Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar ben 34 yaşındayım bunu uygulayanlar kaç yaşındasınız yazarmısınız bide benim cildim çok hassas zarar verirmi diye korkuyorum:sm_confused:
s.a bende bu karışımı yaptım ama sadece burnuma ve cene bölqesine yatım qercekten sonuç mükemmel,yüzümün tmamına sürmediim için arttı cnm ben sadce burun ve ceneme sürceğim için bu tarifi nasıl azaltabliirm diceksin yüüznün tamamına niye kullanmıyosn diye,hafta birkez yüzüme yogurt ve karbonat karışımını uyguluyorum, o yüzden)
ilk defa böyle birşey duydum..herkese aynı güzellik olamayabilyor demek..:sm_confused:ilk sayfadaki tarif edilen maske şahsen bana iyi gelmedi...herkeze aynı etkiyi yapmıyo..benim komşum önermişti yumurta akını lekeler için..denedim bide baktım yüzümdeki tüyleri dahada belirginleştirmiş delirdim valla..sonra papatya suyuyla sararttım ama canım çok sıkıldı öyle olmasına...yanlış anlamayın ben sadece bendeki etkiyi söyledim..birimize iyi gelen diğerimize iyi gelmeyebilir..bunları kullanmadan iyice araştırmak bilen birilerine danışmak lazım..ben makyaj yapmıyorum kozmetik hiç bişi kullanmıyorum..sadece yoğurt ve limon maskesi uyguluyorum yetiyo bana..
konuyu çok beğendim.. arkalara gitmesini istemiyorum.. hamile olduğum için yüzüme kozmetik süremiyorum.. bu doğal karışım sanırım ters bi etki yapmaz.. bide bepantene şu bildiğimiz bepanten kremmi.. bebiişlerimizin pişik için kullandığı kremmi.. bilgilendirirseniz sevinirim.. şimdiden teşekkürler