Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
hayır canım kurutmaz,yumurta akı cildi gerer,benim cildim de karma,ama için rahat olsun, maskenin için bi iki damla zeytinyağı damlatabilirsin:a.s:
Maskeyi ekleyen arkadaşa teşekkürler.
Ben Mısırununu ılık suda karıştırıp yüzüme uyguluyordum o da iyi gibi.
Yalnız benim cildim karma, cildimi aşırı kurutmaz değil mi bu?
Sen yağlı ciltlere iyi değişsin bir de, yumurta cildi çok kurutuyor ya sorayım dedim...

birsey sorcam baska bir yerde ben bunu sadece yogurt ve mısır unuyla yapıldıgını okumustum.. sut cildi yaglandırırmı benim cildim zaten yaglı..birde haftad kac kere yapılıyor

Son düzenleyen: Moderatör:
arkadaşlar benimde burun bölgemde çok yoğun siyah noktalar var aklıma birşey takıldı cilt rengini açıyor derken ne demek isteniyor? sadece burun bölgeme sürsem olmazmı?

birde bunu kullandıktan sonra gözenek sıkılaştırıcı ürünler kullanmamız gerekir mi

bunca olumlu yorumu okuduktan sonra bi hevesle 2 kere yaptım ama hala duruyolar ve delik delik burnumun üstü :gitme: ve ben bu duruma deli oluyorum..

Çok teşekkürler, bayramdan önce denemek istedim ve sonuç cidden şaşırtıcı... Sanırım devam edeceğim :)

şu anda yaptım bakalım inşallah iyi olur hamilelikte daha çok oluştu siyah noktaaaa sinir oluyommm bende inşallah geçer

maske yuzumde beklıorm.içinde yumurta oldugu ıcın toparlayıcı we sıkılastırıcıdır hem.sonucu bıldırıcem

okudum hemen şimdi yaptım beklemedeyim. burnumun üzerinde ki karanoktalardan çok yakınırım hep. :) ama aklıma gelmedi değil.. delik delik kalacak ne sıkılaştıracak peki?

ve bu karışım çook oluyor, kalanını saklayıp daha sonra kullansak olur mu?

eveeett 20dk sonra ki yorumum . orta derece bi temizleme oldu. delikler olmadı. hassas bi cildim var belki ondan bilemiyorum ama dediğim gibi orta dereceli bi temizleme oldu. :1closedeyes:

hayır tabii ki,hergün yapmak cildi yıpratır,siyah noktaların azlık ya da çokluğuna göre ilk başlarda haftada bir ya da iki kez,daha sonraları iki haftada bire indirin..

bi de takrar şunu belirtmek istiyorum.bazı arkadaşlar karışımın arttığını yazmış,artanı na ellerinize sürün ve 15 dk. bekleyin ve yine ovalayarak yıkayın,yumuşacık ve bembeyaz elleriniz olucakopuyorumnanaktan
peki bunu hergün mü yapıcaz???

Ben başka bir yöntem daha ookumuştum.Hint yağı ve zeytinyağını karıştır eş ölçüelerde.2o dak boyucna yüzüne masaj yap.Çıkıyolar filan diyolardı.yaptım ama hiç bir işe yaramadı.yine de bunu denicem.ama bi mesele var.Ya ben zaten beyaz tenliyim.Ya hortlak gibi olursam neolcak yaw

Ben başka bir yöntem daha ookumuştum.Hint yağı ve zeytinyağını karıştır eş ölçüelerde.2o dak boyucna yüzüne masaj yap.Çıkıyolar filan diyolardı.yaptım ama hiç bir işe yaramadı.yine de bunu denicem.ama bi mesele var.Ya ben zaten beyaz tenliyim.Ya hortlak gibi olursam neolcak yaw

ben de beyaz tenliyim. hatta görenin neden bukadar beyazsın diyeceği kadar. ama bişey olmuyor korkma ben denedim. kaydirigubbakcemile3

bilmiyorum belki bu yuzden pek etkili olmadı bende. hatta dikkatimi çekti o maskeden sonra burnum yağlı oldu sanki. :1ninca:

bu dediqiniz tarif iyi geliyor mu peki _? çıkmısını enqelliyor mu _? benim çok var rahatsız oluyorum Clean & Clear Siyah Nokta Temizleyicisi kullandım su buharı yaptım ama neyle sıkcaqımı bilemedim siyah noktaları siz neyle sıkıyorsunuz siyah noktaları _? çok sordum kusura bakmayın :)

çıkmasını engellemez hiç bir şey tahminimce. :) bide şu var arkadaşımız kendine iyi geldi diye paylaşmış herkesle ve birçok arkadaşa da iyi gelmiş. fakat bende aksi tesir oldu. :çok üzgünüm:

sadece burnuma uyguladım tek kara nokta orada var diye. bugüne kadar kuruyup kabuklanan burnum yağlandı. hem de farkedilecek kadar bi yağlanma. benim cildim beyaz ve hassastır. karma ciltti ki kuruya daha yakındı. yağlanma bilmezdim önceden. cilt tipimi ve bana olan etkisini yazdım ki benle aynı cilde sahip olanlar riske atmasınlar ciltlerini diye. bi denedemeden nolur demeyin, tek bir denemeyle olan oldu banada. :1ninca:

X