Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bu kadaaaar kişinin derdine derman olduysa mutlaka etkili bişeydir,ben de denicem en kısa sürede,teşekkürler hihoyyyt

hayır canım,buzdolabında saklamanı tavsiye etmiyorum,belki bi iki gün en fazla...artanı ellerine sür,yumuşacık yapıyor,ben öyle yapıyorum..ayrıca çok güzel bi el maskesi de...alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
peki bunu buz dolabında saklayabilirimiyiz acbaa çok arttıda

yaw merak ettim .normalde sorunlu değilim ama 2 aydır ciltdim bunalım geçiriyorr bu akşam kankam gelecek onada kendime de yapayım bakalım nasıl olacak paylaşım için teşekkürler bilge zemuszemus

denedim ama hiç fark görmedim ovalarken azıcık acıyo ama belki ilk denemem olduğu içindir bir kaçkez daha mı denesem acaba fisfisfis

Bunca yorumun üzerine şart oldu denemek birde ben deneyeyim bakalım :)

akşam denedim bende öyle çok fazla siyah nokta yoktu olanlara da pek etkisi olmadı buda benim cildime zarar veririm korkusuyla çok fazla ovalamamdan kaynaklanmış olabilir çünki ovmadan direk ılık suyla yıkadım ama cilde nem kazandırdığı ve temizlediği doğru

ben yaptım şuan bekliyorum birazdan yüzümü yıkıcam ozaman söylerim fikrimi:)

ben de sonuc gayet olumlu,tuttum bu işi:)
acaba haftada bi yapsak yeterli olur mu?
warmıdır bi ölçüsü??

maske tarifini veren arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim. alkisalkisalkis gerçekten de cildi pürüzsüz yapıyor. ama benim sorunum şu oldu, çok aşırı yağlı bir cildim olmamasına rağmen bu maskeyi yaptıktan sonra cildim yağlandı sanki.. :uhm: bunun için bir önerisi olan var mı??

canım bu maske cildi yağlandırmaz,tersine yağ varsa alır,cildine nem verdiği için sana yağlı gibi gelmiştir,çünkü maskeden sonra elini sürdüğün zaman cildinde kayıyor...:hulya:
maske tarifini veren arkadaşa teşekkürü bir borç bilirim. alkisalkisalkis gerçekten de cildi pürüzsüz yapıyor. ama benim sorunum şu oldu, çok aşırı yağlı bir cildim olmamasına rağmen bu maskeyi yaptıktan sonra cildim yağlandı sanki.. :uhm: bunun için bir önerisi olan var mı??

canım bu maske cildi yağlandırmaz,tersine yağ varsa alır,cildine nem verdiği için sana yağlı gibi gelmiştir,çünkü maskeden sonra elini sürdüğün zaman cildinde kayıyor...:hulya:

bilge tekrar teşekkür ederim tarif için. opuyorumnanaktan ben tam dikkatli okumamışım sen yağlı ciltler için içine biraz da limon damlatın demişsin. bir de öyle deniycem,belki o daha da iyi gelir. ama dediğin doğru tabi, cilt pürzsüz olunca alışamıyor insan bir süre :1rolleyes:

afiyetle kullan,evet içine limon sıkabilirsin,artanını da ellerine sür,yumuşacık ve pürüzsüz ellerin olur..bi de böyle dene...yerimsenibenyerimseniben
bilge tekrar teşekkür ederim tarif için. opuyorumnanaktan ben tam dikkatli okumamışım sen yağlı ciltler için içine biraz da limon damlatın demişsin. bir de öyle deniycem,belki o daha da iyi gelir. ama dediğin doğru tabi, cilt pürzsüz olunca alışamıyor insan bir süre :1rolleyes:

dün gece denedim ama sanırım mısır unu fazla kaçtı CADIARZU yapışmadı yüzüme. kurumadı on saat. en son fazlalıkları aldım. biraz daha bekledim. kuruyunca sürte sürte çıkarıp yıkadım ama siyah noktolar hala yerinde gibi geldi.benneyaptımki

dün gece denedim ama sanırım mısır unu fazla kaçtı CADIARZU yapışmadı yüzüme. kurumadı on saat. en son fazlalıkları aldım. biraz daha bekledim. kuruyunca sürte sürte çıkarıp yıkadım ama siyah noktolar hala yerinde gibi geldi.benneyaptımki

Maskeyi ekleyen arkadaşa teşekkürler.
Ben Mısırununu ılık suda karıştırıp yüzüme uyguluyordum o da iyi gibi.
Yalnız benim cildim karma, cildimi aşırı kurutmaz değil mi bu?
Sen yağlı ciltlere iyi değişsin bir de, yumurta cildi çok kurutuyor ya sorayım dedim...

yaa siyah noktalar gittikten sonra delik kalmıyormu? bende genelde hep delik kalıyorrr.

X