Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
kızlar bana yaramadı bu ya bende bi gariplik var snaırım herkes memlun bi ben yaramadı diom:uhm:

ben hayatmda bu kdr guzel bişyi denemedım yaaa super bşy bu:teytey::teytey: yuzum bebek gbi oldu böle dokundukça dokunasım gelıo hrkaaa cok tşşkrler arkdşmŞenizŞeniz

arkadaşlar az önce denedim maskeyi, üzerine de güzel bir duş aldım, gözlerime inanamadım, siyah noktalara çok iyi geliyor..

bende deneyecegim simdi.sonucu yazarım kızlar.ins bir faydası olur.

maskeyi yaptım su an yüzümde ins bir faydası olur

bu konunun gerilerde kalmasını istemiyorum.kızlar bu maske gerçekten çok güzel burda okuduğumdan beri kullanıyorum gerçekten harika bir maske yüzüm yumuşacık oluyor siyah noktalara çok iyi geliyor.bu maskeyi yapınca yüzümü okadar pürüzsüz hissediyorumki anlatamam.deneyin farkı göreceksiniz

Neymiş ki bu böyle ya çok övmüşsünüz ben de denicem hemen :1rolleyes:

valla kızlar şu an suratıma sürdüm bekliorum akalım yazıcam size sonucu umarım iyi gelir siyah noktalara yalız ben aşırı beyaz tenliyim ve en ufak bir şeyde kızarıyorum umarım suratımı kızartmaz.

önelikle bilgeyeçok teşekkür ediyorum..bir az önce yazmışım ben süt beyazıyım ve hassas cilde sahibim eğer benm gib olp yapalar 1-2 saat dışarı çımayı çıkarsınlar akıllarından şu anda domates gibiyim çnkü.ama sonuç?süper spersüper ötesi kırmızı ama süepr yumuşak be siyah noktalrın %90 gitti teşekkürler bilgea.s.

Bende bikaç kez denedim gerçekten yüzü pürüzsüz yapıyor ama her defasında yüzüm kıpkırmızı olup yanıyor ya

valla kızlar şu an suratıma sürdüm bekliorum akalım yazıcam size sonucu umarım iyi gelir siyah noktalara yalız ben aşırı beyaz tenliyim ve en ufak bir şeyde kızarıyorum umarım suratımı kızartmaz.

bende beyaz tenliyim aşırı hassas bir tenim var ama bende hiç kızarıklık yapmadı nedense.10 günde bir dewamlı yapıyorum ben bu maskeyi çok iyi geliyor bana kızlar

ben de kullandım dün! ama kıvamını bitürlü tutturamadım o yüzden yazılandan çok daha fazla un koymak zorunda kaldım.. :eek: ama etkisi süper oldu siyah noktalarım baya azaldı ve pürüzsüzleştirdi cildimi.. tek bişey var o da çok kızarttı gerçekten.. bu maskeyi en iyisi gece uygulayın derim ben sabaha kadar bişey kalmaz a.s.

bende yaptım bu maskeyi ama kıvamı tutturamadım galiba bi türlü önce çok sıvı geldi sonra içine biraz daha mısır unu koydum buseferde koyu oldu galiba yani,böle yüzüme sürmeye çalıştığım zaman parmağımı kaldırdığımda karışımda parmağımla birlikte kalktı buyüzdende kalın sürdüm biraz heralde 20 dakika sonra hala nemliydi kurumamıştı sonrada çıkarırken hiç kızarmadı çok kolay çıktı,heralde daha sıvı yapıp daha ince sürmem lazım ama buseferde tenim görünüyo sürünce sanki tam kapamıyo yüzümü gibi oluyo böle benek benek kalıyo offf anlatamadım yaa peki sizin nasıl oluyo sürünce arkadaşlar?

ben tarifteki gibi yapıyorum ama çok koyu olmamasına dikkat ediyorum ozaman sürülmesi çok zor oluyo yüze ve çabuk kurumuyor.hatta cildim yağlı olduğu için tarifi biraz değiştirip süt yerine yoğurt kullandım öyle yaptım birkaç kez 1-2 damla da limon suyu koydum içine.ama cildim hassas olmasına rağmen bende hiç kızarıklık yapmıyor bu maske nedense

X