- 17 Temmuz 2008
- 526
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
maskenin tarifini veren arkadaş yıllardır yapıyormuş tüylenme olsaydı yapmazdı herhalde. sanmıyorum yüzde tüy yapacağını emin ol şu yüzümüze sürdüğümüz nemlendiriciler daha çok tüy yapıyor el içinde geçerli her neyse. bende 10 dk önce yaptım şuanda yüzümde ama benimki çok aktı yaa su damladı çenemden burnumdan suluda olmadı ama anlayamadım şimdi kuruyo yavaş yavaş. söylediğiniz gibi yaptım limon biraz sulandırdı sanırım iki tatlı kaşığı daha mısır unu koydum yinede suyu aktı. benim ki şey gibi oldu yaa yosun maskeleri olur yaa plastik maske gibi yüzden soyulurak çıkan onların kıvamında şuanda ama geriliyo yüzüm gülemiorum :))
ben dün tekrar yaptım mısır ununu azkoymuşum yaa 4 kaşık olduğunu biliyorum ama 2 kaşık koydum herhalde. yüzümü çok kaşındırdı ama bide kızardı acaba yumurta alerji yapar mı yoksa böyle normal mi ??
ben de bu maskenin biraz değişiğini yapıyorum ve kurtuldum siyah noktalardan mısır unu bal ve yoğurt bazen de 1 damla limon suyu koyuyorum isteyen arkadaşlar bunu da deneyebilir