Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ben yaptım baya guzel oldu cıldım baya yumusatıyo gercekten..paylasımın ıcın tşk...ıkı maske denedım bu sıteden ıkısıde guzel ..dıgerıde patateslı olan oda ıyı..annem de farkettı dıyoki sankı hamama gıtmıssın gıbı rengın acılmıs :):)

Son düzenleme:
uyguladım ve mükemmel bir sonuç aldım .peki hangi aralıklarda tekrarlayalım ?bide ben sadece o bölgelere sürüdm yüzümüzün tamamına sürsem bi sorun olurmu ?

Dün akşam denedim, gercekten siyah noktalar yok oldu, fakat arkadaşlar yüz rengim çok açıldı..
Ben esmer ve bronz bir ten istiyorum..
Bu maskeyi sürekli yaparsam hep böyle açılmamı olacak??

Benimde ilk yaptığımda yüz rengi açıldı ama bence o açıklık siyah noktalar temizlendiğinden çünkü sonra cildim yerine geldi.haftada bir uygundur bence canım

Ya Kizlar Ben Yaptim Ama Doğru Düzgün Süremedim Bile çok Zor Oldu Yani Karisimimi Tam Tutturamadim Acaba :KK43::KK43:::KK43::KK43::KK43:

ben de yaptım şimdi kurumasını bekliyorum a.s ama süt kalmamış onun yerine yoğurt koydum :uhm: bakalım nasıl olacak???

şu anda maske yüzümde 10 dakkam kaldı:1rolleyes: benim cildim yağlı umarım işe yarar
paylaşan arkadaşa çok teşekkürlera.s.

kızlar ben geldım yha bişi dıcem özlellıkle bılge85 bana yardmcı olursan eğer çok sevınırım yaptm süper oldu ılk ıkı gun süper oldu ama tekrar çıktılar kızlar yhaa acaba özeneklerımı kapalı sıyah noktalarımın acıl yard lütfen :KK43:

kızlar ben geldım yha bişi dıcem özlellıkle bılge85 bana yardmcı olursan eğer çok sevınırım yaptm süper oldu ılk ıkı gun süper oldu ama tekrar çıktılar kızlar yhaa acaba gözneklerımı kapalı sıyah noktalarımın acıl yard lütfen :KK43:

kızlar ben geldım yha bişi dıcem özlellıkle bılge85 bana yardmcı olursan eğer çok sevınırım yaptm süper oldu ılk ıkı gun süper oldu ama tekrar çıktılar kızlar yhaa acaba gözneklerımı kapalı sıyah noktalarımın acıl yardmlütfen :KK43:

siyah noktaların çıktıkça bu maskeyi tekrarla...zamanla çıkma sıklığının arası açılır..kolay gelsin...:teytey:
kızlar ben geldım yha bişi dıcem özlellıkle bılge85 bana yardmcı olursan eğer çok sevınırım yaptm süper oldu ılk ıkı gun süper oldu ama tekrar çıktılar kızlar yhaa acaba gözneklerımı kapalı sıyah noktalarımın acıl yardmlütfen :KK43:

gözeneklerinin açılması için buhar banyosu yapmanı ve asidi kaçırılmış sodayla temizlemeni tavsiye ederim..

+maskeyi yazan arkadaşa da çok teşekkürler bu arada denycem ben de :1rolleyes:

çok teşekkürler arkadaşımm bende yaptım çok memnun kaldım gerçekten güzel
yıkaması biras zahmetli ama değiyo

ben de bugun denedim evet çıkarması biraz zor oldu ama iyi geldi galiba...burnum soyuldu yannıs benim

Dün akşam denedim, gercekten siyah noktalar yok oldu, fakat arkadaşlar yüz rengim çok açıldı..
Ben esmer ve bronz bir ten istiyorum..
Bu maskeyi sürekli yaparsam hep böyle açılmamı olacak??

cidden miii o derece farekttin mi renginin açıldığını:bbo:
siyah noktalar için bende denemeye karar vermiştim mısır ununu alırım bi ara diyodum ama hemen hemen hemmenn yarın alıp denicem ilk kullanımda renk farketmez heralde (eder mi?) ama memnun kalırsam devam ederim bende.yazıcam arkadaşlar sonucu

renk açıcı öneriniz varsa gönüllü denek olarak burdayım çamaşır suyunu sokucam kafamı o olucak.. sırnaşık şey

arkadaşlar ben 34 yaşındayım bunu uygulayanlar kaç yaşındasınız yazarmısınız bide benim cildim çok hassas zarar verirmi diye korkuyorum:sm_confused:

Bilge85 çok sağol bunu bizimle paylaştığın için yaa dediğim gibi gittim malzemeyi toplayıp bu akşam denedim ve sonuç :: ıslatmadan ovuşturak çıkartmama rağmen kızarıklık yok, yumuşaklık o biçim, genelde böyle maske falan yapınca rahatsız edici bi parlama olurdu o da yok, noktalara gelince burnumun üstündekiler hariç diğerlerinden eser yok(burnumdakiler baya derin uğraştırıcak sanırım :çok üzgünüm: ), renk olarak tabiki çok bi açılma göremedim ama bariz bi aydınlanma oluştu.. kısacası 10günde bir yapmayı düşünüyorum ve umutluyum bundan :KK66: :nazar:

ve bilgeye tekrar kocamaann teşekkür Şeniz

X