Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bepanthene kremin hangisini yüzünüzü nemlendirmek için kullanyorsunuz benim cildim kuru ve güvenilir bi krem kullanmak istiyorum bu kremin ismini çok duydum kullanan varmı?
kuzenim kullanıyo gerçekten çok memnun ve yüzündeki değişiklik herkes tarafından fark ediliyo onun kullandığı bephantene plus antibakteriylmiş..ayrıca mısır unlu maskeyi yaptım cildim yumuşadı ama burnmdaki siyah noktalar gitmedi oda zamnla olucak sanırım.paylaşım için teşkkrler
yıkadım arkadaşlar sonuç bende harika
burnumdaki siyah noktaları ilk yapışımda söktü inanamıyorum
kaşlarımın arasındaki küçük sivilceler de biraz sönmüş ordaki siyah noktalar da gitmiş
paylaşım için arkadaşa sonsuz teşekkürler
a.s.
bilge85 çok tesekkür ederim a.s. ben bu tarifi 2 aydır uyguluyorum o kadar faydasını gördüm ki bunu yapmadan önce yumurta akı & seker maskesini yapıyorum bundan önce sonra da bu maskeyi yapıyorum.
domates maskesi bende cok tahriş yapmıstı bu maske cildi yakmıyorda.
arkadaslar maskemi yaptım ve cooook memnun kaldım umudum yoktu ama gercektende gözle derecede görülür siyah noltalar gitti bakalım etkisi ne kadar sürecek...konu sahibesini coook tesekkürleropuyorumnanaktan
Bilge_85 önerisini denedim sırf yorumumu yazayım diyede üye oldum kızlar sabırla haftada bir yapıldığı takdirde süper bi maskeyerimsenibenteşekkürlerrralkisalkisalkis
bende mısırunu limon kabuğu ve yoğurtla yapıyrm çok ii geliyo siyah noktalara deneyin sonuçta doğal şeyler bunlar kremlerden bin kat daha ii olduğu kesin
Mutlaka deneyip sonucu yazacagım