim giibi sürekli saçını deiştiren için tehlikeli:)ama bıktım artık saç rengimi deiştirmekten istiyorumki sadece bi renk kulanayım:)
buna hayran olmayan varmı acaba nsl güzel kadın ya baktıkca bakadsım gelior:)
sende mi siyah kullanıyorsun cnmmmmmmmm:)siyah saç kulanıpta begenmedigim nadir kişi olmştur:)
Nem bikaç fotoğrafını koysanda görsem ona göre bişey derim,ama daha önceden siyaha boyatıp uzun süre kullanmışsın bence yine güzel durur.Benimde saçlarım siyah çokta memnunum :)
kıslar bilmiyorumki siyahı bu sıralar çok begeniyorum gördügüm kişilerde ama akrarda veremedm en kötü ihtimalle koyu kahveye boyarım..karamel falan yaptım yüzüm çok solgun duruyorrr.en iyi kahve tonlarıı olduCADIARZU
kahve tonlarını dene canım o zaman yada illa siyah diyorsan çok iyi düşün inan siyahtan dönmek rezillik çekmediğin kalmıyor açılana kadar ne renklere giriyor o kafa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?