• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama siyah renk istiyorum ama....?

pipirikli

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2009
959
1
118
Şöyle kömür gibi bir siyahta olsun istemiyorum yumuşak olsun,kestane düşündüm o güneşte kızıl yansımalar yapıyor,var mıdır boya markalarında şöyle soft bir siyah,eğer bulamazsam başka çareler arayacağım,belki yardımınızı isteyebilirim

bakayım hemen:10:peki kullandınız mı daha önce? ürün kutusunda kahverengimsi gibi duruyor ama kutular yanıltıcı oluyor katalogtan bakayım ben bu renge teşekkür ederim cevabınız için

Son düzenleme:
Koyu kahveyi deneyebilirsin. Siyah gibi görünür ama siyah kadar yapay durmaz. Sakin siyaha boyama, cok yapay duruyor ve acilmasi cok zor oluyor.

Bu rengi hic denemedim ama kadife kahve dedigine göre yumusak bir tondur herhalde.

Koyu kahveyi deneyebilirsin. Siyah gibi görünür ama siyah kadar yapay durmaz. Sakin siyaha boyama, cok yapay duruyor ve acilmasi cok zor oluyor.

Bu rengi hic denemedim ama kadife kahve dedigine göre yumusak bir tondur herhalde.

evet bunuda düşündüm haklısınız yapay duruyor bende bunu istemiyorum , evet bunada katalogtan bakayım aklımda olsun,teşekkür ederim

casting creme gloss bitter çikolata deneyebilirsin.

evet oda koyu bir renk olsa gerek,yarın kısmet olursa gidip boya katalogarını inceleyeceğim,bu istediğim koyu renkleri alternatif olarak düşünüyorum,arzu ettiğim bir saç rengi var onu deneyeceğim ama biliyorum ki yakışmayacak ve koyulaştıracağım yine mecburen,yaaa bana sadece koyu renkler yakışıyor,aslında yaz da geliyor şöyle hoş orta tonlar kullanayım diyorum ama olmuyor işte:84:

Ben kızıl siyah kullanıyorum,keskin bi siyahlığı yok ve güneşte çok güzel kızıl parlıyor tavsiye ederim.

Back