Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Aslında böyle ev usulü şeyleri denemem uğraşması zor gelir,cilt ürünlerini kullanmayı yeğlerim ama deneyen bi çok kişi etkisini güzel bi biçimde ifade etmiş,merak ettim açıkçası en kısa zamanda bende deniyicem :)

arkadaşlar ben 34 yaşındayım bunu uygulayanlar kaç yaşındasınız yazarmısınız bide benim cildim çok hassas zarar verirmi diye korkuyorum:sm_confused:

benim yaşım 25, cildimde hassastır aslında ama okadar ovalamama rağmen ters bi etki yapmadı (yalnız nemlendirici de sürdüm bende temizleyince)
içinde zararlı bi malzemede yok belki siz ovuşturmak yerine ıslatarak çıkartırsanız tahriş etmez ama o zaman peeling olmuyor noktalara etkili olur mu bilemiyorum..:uhm:

s.a bende bu karışımı yaptım ama sadece burnuma ve cene bölqesine yatım qercekten sonuç mükemmel,yüzümün tmamına sürmediim için arttı cnm ben sadce burun ve ceneme sürceğim için bu tarifi nasıl azaltabliirm diceksin yüüznün tamamına niye kullanmıyosn diye,hafta birkez yüzüme yogurt ve karbonat karışımını uyguluyorum, o yüzden:KK43:)

yogurt + karbonat karısımının ne özelligi var sürüosun arkadasım merak ettim de..

bu sefer kıvamı tutturdum öncesinde buhar banyosu da yaptım bikaç dk inşallah bu sefer daha iyi bi sonuc alırım bekliyorum cok heyecanlandım bak simdi :) cıkardıktan sonra yorumumu yazarım tekrar ..

bende geçen hafta denedım ama fazlageldiii bu ölçülerrr yarıya indirip yapcam ama çok faydasını gördüm teşekurlerr paylaşımlarınızz için:)

arkadaşlar hayatımda ilk kez evime mısır unu hiç almadığım için üzülüyorum, keşke hemen denesem ya, o kadar merak ettim ki..

siyah noktalarda azalma oldumu bılmıorum ama gene parıl parıl oldugum bi gercek :) tşkler tekrar ..;9

ilk sayfadaki tarif edilen maske şahsen bana iyi gelmedi...herkeze aynı etkiyi yapmıyo..benim komşum önermişti yumurta akını lekeler için..denedim bide baktım yüzümdeki tüyleri dahada belirginleştirmiş delirdim valla..sonra papatya suyuyla sararttım ama canım çok sıkıldı öyle olmasına...yanlış anlamayın ben sadece bendeki etkiyi söyledim..birimize iyi gelen diğerimize iyi gelmeyebilir..bunları kullanmadan iyice araştırmak bilen birilerine danışmak lazım..ben makyaj yapmıyorum kozmetik hiç bişi kullanmıyorum..sadece yoğurt ve limon maskesi uyguluyorum yetiyo bana..

ilk sayfadaki tarif edilen maske şahsen bana iyi gelmedi...herkeze aynı etkiyi yapmıyo..benim komşum önermişti yumurta akını lekeler için..denedim bide baktım yüzümdeki tüyleri dahada belirginleştirmiş delirdim valla..sonra papatya suyuyla sararttım ama canım çok sıkıldı öyle olmasına...yanlış anlamayın ben sadece bendeki etkiyi söyledim..birimize iyi gelen diğerimize iyi gelmeyebilir..bunları kullanmadan iyice araştırmak bilen birilerine danışmak lazım..ben makyaj yapmıyorum kozmetik hiç bişi kullanmıyorum..sadece yoğurt ve limon maskesi uyguluyorum yetiyo bana..
ilk defa böyle birşey duydum..herkese aynı güzellik olamayabilyor demek..:sm_confused:

konuyu çok beğendim.. arkalara gitmesini istemiyorum.. hamile olduğum için yüzüme kozmetik süremiyorum.. bu doğal karışım sanırım ters bi etki yapmaz.. bide bepantene şu bildiğimiz bepanten kremmi.. bebiişlerimizin pişik için kullandığı kremmi.. bilgilendirirseniz sevinirim.. şimdiden teşekkürler

konuyu çok beğendim.. arkalara gitmesini istemiyorum.. hamile olduğum için yüzüme kozmetik süremiyorum.. bu doğal karışım sanırım ters bi etki yapmaz.. bide bepantene şu bildiğimiz bepanten kremmi.. bebiişlerimizin pişik için kullandığı kremmi.. bilgilendirirseniz sevinirim.. şimdiden teşekkürler

evet canım ben de hamilelğimde güvenle bu maskeyi yaptım..bepanthene ise bildiğin bepanthene:)ham
lelikte de bu kremi kullanabilirsin zaten..a.s.

yorumlarin cogunu okudum ve herkez bu maskenin ise yaradigini soyluyor.en kisa zamanda bende denemek istiyorum.ama yurtdisinda yasadigim icin misir unu bulabilir miyim onu bilmiyorum.

VALLAben maskeyi 2 haftadır falan kullanıyorum.siyah noktalara hiç faydası olmadı. bırakın geçirmeyi görünümünü hafifletmedi bile. ama çok güzel peeling yapıyor.yumuşacık oluyor insanın yüzü. ben sırg bu yüzden kullanmaya devam ediyorum

2-3 haftadır bende yapıyorum.benimde siyah noktalarımı geçirmedi ama yüzümü pürüzsüz ve yumuşacık yapıyo,yumuşak yapması yönünden memnunum ama siyah nokta için halen aramadayım,

şu siyah noktalar ve geniş gözenekler için asla bir çözüm bulamayacağız anlaşılan. bende bu maskenin işe yarayacağı ümidiyle yapmaya başlayacaktım ama söylediklerinize göre siyah noktalara etki etmiyormuş. ufff yaaa :KK43:((

Arkadaşlar maskeyi yaptıktan sonra gözenekleri sıkılaştırmassak iki günde geri geliyor siyah noktalar malum gözeneklere kir pas doluyor a.s Ben sıkılaştırmak için buz gezdiriyorum yüzümde soğuk sudan daha etkili gözenekleri büzüştürüyor ve kan dolaşımını hızlandırdığı için sivilceler daha çabuk iyileşiyor. Gül suyu ve soda kullananlar da buz kalıplarında onları dondurarak yüzlerine sürebilirler, çok iyi sonuç alacağınıza eminim canlarım yerimseniben

X