E elifkoc10 Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2013 7 0 16 İstanbul 27 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi elifkoc10 #1 Öncelikle merhaba kızlaar :) ben saçlarımı siyaha boyamak istiyorum ne esmer ne kumralıım bana yakışırmı bu renk? bide geçici boya ile ilgiili hem bilgi hem marka istiyoruum :) yardıım ederseniiz çok sevinicem
Öncelikle merhaba kızlaar :) ben saçlarımı siyaha boyamak istiyorum ne esmer ne kumralıım bana yakışırmı bu renk? bide geçici boya ile ilgiili hem bilgi hem marka istiyoruum :) yardıım ederseniiz çok sevinicem
F froqqie Şafak Gülü :( Kayıtlı Üye 9 Haziran 2009 190 6 96 35 İstanbul 28 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi elifkoc10 #2 kendi saçların ne renk? buğday tenli misin
E elifkoc10 Üye Kayıtlı Üye 26 Ocak 2013 7 0 16 İstanbul 28 Şubat 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi elifkoc10 #3 froqqie .!.: kendi saçların ne renk? buğday tenli misin Genişletmek için tıkla... doğal rengi kahverengii hiç boyamadıım evet buğday tenliyiiim :)
froqqie .!.: kendi saçların ne renk? buğday tenli misin Genişletmek için tıkla... doğal rengi kahverengii hiç boyamadıım evet buğday tenliyiiim :)