- 6 Ağustos 2008
- 190
- 6
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yardım edin neolur sizden yorum bekliorum ona göre çıkıp mısır unu alıcam
lütfeeeeeeeeen
canım buhar banyosu gayet ii gelio yap bence bende yapcam biarzdan :lepi:
ben genelde önce buhar banyosu yapıorum ondan sonra uygulacğm şeyi uyguluyorm.ama buhar banyosu yapmann mantığı gözenekleri açmak oldğndan buhar banyosundan sonra gözenekleri sıkılaştırıcı bi tonik uygulamak yada ev yapımı bişiler uygulamak(mesela ben yüzümü elma sirkesiyle siliorumm) önemli... zemuszemus
çıkmasını engellemez hiç bir şey tahminimce. :) bide şu var arkadaşımız kendine iyi geldi diye paylaşmış herkesle ve birçok arkadaşa da iyi gelmiş. fakat bende aksi tesir oldu. :çok üzgünüm:
sadece burnuma uyguladım tek kara nokta orada var diye. bugüne kadar kuruyup kabuklanan burnum yağlandı. hem de farkedilecek kadar bi yağlanma. benim cildim beyaz ve hassastır. karma ciltti ki kuruya daha yakındı. yağlanma bilmezdim önceden. cilt tipimi ve bana olan etkisini yazdım ki benle aynı cilde sahip olanlar riske atmasınlar ciltlerini diye. bi denedemeden nolur demeyin, tek bir denemeyle olan oldu banada. :1ninca: