Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
bende yaptım şimcik yüzümde 5 dk var yıkamaya acayyip bi kaşıntı oluştu çok kaşınıo ve gerildi inş. guzel sonuç alırım kaydirigubbakcemile3

bilgecimm bu ne süper bir maskedir ya bayıldım kaydirigubbakcemile2
siyah noktam yeni yeni çıkmaya başlamıştı baya etkili oldu üstelik yumuşacık :kedi:
teşekkür ediyorum şekerim öpüyorum olumunekankayizsmile

ben de yapıorum şuan yüzümde ben yarım ölçü yaptım fazla gelir die ve cildim yağlı die içine süt yerine su koydum..

teşeşkür ediorum :)

evet arkadaşlar sonucumu yazıyımm

ova ova çıkardımm...

biraz daha bekleseydim daha ii olurdu aslında

burnum yarı yarıya temizlendi cildim durulaştı

çenemdekilerse çok inatçı onlar fazla temizlenmio çok sert bide ordaki siyah noktalar...

çok teşekkür ederim paylaşan arkadaşımaa :)))

bide yumuşak oldu baya onu demeyi unuttum :))

biraz sorunlu bi cildim var ve bu ii geldi bana..artık yapıcam

bugün arkadaşıma da yaptık ve sonuç gözle görülür derecede farklılaştı en belirgin şey de cilt renginin açılmasıydı

Kizlar ben de denedim hatta sevgilisime de zorla yaptim :KK70: Cook ise yaradi, direk cildi temizliyor. Yazilar icin ellerinize saglik olumunekankayizsmile

Ama yuzum ekstradan sivilcelendi ama bunlari kotuye yormuyorum, cunku oncesinde buhar banyosu yaptim, siyah noktlarimi sktim. Sonra da maskeyi yaptim. Butun bunlar, zaten cilt altinda olan yagin da disari atilmasini saglamistir diye dusunuyorum. Bu arada gul suyu da baya ise yariyormus.

Simdi dort tane dogal sabun aldim. Limon, kukurt, kil ve biberiye. Deneyimlerimi yaziyor olacagim.

Ya... cok sivilcelendi cildim. Ya bebak ile silmeye basladigim icin ya da bu maskenin etkisiyle... puff

ya böyle sıyah nokta egıl de kucuk kucuk kum tanesi gbı noktalar var burnumda elimle dokundugumda burnum puruzsuz ama guneste yada yaklasarak bakınca bellı oluyo.içinde yag mı var acaba???:S buna ıyı gelır mı denesem?:sm_confused:

öyle ahım şahım bir etkisi yok siyah noktalara. cildi güzelleştiriyor, yumuşatıyor. siyah noktalara etkisi geçici.

dün yapim dedimbilmiyorumkismile
sadece burnuma yapcaktım yanaklarımla problemim olmadığı için
onun için mısır ununu az koydum ve salak kafam kabı küçük aldığım için her tarafa döktüm
yumurta bulaştı her yereeyvahedigeldismile
temizleyene kadar canım çıktı sinirlendim yapmadım ben de:sinifsinif:
ama bugün yeni bir deneme için hazırlanıyorumdelikafadulden

ben denedim evet cilde kadifemsilik ve güzel bi görüntü veriyor benim siyah nokta ve komedonlarla başım dertte ne yapsam hangi dr. gitsem fayda etmedi gene çıkıyorlar bu maske sonuçta içindeki yağı boşaltmıyorki evet peeling etkisi var ama içeride duran yağ gene duruyor offf ... paylaşımınız için teşekkürler genede arada sırada yapıcam çünkü cildi gerçekten ölü hücrelerden arındıryor.

bu karışım gerçekten mucize gibi ....ilk sürdüm burnumda hafif kızarıklık oluştu diğer gün ise sonuç harikaydı burnuma ellediğimde pürüzsüz bir katman siyah nokta yok ....en güzeliyse cilt rengim açıldı ama öyle yapay bi renk değil çok güzel oldum çooook...herkes de soruyor cildin çok güzel görünüyor ne yaptın yüzüne yani düşünün ki benim kazma sevgilim bile farkettiyse var bi mucize etkisi:KK3:...2 hafta geçti hala yumuşacık bugünlerde tekrarlayayım iltifatları azaltmaya gelmez bu karışımla alıştım iltifatları.neyse çok çok teşekkürler canım paylaşım içinopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ne zamandır bakmıyordum buraya...deneyip memnun kalanların teşekkürlerine karşılık,bu topiği tekrar güncellemeyi bir borç bilirim,he he!!:KK16::KK16:

kizlar YARDIM :KK43:

benim burnu$umda siyah noktalar var..

onlari yok etmek icin ne yapabilirim?

yüzümü hep sabunla yikarim..

clean&celar kullaniyorum ama arada bir..

ve yüz kremi kullaniyorum..

ama su siyah noktalara karsi ne yapabiliriiim? :KK43:

X