Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
selam kızlar..ben yokken ne güzel idare etmişsiniz,yeni arkadaşlar kazanmışız:dance:artık bu maskenin faydası anlaşıldı ya ne mutlu bana!!!:nazar:hepinize siyah noktasız ii:hooray: akşamlar
2. kez denedim ve haftalarca yaptığım peelinglerin veremediği sonucu iki kerede verdi ya çok teşekkürler artık bu maskeyi hiç bırakmam ve unutmam :KK70:

az önce bu maskeyi yaptım.siyah noktalarım gitmedi ama yüzüm kıpkırmızı oldu :KK70:)))))

çok fazla ovalamışım sanırm .hamamdan çıkan kadınlar gibiyim.kıpkırmızı ve yanıyor.temen tonikledim . buğday yağı sürdüm.hazır temizlemişken.

bakalım nasıl souçlar verecek.ilk gün için siyah noktalara fayda vermedi.hala oldukları yerde duruyorlar.

karışımın hepsini ben de sürmüyorum 2ya da 3 kullanımlık bence.
kapaklı bir kaba koyup buzdolabında saklamayı öneriyorum?

karışımın hepsini ben de sürmüyorum 2ya da 3 kullanımlık bence.
kapaklı bir kaba koyup buzdolabında saklamayı öneriyorum?

evet doğru ama içinde yumurta akı olduğu için çabuk tüketilmesi lazım,bozulabilir..yani 3-4 günü geçmemeli..a.s.

mrb arkadaşlar şimdi okudum ve bende akşam mutlaka deniycem.Bişey sorucam bu maske yüzümüzde tamamen kuruduktan sonra mı ovalıyoruz yoksa biraz nemli mi olması gerekiyo? birde elimizle mi ovalıycaz yoksa bir havlu yada bezle mi? Şimdiden çok teşekkürler Bilge

[/U]
mrb arkadaşlar şimdi okudum ve bende akşam mutlaka deniycem.Bişey sorucam bu maske yüzümüzde tamamen kuruduktan sonra mı ovalıyoruz yoksa biraz nemli mi olması gerekiyo? birde elimizle mi ovalıycaz yoksa bir havlu yada bezle mi? Şimdiden çok teşekkürler Bilge

biraz nemli olsun,çünkü çok kuruduğu zaman canın yanar,bi de fazla kızarır..elinle ovalayacaksın canım...bide ILIK SU kullan..daha temiz olmasını sağlar...a.s.

dün gece yaptım kızlar

yıkadıktan sonra aslında ben bir fark hissedemedim ne de olsa akşam falan diye iyi gözlemleyemedim ondan sanırım

sabah eşim gördü cildimi ne yaptın sen yüzüne ne dedi bir canlılık var dedi:)

aslında siyah nokta problemim yok ben bunu uzun zamandır peeling yapmadığım için denedim

ama sanırım sürekli uygulamakta fayda var

cildi yumuşattığı doğru

ama açıkçası ben pek fark edemedim peeling etkisini

sadece eşim farketti

ama sürekli uygulamak lazım sanırım yani düzenli

bugün yeniden yapacağım daha sonra da haftada 2 sefer dünzeli olarak uygulamaya devam edeceğim
üst üste iki gün yapma derim ben..istersen yarın bekle..ondan sonraki gün yap..cildin zarar görmesin..çünkü bu bir nemlendirici değil..bir de cildin sorunlu diilse haftada 2 öneririm..:hooray:

üst üste iki gün yapma derim ben..istersen yarın bekle..ondan sonraki gün yap..cildin zarar görmesin..çünkü bu bir nemlendirici değil..bir de cildin sorunlu diilse haftada 2 öneririm..:hooray:

pardon haftada 1 yazacaktım..yanlışlık olmuş...fisfisfis

Aslında böyle bir peeling yaptıktan sonra bir de üstüne gözenekleri, sıkılaştırmak lazım.Bu maske sonrası ne sürsek yüzümüze?

Aslında böyle bir peeling yaptıktan sonra bir de üstüne gözenekleri, sıkılaştırmak lazım.Bu maske sonrası ne sürsek yüzümüze?

yüzünü ılık suyla duruladıktan sonra,soğuk suyla yıka..inan gözenekeleri sıkılaştırmak için en iyisi bu..ben böyle yapıyorum,istersen gülsuyu da sürebilirsin..daha sonra da bepanthene sür..cildin missss gibi parlar:)):teytey:

bende dun akşam yaptım maskeyi yıkayınca yuzum bi gergin oldu siyah noktalarım gitmedi ama gornumu silikleşti bide sonrasında gulsuyu surdum yattım, bugun yyumusacık kadife gibi yuzum vede parıl parıl aydınlık yani :) haftada 2 kere denemeyi dusunuyorum 1 kez yapınca bile surata bi aydınlık gelio

ayyy kızlar yaa bnımde başım bu siyah noktalrla dertte ınanın okadr sewndımkı bu başlığı görunce hemen annemı aradım malzemelr varmış mutlaka yapacağım ınanın denemediğim bişey kalmadı kozmtık ürünler tuzlu su buhar banyosu soda yğut ama yok banamısn demedı ama bu karışımdan hç kımse ters tepkı almamış umarım bnmde işime yarar burnum vede çenem siyah noktalarla dolu bu akşam uygulayıp sonçları szlere yazacağm kızlar bişi daha sorcağım burda bualamdım ama göz altndakı yağ bezelerıne bi çağre bulan varmı kçük kçük göz altmda varda çok teşekkur ederım

yüzünü ılık suyla duruladıktan sonra,soğuk suyla yıka..inan gözenekeleri sıkılaştırmak için en iyisi bu..ben böyle yapıyorum,istersen gülsuyu da sürebilirsin..daha sonra da bepanthene sür..cildin missss gibi parlar:)):teytey:

çok sağol cnm mısır unum yokmuuş yarın alıp denicem sonuçları yazarımm

kızlar sürdüm şu an yüzümde gerılıo resmen yüzüm en çokta burun ve çene bölgeme sürdüm çnkı sıyah noktalrım orda çok daha fazla umarım işe yarar sonçları yazacağm kendımı böle bı garıp hıssedıorm çinlıler gbıı gözlerım bıle gerılıo:) Teytey

kızlar yaptım sonç süper kii benım sıyah noktalarım okadr arszkı anlatamam sıze ama %90 ı gttı yuzum beyazladı süper oldu şu an annem sırada onada yaptk onunda sıyah noktaları var bakalım sonç onda nasıl olacak bn çok memnn kaldım tekrar teşekkurler süper bişi yüzüm bıde yumuşack oldu kızlar bıdahakı yapışıma bişi kamaz sanırom ılk deneyemım bn çok memnun kaldım darısı arkadaşlara bu arada annem 50 yaşnda:) ama guzelliğin yaşı yk

bende yaptım hakıkaten cok yumuşak oldu cıldım ..ve beyazladı.....annemede yaptık..1 saattır anneme bakıp duruyom kadına nazar değdırcem..cıldı acaıp deıştı..zaten guzel kadındır annem şimdi yuzu ipek gıbı oldu

X