Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
Bütün yorumlari tek tek okudum.. Tam 49 sayfa :1shok: Baya bi zamanimida aldi yaniii...
Ama denicem insallah... Cogu begenmis.. Memnun kalmis... Insallah faydasi olur...

Son düzenleme:
Üf :KK43: Evde misir unu var saniyodum.... Meger misir unu degil.. Baska biseymis..:umursamaz:

Neyse.. Alirim en kisa zamanda.. :gitme:

cok tsk ederım yazan arkadasma askıma da uyguladım kendımede sonus harıkaaa

Yaaa aarkadaslar... Dün denedim.. Cok degisik birsey oldu yaa... Misir unu diye ben baska biseymi kullandim acaba..

bepanthene kremin hangisini yüzünüzü nemlendirmek için kullanyorsunuz benim cildim kuru ve güvenilir bi krem kullanmak istiyorum bu kremin ismini çok duydum kullanan varmı?

ben denedim hakkaten pamuk gibi oldu yüzüm
ama direk siyah noktalar gitedi zamanla geçecek sanırım

kızlar ben bu maskeyi yaptım memun kaldım ama daha önce yumurta beyazı ve şekerli maske yapıştım o daha iyiydi bence çevremdekiler yüzüne nur doğmuş sanki dediler :)

arkadaşlar brazilya kili diye bir ürün buldum internetten yaklaşık 2 ay önce, fiyatı 5 tl idi. ucuz olduğundan pek ciddiye almamıştım ama kullanmaya başladığım ilk günden cildim canlandı ve resmen hava aldığını hissettim. 2 aydır kullanıyorum ve yüzümdeki sivilce izleri tamamen kayboldu. O kadar doktora gittim ama bir türlü bu izleri geçirmeyi başaramamıştık. Ama bu kil gerçektende mucize, kendime güvenimi tekrar kazandım, rahatça dışarı çıkabiliyorum. Cilt sorunu olan tüm arkadaşlarıma gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Herkese pürüzsüz ciltler dilerim.

bepanthene kremin hangisini yüzünüzü nemlendirmek için kullanyorsunuz benim cildim kuru ve güvenilir bi krem kullanmak istiyorum bu kremin ismini çok duydum kullanan varmı?

kuzenim kullanıyo gerçekten çok memnun ve yüzündeki değişiklik herkes tarafından fark ediliyo onun kullandığı bephantene plus antibakteriylmiş..ayrıca mısır unlu maskeyi yaptım cildim yumuşadı ama burnmdaki siyah noktalar gitmedi oda zamnla olucak sanırım.paylaşım için teşkkrler

kızlar maskeden sonra bepanthene nin kremini sürün...devamlı kullanmayın,doktorum bana tüylenme yapar dedi...şutarafagitti
kuzenim kullanıyo gerçekten çok memnun ve yüzündeki değişiklik herkes tarafından fark ediliyo onun kullandığı bephantene plus antibakteriylmiş..ayrıca mısır unlu maskeyi yaptım cildim yumuşadı ama burnmdaki siyah noktalar gitmedi oda zamnla olucak sanırım.paylaşım için teşkkrler

rica ederim,düzenli kullanmada daha ii sonuç alırsın..
yıkadım arkadaşlar sonuç bende harika
burnumdaki siyah noktaları ilk yapışımda söktü inanamıyorum
kaşlarımın arasındaki küçük sivilceler de biraz sönmüş ordaki siyah noktalar da gitmiş
paylaşım için arkadaşa sonsuz teşekkürler
a.s.

canım işe yaramasına sevindim....
bilge85 çok tesekkür ederim a.s. ben bu tarifi 2 aydır uyguluyorum o kadar faydasını gördüm ki bunu yapmadan önce yumurta akı & seker maskesini yapıyorum bundan önce sonra da bu maskeyi yapıyorum.
domates maskesi bende cok tahriş yapmıstı bu maske cildi yakmıyorda.

rica ederim,deneyin hata yapmazsınız:)
arkadaslar maskemi yaptım ve cooook memnun kaldım umudum yoktu ama gercektende gözle derecede görülür siyah noltalar gitti bakalım etkisi ne kadar sürecek...konu sahibesini coook tesekkürleropuyorumnanaktan

canım denediğin için saol,boşuna bu tarifi buraya yazmadım...benim nerdeyse 10 yıllık vazgeçemediğim maskem...cildi de anında beyazlatıyor...:içelim:
Bilge_85 önerisini denedim sırf yorumumu yazayım diyede üye oldum kızlar sabırla haftada bir yapıldığı takdirde süper bi maskeyerimsenibenteşekkürlerrralkisalkisalkis

bende mısırunu limon kabuğu ve yoğurtla yapıyrm çok ii geliyo siyah noktalara deneyin sonuçta doğal şeyler bunlar kremlerden bin kat daha ii olduğu kesin

kesinlikle katılıyorum,krem sürüp,sonuç almak için günlerce beklemektense,evde olan malzemelerle nerdeyse hemen alınıyor..sonuçta kremlerin içinde çok fazla kimyasal maddeler var,bir yeri onarırken ,başka yeri zamanla mahvediyor..sizce neden artık bu kadar cilt sorunu var??
bende mısırunu limon kabuğu ve yoğurtla yapıyrm çok ii geliyo siyah noktalara deneyin sonuçta doğal şeyler bunlar kremlerden bin kat daha ii olduğu kesin

X