Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç Boyamasiyah renk istiyorum ama....?
Şöyle kömür gibi bir siyahta olsun istemiyorum yumuşak olsun,kestane düşündüm o güneşte kızıl yansımalar yapıyor,var mıdır boya markalarında şöyle soft bir siyah,eğer bulamazsam başka çareler arayacağım,belki yardımınızı isteyebilirim
bakayım hemenpeki kullandınız mı daha önce? ürün kutusunda kahverengimsi gibi duruyor ama kutular yanıltıcı oluyor katalogtan bakayım ben bu renge teşekkür ederim cevabınız için
evet oda koyu bir renk olsa gerek,yarın kısmet olursa gidip boya katalogarını inceleyeceğim,bu istediğim koyu renkleri alternatif olarak düşünüyorum,arzu ettiğim bir saç rengi var onu deneyeceğim ama biliyorum ki yakışmayacak ve koyulaştıracağım yine mecburen,yaaa bana sadece koyu renkler yakışıyor,aslında yaz da geliyor şöyle hoş orta tonlar kullanayım diyorum ama olmuyor işte:84: