Sivilceli Ciltler Siyah noktalara en iyi gelen Mısır unlu maskenin tarifi burda

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
ya bu arada arkadaşlar benim maskem yüzümde inanılmaz kuruyo ovalayarak çıkarırken çok acıyo kek gibi değil de resmen yapışıyo derime, yüz kaslarımı oynatamıyorum bile başka maskeler yapanlar bilirler. sizin de böyle mi ??

kızlar siyah nokta ve sivilceler için haccer doğal nemlendirici bakım kremini kullanabilirsiniz;gerçekten güzel bir krem ben kullanıyorum memnun kalırsınız sengözlerimebaksanab

bu haccer krem eczaneden mı alınıyor canımmm

bikaç seferdir saçım için turplu su ve yumurta deniyodum yumurtanın akını atıyodum birden bu maskeyi gördüm dedimm her nseferindede akını buna kullanırsam hem işe yarar hemde atılmazzz kaydirigubbakcemile3 denedim vee şimdi sonucu bekliyommm

bikaç seferdir saçım için turplu su ve yumurta deniyodum yumurtanın akını atıyodum birden bu maskeyi gördüm dedimm her nseferindede akını buna kullanırsam hem işe yarar hemde atılmazzz kaydirigubbakcemile3 denedim vee şimdi sonucu bekliyommm

aynen turplu sudan kalan yumurta akıyla yaptım. a.s kil maskesi yapıyordum zaten bir de bunu deneyelim dedim. fisfisfis yumuşacık şuan yüzüm. ama siyah noktalara pek etki etmedi. düzenli yapmayı düşünüyorum bakalım... yerimseniben

teşekkürler tarif için... :enbuyukkk:

aynen turplu sudan kalan yumurta akıyla yaptım. a.s kil maskesi yapıyordum zaten bir de bunu deneyelim dedim. fisfisfis yumuşacık şuan yüzüm. ama siyah noktalara pek etki etmedi. düzenli yapmayı düşünüyorum bakalım... yerimseniben

teşekkürler tarif için... :enbuyukkk:

hehe valla kızlar aynı şeyi ben de düşündüm ama bir arada denk gelmedi :-) ya ben soru sordum ama cevap gelmedi sizin maskeleriniz de çok kuru oluyor mu yüzünüzde?

hehe valla kızlar aynı şeyi ben de düşündüm ama bir arada denk gelmedi :-) ya ben soru sordum ama cevap gelmedi sizin maskeleriniz de çok kuru oluyor mu yüzünüzde?

ben 20 dk. fazla beklettim önce pek kurumadı sonra bir kurudu aman Allah... :eek:
ovalayarak çıkarttım kurumuş yerleri siyah noktaların olduğu yerler o kadar kurumamıştı belki ondan etkisi olmamıştır. a.s.

benimki çok sıvıydı bu yüzden çok ince bi tabaka sürmüştüm ondan öyle oldu sanırım :)

şimdi kapıcı geldi tamda bunu okurken hemen mısır unu aldırdım
hemen denicem ve görüşlerimle geri dönücem =)
benimde burnumda siyah noktalar var bakalım ne yapıcak

kesinlikle harika bişey
cilteki kiri alıp götürüo
bundan sora peelingim budur
üstüne birde yumuşacık oldum =)

kesinlikle harika bişey
cilteki kiri alıp götürüo
bundan sora peelingim budur
üstüne birde yumuşacık oldum =)

oh ne güzel maşaallah!!sakın bırakma,düzenli kullanmaya devam et,daha ii sonuçlar alacaksın inş.a.sa.sa.s

Bu maske ilk kullanımda etkisini gösteriyor mu? ben de siyah noktalarımdan ve sivilcelerimden çok şikayetçiyim bu bende artık bir takıntı haline gelmeye başladı bunu denicem umarım iyi gelir:Saruboceq:

bende yapıyorum bunu ama mısır unu ve yoğurt kullanıyorum ben ve çok memnunumm saol canım paylaşımın içinn bunuda denerimmkaydirigubbakcemile3

çok teşekkr ederz bunu önerdiğinz için bnde yapıorum we çok memnunum annişimde bnden gördü o da yapıo çok iyi geldi cildime :enbuyukkk:

arkadaşlar bi sorum olcak mısır unu maske bu renk açıcı olması kafamı karıştırdı:S

neden kafan karıştı,anlamadım tam olarak ama şunu yazim,mısır unu tek başına renk açmıyor zaten,maskede sadece mısır unu yok,sadece adı öyle...dikkat edersen süt,limon ve yumurta da var...zaten limon ve sütün leke açıcı özelliği var..devamlı kullanmada lekeler kayboluyor...bi dene derim...cildin hiç olmadığı kadar yumuşak olacak...çünkü üst derin maskeyi soyarken gidiyor ve alttaki taze deri çıkıyor...burdan yine sesleniyorum:boşuna güzellik uzmanlarına peeling için para vermeyin!!!

bende denicem inş. iyi gelir onları gormek gercekten cok sıkıntı verici :KK43:(

arkadaşlar buray yazıldımı bilemiyorumyani bütün yazıları okuyamadım ama siyah noktalara karbonatla peeling yapmakta çok iyi geliyo.benim burnumda var ben yaptım inanılmaz şekilde gitmişti siyah noktalar..bu tavsiyede benden..yerimseniben

ayrıca ten rengini de açıyor) demişsinya ordaki renk açmadaki kasıt sanırsam lekelerden bahsetmişsin anlamamıştım ama şimdi denemek istiyorum inşallah ii olur bide bunu deneyelim saoll

yarencim,evet lekelerin rengini açıyor,bununla birlikte (zaten yapınca görceksin)cildini de beyazlatıyor...a.sa.sa.s

arkadaşlar buray yazıldımı bilemiyorumyani bütün yazıları okuyamadım ama siyah noktalara karbonatla peeling yapmakta çok iyi geliyo.benim burnumda var ben yaptım inanılmaz şekilde gitmişti siyah noktalar..bu tavsiyede benden..yerimseniben

evet karbonat siyah noktalara ii geliyor,ama uygulamadan önce,yüzünüzün küçük bir bölümünde deneyin,tahriş edebilirsiniz...çünkü her cilde ii gelmiyor,özellikle hassas ve beyaz cildi olanlara kesinlikle tavsiye etmem!!:kahve:

X