Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar ancak yazabıldım annemdede işe yaradı ınanın süper bişi bnde oluşan tek bı sorun oldu sabah kalktım cldımde yane elmacık kemıklerımde vede alnımda kızarıklık vardı ufak ufak szce bu normalmidir

yaaa bu maske bi harika.etkisi hemen belli oluyo.haftada bir yapmaya devam etcem.allah bilgeden razı olsun.bilgeden yeni böyle etkili maske tarifleri bekliyoruz.

Allah sizden de razı olsun bana dua ettiğiniz için...:nazar:
yaaa bu maske bi harika.etkisi hemen belli oluyo.haftada bir yapmaya devam etcem.allah bilgeden razı olsun.bilgeden yeni böyle etkili maske tarifleri bekliyoruz.

denedım gözle görulur bı guzellık geldı cıldıme burunumun uzerındekı sıyahlıklar azaldı haftada bıkere yapıcam artık cok tsk ederım paylasımın ıcın :)

arkadaşlar çok güzel bir maske bence hemen deneyin siyah noktalar için çok güzel önce buhara tutup yüzünüzü gözenekleri açın gerçekten zamanla siyah nokta kalmaz teşekkürler arkadaşım verdigin bilgi için

sonuc mukemmmell, diziye bakarken yarım saat oldu ama iice ovalaya ovalaya cıkardım sonrada gulsuyu surdum muthis oldu

cok super bsy bu..aninda etkisini gosterdi.maskeyi cikardiktan sonra gulsuyuyla tonikledim arkasindan da nemlendiricimi surdum vee super..siyah noktalarim ciddi dercede azaldi ve cildim yumusacik oldu.herkese tavsiye ederim... :asigim:

merhaba bayanlar,
benim yıllardır cilt temizliğim için kullandığım ve adeta peeling etkisi yapan bir maske tarifi vereceğim..o kadar güzel ve zahmetsiz bir maske ki yapan memnun kalıyor,ayrıca ten rengini de açıyor..özellikle burun ve çenedeki siyah noktaları söküp atıyor..VE TARİF:
1 yumurta akı
2 tatlı kaşığı süt
4 tatlı kaşığı mısır unu

bu karışım katı bir kek kıvamında olacak ve yüzde 20 dk. beklettikten sonra ovalanarak temizlenecek,daha sonra ılık su ile durulayabilirsiniz...ve cildinizdeki duruluğu farkedince inanın şaşıracaksınız..:teytey:

bu maske canim..bu arada bilge cok tesekkurler yaaa yerimseniben

bende akşama uygulayacagım . benim genellikle dudak kenarlarında çıkıyor .inş geçerler bilgi için teş ederim

merhaba bayanlar,
benim yıllardır cilt temizliğim için kullandığım ve adeta peeling etkisi yapan bir maske tarifi vereceğim..o kadar güzel ve zahmetsiz bir maske ki yapan memnun kalıyor,ayrıca ten rengini de açıyor..özellikle burun ve çenedeki siyah noktaları söküp atıyor..VE TARİF:
1 yumurta akı
2 tatlı kaşığı süt
4 tatlı kaşığı mısır unu

bu karışım katı bir kek kıvamında olacak ve yüzde 20 dk. beklettikten sonra ovalanarak temizlenecek,daha sonra ılık su ile durulayabilirsiniz...ve cildinizdeki duruluğu farkedince inanın şaşıracaksınız..:teytey:

s.a bende bu karışımı yaptım ama sadece burnuma ve cene bölqesine yatım qercekten sonuç mükemmel,yüzümün tmamına sürmediim için arttı cnm ben sadce burun ve ceneme sürceğim için bu tarifi nasıl azaltabliirm diceksin yüüznün tamamına niye kullanmıyosn diye,hafta birkez yüzüme yogurt ve karbonat karışımını uyguluyorum, o yüzden:KK43:)

denedım sonucları baya gusell oldu uyumusacık oldu parlaklık geldı sadece burunumda vardı ama butun yuuzme yaptım temızlesın dıe 15 gunde bır uygulsam dıer pııılınq flaan temızleme kremlerıne gerek kalmıcak:icecream:

kızlar bizdede mısır unu yoktu dedimki onun kıvamına benzeyen ne var evde baktım ve irmiği buldum onunla yapıyorum şimdi sırnaşık şey Biraz yaratıcı olalım ama değilmi :teytey:

Bende bu karısıma bnzer bısı kullandım mısır unu + yogurt+lımon acaba bnmkıde ıse yaradamı pek anlayamdm ama :S

X